Mitäs sitten syötäisiin?

Huhheijaa, täällä sitä taas ollaan :) Takana kyllä mukavaakin mukavampi päivä jälleen. Bodyhömpötystä täynnänsä. Viiden tunnin yöunet ei paljon paina, mutta huomaan kyllä olevani aika herkällä tuulella … siinä se näkyy. Olen nyt jotenkin hyvin kriittinen oman kuntoni suhteen. Tiedetään tiedetään, tämä kuuluu asiaan ja näitä fiiliksiä tulee ihan kaikille kisaajille. Hetkiä jolloin alkaa jännittämään, että entä jos sattuu niin tai näin… Itse lähinnä tällä hetkellä jännitän, että ehdinkö täyttymään tarpeeksi kisapäivään mennessä, niin etten kuitenkaan tule nesteiseksi?!?!?!? Tällä hetkellä olen melko tyhjä. Persustakin vetää ihan säikeille ja BF puolella se ei kuitenkaan ole tavoite. Luoja yksin tietää ;) mutta luotan valmentajaani ja hänen antamiin ohjeisiin ja yritän pitää hermoni kurissa loppuun asti :)

Toinen mieltäni askarruttava asia on esiintyminen. Sitä jännittää varmasti jokainen, jopa kokeneemmatkin kisaajat. Ainahan voi käydä mitä vain. Mistä sen tietää vaikka nilkka nyrjähtäisi, horjahtaisi, unohtaisi koreografian … tai mitä vain :o Kaikki on siinäkin mahdollista. Mä kuitenkin yritän pitää chillin asenteeni loppuun asti, sillä panikoimalla ei ainakaan voiteta! Huh, silti mieliin kiirii ajatuksia, mitä mä voisin vielä tehdä enemmän, kuinka voisin vielä viilata ja viilata … ja ehkä siinä sivussa hieman myös höylätä :D

No mutta, en aijo ihan liikaa vaivata päätäni noilla asioilla. Parhaani teen, se riittää mihin riittää. Toivottavasti riittää :D Eihän tässä kukaan voi tehdä muuta kuin parhaansa, sen mihin kykenee :) Niinhän se menee, lajisssa kuin lajissa. Jälkeenpäin voi aina sitten jossitella, mutta ei sekään auta, joten onko edes tarpeen ;) Edelleen päällimmäisenä ajatuksena ja toiveena on, että päivästä tulee ikimuistoinen, mukava, hauska ja että se kokemuksena avaa mulle vielä paljon uusia ovia eri suuntiin bodymaailmassa :) Uusia tuttavuuksia, kisahumua, nautiskelua. Sitä mä odotan ja toivon :) Kaikki muu on pelkkää boonusta.

En myöskään voi liiaksi korostaa tai jankata, että mulla on ihan paras tukijoukko, paras mahdollinen mulle. Eini on ollut niin suurena apuna. En voi kyllin häntä siitä kiittää, mutta toivon, että voin vastaavasti olla hänelle tukena kohta koittavassa kisarupeamassa, joka hänellä alkaa noin neljän viikon päästä :) <3 Olen myös kokenut, että valmennus toimii paremmin kuin hyvin. Sallalla on sydän paikallaan. Hän tekee tätä hommaa rakkaudesta lajiin.

Mutta takaisin TÄHÄN PÄIVÄÄN. Mulla oli tänään useammatkin treffit ;) Tapasin Solanassa tulevan meikkaajani. Suunnittelimme mulle kisameikkiä ja sen toteutusta ajankohdan ja paikan suhteen. Näillä näkymin toimivin ratkaisu lienee se, että meikki duunataan Solanassa, koska siellä mulle vedetään kisarusketuskin pintaan. Tsekkailimme missä olisi optimaalisin valaistus ja tila. Sekin löytyy :) Ainakin pohjat tehdään Solanassa, mahdollisesti itse meikki vasta kisapaikalla. Katsotaan. Edessä lienee taximatka Solanalta Kultsalle, ellei joku kultainen ilmoittaudu innokkaaksi kuskiksi ;) Kun suunnitelmat oli tehty, siirryimme Einin kanssa treenin pariin. Mä pumppailin hyvällä tuntumalla tänään SELKÄÄ JA RINTAA. Solanassa on kyllä pelit ja vehkeet kaikkeen mahdolliseen :) Mä uskon, että tulen olemaan jatkossa yksi kanta-asiakkaista :D hih. Mutta kyllä Forever Varistokin säilyy listalla, ehdottomasti.

Tässä kuulkaa vallan mainio vehje selkätreeniin! Avottista kun otti hyvin osumaa. Tähän superina perään hammersoutu. Kiitos, kyllä osu ja uppos :) Tämän lisäksi tuli tehtyä kulmasoutua laitteessa, ylätaljaa kapeella otteella koneessa, ylätaljaa niskan taakse, alataljaa ja ja ja … mitäs muuta. Rinnalle peckdeckiä ja pulloveria. Pakaroille kolmeakin eri liikettä. Pitkiä sarjoja ;)

Treenin päälle jäimme vielä syömään Solanaan. Minä selailin alan lehtiä. Katselin kuvia 2012 vuoden kisoista :) Jutustelimme kera suuren määrän nauruterapiaa. Ennen kotiinlähtöä kävimme vielä kaupassa ja mä tyhjensin koko Alepan kylmäsavukinkut matkaani ;) Sorry vaan, mutta nyt syödään ja paljon!!! Taas nostettiin ruokamääriä ja tehtiin lisäyksiä. Eihän tässä auta kuin nautiskella. Nyt vaan pää kylmänä keskittyen oleelliseen. Ei auta alkaa hötkyilemään. Alkaa olemaan paletti kasassa kaikkien kisavalmistelujen kanssa, mikä helpottaa oleellisesti oloani myös. Hiukset mennään tsekkaa keskiviikkona, torstaina on ripsienpidennys, perjantaina onkin sitten kilpailijakokous, vai millä nimellä se nyt tänä vuonna sitten kulkeekaan. Lauantaina alkaa rusketukset. Ensi viikko kokonaisuudessaan, maanantaita lukuunottamatta, tulee olemaan ihan täynnä pelkästään kisaan valmistautumista. No maanantainakin varmasti juu, mutta vielä maanantaina käyn tekemässä välivuoron duunissa ja sille päivälle asettuu lepopäivä. Muuten saan ja aijon treenata oman jaksamisen mukaan, eli varmasti tulee treenattua ihan kivasti :) Pumppaillen pumppaillen. Että näillä mennään kohti h-hetkeä. Kuullaan!

HEI NY!