Myllypurossa!

Sunnuntai iltaa kaikille :) Totta tosiaan, tänään oli yhteistreenit Myllypurossa Tiina Kasvin johdolla. Ihan parasta ajanvietettä taas pitkästä aikaa. Tämä bodaaminenhan on noin lähtökohtaisesti aika yksinäistä puuhaa, joten on erittäinkin tervetullutta vaihtelua nähdä muita lajin parissa puuhaavia mimmejä :) Loistavaa. Ja Tiinalle tietysti kiitos siitä, että hän jaksaa meidän kanssa touhuta :) aktiivisesti!

Mimmit akaa kerääntymään ja valmistautumaan päivän haasteisiin. Vielä ei hiki virtaa, mutta odottakaapas vaan hetki :)

Itse menin paikalle kimppakyydillä Helin kanssa :) Kun nyt kerran tässä ihan naapureita melkein ollaan, niin mikäs jottei. Muutenkin oli mukavaa, kun oli tuttu, suht samankokoinen pari, koska treenit vedettiin liikepareina. Ystävän tsemppi oli myös tärkeetä. Voitte kuvitella, että siinä vaiheessa kun ei enää millään meinais painot liikkua, niin kyllä se sen kerran vielä heilahtaa kun kamu huutaa vieressä :)

Heli pumppaamassa pakarat piukeeksi. On muuten tosi hyvä liike. Pallo on syytä asettaa johonkin kulmaukseen, niin ettei se pääse karkuun. Tässä nostetaan jalka kerrallaan peffaa maasta ylös. Tarkoitus on hakea kunnon tuntuma sinne pakaraan ja takaosastoon. Toisella jalalla ei kannata liioin jeesata ;) wink wink :)
Kuvassa kamut auttaa. Taustalla Tiina on varmistamassa jalkojen nostoa smithissä ja edempänä mimmit tekee hackkia niin, että kaveri jeesaa viimeiset toistot :) Team work!!!
Olkapää osaston treenaamista. Erinäisiä vipunostoja, vipunosto-pystypunnerrus combo, pystysoutua leveellä otteella, pystypunnerrusta laitteessa. Tumput turvoksiin. Hyvä mimmit!!!
Ja sitten tässä!!! Aivan kuningasliike!!! Tää on niin mun lemppari jatkossa. Eli jalkojen nosto smithissä :) Kyllä kuulkaas jalkaosasto kiittää. Tässä tietysti eduksi on, jos joku on varrmistamassa ja jotta homman saa tässäkin vietyä ihan loppuun asti niin sanotusti, niin kaveri voi vähän jeesaa loppu nostoissa / työnnöissä :) Tiinan kanssa naurettiin, että mä oon niin pitkäkoipinen että hänellä kevennys menee jo pystypunnerruksen puolelle :D Kumminkinpuolinen hyöty hei :)
Jalat viedään alas alas alas, polvet ikäänkuin kohti kainaloita. Onhan tää nyt eroottinen liike, voitteko muka väittää muuta???
… ja sieltä alhaalta alhaalta alhaalta aletaan työntää ylös. Jalkoja ei kuitenkaan viedä ihan lukkoon :)
Eli jalkoja ei ihan lukkoon, vaan pieni kulma jätetään :)
Nyt on mimmit kaikkensa antanut :) Loistava meininki, hyvä pössis ja porukka :)
Ja loppuun vielä tottahan toki, kimppakuva ja pullistelut :)
Ja koska me olemme naisia, yksi kuva ei todellakaan riitä :D
Kiitos Tiina, mahtavaa oli :)

Ensi viikko meneekin sitten lepäillessä. Nyt valmistaudutaan alkavaan kisadieettiin. Kun dieetti alkaa, niin pääsen heti rutistaa kuusi viikkoa putkeen kovaa treenii. Pian näen valmentajani Sallankin, jee jee. Sanoisinko, että ei ollenkaan pöllömpää tämä elo tällä saralla :) Ollaan kuulolla. HEI NY!

2 vastausta artikkeliin ”Myllypurossa!”

  • Tuota jalkojennostoa smithissa on pakko kokeilla, tai oikeastaan on ollut jo jonkin aikaa mutta en oo vain saanut aikaiseksi.. Tuossa ilmeisesti kannattaa olla kaveri mukana? Tai ainakin ite en rohkene yksin tekemään, jos jalat lipsahtaa tai jotain :)

    • Heipsis Anna :) Ehdottomasti kannattaa kokeilla. Mahtava liike. Itse olen kanssa miettinyt, että hittolainen, tuo on vaarallista yksin tehden, mutta yllättävän tukevan ”otteen” siihen saa jaloillakin. Kuulema voi kokeilla tehdä ilman kenkiäkin, jos sillä tavalla saisi vielä tukevamman tuntuman. Kaveri ois kyllä ihan jees, ettei vahinkoa pääse sattumaan, mutta jos salilta löytyy sellainen smith, missä on ne varmentimet, niin ehkäpä se toimii hyvänä varmistuksena :) Se että saa tangon niiltä koukuilta pyöräytettyä onnistuu helpoiten niin, että aluksi laittaa painon enemmän kannoille ja siitä pyöräyttää koukut irti, sitten jalkoja suoremmaksi ja hakee sen hyvän asennon :) Kokeile :) <3

Kommentointi on suljettu.