Morjenttes

Sillä lailla ikkääs on tämäkin viikko saatu melkein taputeltua :) Mikä tästä viikonlopusta teki erityisen mielenkiintoisen oli tietysti JYVÄSKYLÄN KARSINNAT!!!! Paljon kuvamateriaalia löytyy esimerkiksi täältä ! Kannattaa käydä tsekkailemassa.

Minä en lähde sen enempää spekuloimaan kisaajien tasosta tai muustakaan vastaavasta, eiköhän jokaisella ole silmät päässä itselläänkin :)

Ui ui, kyllä tällaisen lunchin eteen kannattaa hiukka vääntääkkin rautaa salilla :)

Meidän tiimi TEAM SOLANA loisti mukavasti Lahdessa. Sijoituksia tuli ja SM kisapaikkoja lohkesi mukavasti. Voimme olla siis todella ylpeitä meidän jokaisesta kilpailijasta. Ja tietysti meidän valmennuksesta, josta vastaa Sami Maaniemi ja Salla Kauranen!

Chilling <3

Kisoja netin kautta seuratessa, ei tietenkään pääse ihan siihen samaiseen moodiin mitä pääsee itse kisapaikalla, mutta kyllä täällä olin silmä kovana koko ajan seuraamassa päivityksiä. Hengessä mukana, todellakin, ihan alusta loppuun asti. Osa niin upeita kisaajia, että siitä motivoituneena käväsin eilen jopa kahteen kertaan salilla :D Ihan fiilis katossa siis!

Ensimmäinen treeni eiliselle oli ETUREIDET JA VATSA ja toisena illalla treenasin RINNAN JA OJENTAJAT. Ihan jäätävää pumppia ollut ilmoilla viime aikoina. Perille menee siis, toivottavasti ainakin ;) Tuntuma ainakin on hyvä!

Menneellä viikolla ehdimme Eininkin kanssa käydä pumppailemassa. Ohjelmassa oli SELKÄ, TAKAOLKAPÄÄT JA HAUIKSET. Einilläikin alkaa olemaa kisakondis viimeistä silausta vailla valmis.
Pattia pattia, sitä kasvatetaan nyt urakalla. Ihan kuin ei tähän asti olisi kasvatettu :D
Ja väliin taas lepoa :)

Forever Varisto on jälleen uudistunut. Huippua! Aivan mahtava idea oli tehdä kokonaan oma cardio alue, jolloin punttisalin puolelle vapautui jälleen lisää tilaa. Olemme myös saaneet salille uusia laitteita. Erittäin hyvä veto oli hankkia vielä yksi ristikkäistalja lisää. Nyt niitä on meillä peräti kolme! Varmasti on käyttöä. Vielä kun saataisiin kolmas smithikin, niin ois aika super! Smithit ovat myös kovassa käytössä. Ruuhka-aikaan ne ovat lähes aina varattu. Täytyy olla kärppänä itse hoodeilla, että ehtii hyökkäämään väliin kun ne vapautuvat. Smithikin on kuitenkin niin monikäyttöinen laite, että käyttöä on! Ehkä ihan snadisti jurppii, jos ruuhka-aikana näen jonkun pitävän smithiä lähinnä tukitankona jumpassaan. Tulipa vaan mieleen, että tällaisen tukitangon voisi hankkia ihan erikseen salille.

Uusia core laitteita. Kukapa muukaan kuin minä heti niiden kimpussa :) Hmmm… mukavia uusia tuttavuuksia.
Ja lisää corelaitteita. Näitä oli aika monta. Itse testasin näistä kolmea … niin se neljäs taisi jäädä testaamatta :D

Olipa muuten mukava kerrankin käydä ilta-aikaan salilla. Ihanan rauhallista ja kun ulkonakin alkoi jo pimenemään, niin väittäisin, että jopa tunnelmallista :) Taidanpa harrastaa tätä useamminkin.

