Muuttopuuhissa

Nonnih. Sitä sitten aamulla herättiin, kun herättiin ja lähdettiin liikenteeseen kun saatiin itsemme sille mallille. Suuntana terveyskeskus, oli pakko hakea sairauslomatodistus, koska meillä on töissä sellainen kökkö käytäntö, että yhtäkään päivää et ole poissa, ellei siitä ole todistusta. Se on mun mielestä vähän hanurista, sillä mullakin on rehellinen räkätauti, eikä siihen tosiaan tarvita mitään lääkäriä. Jotenkin niin tyhmää ruuhkauttaa entisestään jo ruuhkautunutta päivystystä sen takia, että kävelet terveydenhoitajan pakeille, ilmoitat, että olen räkätaudissa ja tarvitsen siitä todistuksen, kiitos ja hei. Näin se käytännössä menee. No mut joo…

Siitä sitten Gigantin kautta kotiin. Olo ei ollut kovin hyvä, joten käynti oli nopee. Mä halusin vain noutaa mun uuden MP3 soittimen, joka tuli myyntiin eilen ;) Kun oli pakko saada niin oli…Ja sitten ostin taulutelkkarille seinätelineen, jotta se saadaan makkarin seinään nyt sitten kiinni. Olkkarissa asuu tällä hetkellä 55″ töllötin :o että kyllähän näkee kattoo Salkkareita ja BBtä :D ha!

Tavaraa pakettiin ja toiseen osoitteeseen.

Tämmönen tuli olohuoneeseen. (tämä ei ole meitsin olkkarista)

Yllättävän tilava on Astra kun sinne pitää saada mahtumaan tavaraa :D Hyvin mahtu.

Ihan hyvä että olen saikulla, nimittäin kun pyyhin pölyjä kirjahyllyn päältä (en kumarrellut, enkä kurotellut) niin meinasin vain pyörtyä pöksähtää. Ihan outo fiilis… lähdin vain kaatumaan :o Pelottavaa. Oon tahkonnut varmaan liikaa töitä ja salia siitä huolimatta että olen puolikuntoinen. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Ois pitänyt tajuta jäädä töistä jo keskiviikkona vekka :/

No nyt on lepäilyä. Ensi viikonloppuna olen luvannut järjestää pikkujoulut duunikavereille täällä meillä, joten … onneksi olen kipee tänä viikonloppuna, haha.

Äsken pakkailin tytön tekemän hienon isänpäivälahjan isälleen. Se oli näköiskuva :) suloista ja kortti se vasta suloinen olikin. Voi sentään. Isi on iloinen sitten sunnuntaina ;)

Mitäs ite omalle isälle sitten keksisi. Kelpaiskohan papalle meiltä ylijääneet pari DVD soitinta, kotiteatterivehkeet… ja mitäs muuta elektroniikkaa. Faija kyllä diggaa ihan sikana kaikesta mikä liittyy jotenkin tekniikkaan, joten voisin heittää tuosta sille kassillisen sitten tavaraa ;) Äitikin ois innoissaan… noooooooot!

Silleen. Mut jos sitä lähtis inssaa taulutelkkaria makkariin. Mä en kyl poraa… ehkä olen vain työnjohtajana!!!!