Reidet done! Ihan ennätykselliset painot nousivat kyykyssä nätisti. Mulle ennätyksellistä on siis tehdä 10-12 toiston sarjaa 70 kilolla :) Joo, kyykky ei ole koskaan ollut mun vahvin laji, mutta tässäkin voidaan toki spekuloida, kuinka paljon pituuteni vaikuttaa siihen. Välitykset ovat niin sanotusti isommat ;) … tai sit mä olen vain heikko peikko … en myönnä! :D Ja joo, paljonhan myös vaikuttaa millä tyylillä tekee. Itse tein eilen leveetä kyykkyä.
Uudessa ristikkäistaljassa onkin eri näppärä painojen valinta systeemi. Ei muuta kuin vivusta kääntämään vain :) Niin kätevää. Tämä talja on huomattavasti raskaampi kuin salin kaksi muuta taljaa.
Boom, eilen illalla tempasin vielä rinta ojentaja jumpan :) Kyllä kiitos, oli oikein pätevä jumppa. Olen tyytyväinen esimerkiksi tasapenkkiin, jossa 20kg käsipainot nousivat hyvin 10-12 toiston sarjoihin asti :) Kyllä tää tästä kuulkaa etenee. Hitaasti, mutta varmasti ;) Lupaan!
Joo joo, niinkuin instagramissa totesin, kasvan kasvan, mutta en koskaan aikuiseksi :D
Eilisen illan herkkuhetki. Tästä kokeilusta tuli kyllä mun ehdoton lemppari. Nimittäin riisikakkua, päälle puolukkarahkaa :) Siis oikeesti, hyvää. Kokeilkaa vaikka :) Nam nam!
Tänäänpä sitten pamautin ilmoille OLKAPÄÄ treenin. Lopuksi veivasin vielä hauiksia kipurajan yli. Aivan jäätävä pumppi iski hauiksiin ja olkapäihin. Ei meinannut enää taipua käsi sammuttamaan MP3 soitinta joka on kiinnitettynä mun rintaan  :D Muistan vielä ne ajat kun aloittelin kuntosalitreenaamista ja lueskelin blogeja, joissa kokeneemmat treenaajat aina puhuivat tästä pumpista. Minä mietin, että mikä helvatan pumppi, mitä se on, miltä se tuntuu? Kyllä sen sitten tietää kun sen kokee. Lihas on kuin ”tulessa” ja aivan kova. Veri on mukavasti pakkautunut lihakseen :) Tätä pumppiakin oppii tavoittelemaan, kun tuntee omaa kroppaansa ja treenimetodit ja tyylit on enemmän hallussa. Niin ja mikä myös on tärkeää, oikeanlainen ruokailu ;) Jotta lihaksessa on niin sanotusti muutakin kuin ilmaa :D

Tälle illalle tuli sitten vielä toinen treeni. Kutsu kävi, että lähdetäänkö pumppaamaan. No minähän en kieltäydy jos pyydetään. Eli tämän illan kevyt setti oli rinta-selkä pumppia sekä hiukka vatsoja päälle. Eli pitkiä sarjoja semi kevyillä tai jopa kevyillä painoilla. Kuvia tämän illan jumpasta on nähtävillä instagramista ;) Tämä oli hyvää lämmittelyä huomiselle, jolloin mulla on vuorossaan selkätreeni. Nyt alkaakin sitten VOIMA KIERTO eli isot ;) raudat liikkuu. Toistot 6-8.

Ja KISAHUUMA senkuin jatkuu jatkumistaan. Nyt alkaa viimeistelyviikot niillä, jotka käyvät karsimassa TAMPEREELLA ensi viikonloppuna. Siellä lavalle nousee myös Eini :) jonka kisakondis on kirinyt hyvin tässä viimeisen viikon aikana. Myös muita kovia ja upeita SOLANA TIIMILÄISIÄ on nousemassa lauteille, joten täällä on kisakatsomon huumaa tiedossa myös ensi viikonvaihteessa. Miten mä maltan? En tiedä, ehkä mä treenaan itseni puhki innostuksissani :D Ei vaan ihan oikeesti, tämä on niin parasta vuodenaikaa juuri ennen kisoja, sitä fiilistelyä ja tohinaa :) I love it!

Kova työ palkitaan. Ei auta kuin uskoa itseensä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin päättelen tämän postauksen. Ollaanhan taas kuulolla. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja aivan sairaan mahtavaa viimeistelyviikkoa kaikille jotka olette menossa kisaamaan Tampereelle.

HEI NY!