NAISTENPÄIVÄ!!!!

Mulla on kyllä niin hitokseen kiireinen viikko takana, mutta silti niin täydellisen ihana, että ei paremmasta paljon väliä. On tullut tehtyä töitä, treenattua, nähtyä ystäviä, naurettu ja vähän ehkä laulettukin ! Kotona olen ehtinyt toimittamaan myös äidin virkaa. On tullut huolehdittua neitiä koulutielle, aamupalat ja päivälliset on veivattu rakkaudella pienelle ihmiselle ja kokeisiin on valmistauduttu. Pientä arkistä ärinääkin on ollut ilmoilla, mutta onneksi olemme pikku emännän kanssa molemmat sellaisia nollasta sataan ja takas tyyppejä, joten mitään kyräilyä ei näiden seinien sisällä harrasteta :)

”Aamunaama” ennen ja jälkeen :) Kyllä sitä kummasti saa ihmeitä aikaan suoristusraudalla ja pienellä määrällä meikkiä ;) Oli jokseenkin huonosti nukuttu yö takana :D Alla noin 5 tuntia katkonaista unta. Jaa miksikö? No siksi, että mä hikoilin kuin pieni eläin koko yön ja vessassa tuli rampattua vähän väliä ja koira oksensi ja aamulla piti herätä ajoissa aamuvuoroon :o  Arkea, ah sitä arkea :D

Tiistaina tuli viihdyttyä salilla kahteenkin kertaan. Ensin päivällä kävin tekemässä oman etureisitreenin ja sitten illalla menin ”sparraamaan” tiimikaveria stadiin Solana Fitness Centeriin. Mun sparraus oli mitä oli, lähinnä jumpautin kevyesti itseäni ja rupattelin mukavien ihmisten kanssa :) Terkut vaan Solanaan, huippu mesta <3 Me like! Siellä pääsee HC bodauksen makuun ;)

Oma etureiskatreeni tuli vedettyä volyymilla ja kylläpä se kuulkaa taas osu ja uppos mukavasti. Tuttujakin oli ehtinyt salille Forever Varistoon. Muun muossa peruskouluaikainen liikunnanopettajani oli paikalla ja hänen kanssaan tulikin vaihdettua kuulumisia vähän pidemmän kaavan kautta. Sen lisäksi tuli turinoitua henkilökunnan kanssa ja sain esittelytuokion crossfit salillekin :) Mulle varattiin aika crossfittiin ja todellakin haluan kokeilla tuota jaloa lajia, mutta nyt mietin, että onko järkevää enää näin lähellä kisoja mennä crossfittaamaan JOS vaikka loukkaan itseni siellä???? Se ei olisi nyt ollenkaan tervetullutta. Kuitenkin laji on sellainen, että loukkaantumisen mahdollisuus on ihan oikeasti olemassa. Kyseessä ei ole mikään kuntopiiri tyyppinen circuit tunti :D ;) vaan kunnon menoa! Ja jos / kun tekniikat ei voi olla aloittelijalla kohdillaan, niin kyllähän siinä voi rapatessa roiskua :o Ehkäpä kysyn, että onko mun mahdollista tutustua lajiin vasta kisojen jälkeen.

Kisoista tulikin mieleeni, että salilla treenatessani neljäsosakäännöksiä ja t-kävelyä, yksi rouva tuli ihastelemaan, että onpa mulla hienot ”jumppatossut”, eli siis mun kisakengät :D Oli vähän pakko oikaista, että suinkaan kyseessä ei ole mun normi salivarustus :D (aika terhakkaat painonnostokengät etten sanoisi ;) ) vaan kengät kuuluu mun lajiin. Siitä hän teki johtopäätöksen, että mä olen siis tanssija… ööööö… no en, mutta ehkä mun sulava :D liikehdintä antoi uskoa niin ;) Hih. No juh, sekin oikaistiin ja rouva toivotti mulle kovasti tsemppiä tulevaan :) Ihanat asiakkaat, ihmiset :)

Ja kun nyt kisoista alettiin puhumaan, tein myös sellaisen vedon, että varasin hotellihuoneen kisapäivälle ja siellä olisi tarkoitus sitten viettää kisojen jälkeinen yö. No arvaatte varmasti, että odotan sitä kovasti. Mikä oikeasti olisikaan parempi tapa kruunata tuo päivä, kuin mennä hotlalle, valmiiseen huoneeseen, ruokapöytään, nauttia, nukkua ja olla vain :) Uhhuh, sitä odotellessa. Ja siellähän on sitten se triplatuplamegaisosuklaakakku muo odottamassa :) Nam nam!!! Mutta ei mennä vielä tämän enempää asioiden edelle, kisoihin on kuitenkin vielä sen viisi viikkoa aikaa. Siis viisi :o Mihin tämä aika on mennyt? Siivillä suhahdellen viikot ovat vierineet :)

Keskiviikkona treenasin yllätys yllätys jälleen.

Sain myös päähäni tämän meidän kauan odotetun tiimipipon joka on kyllä tosi magee kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mähän olen tällainen pipoihminen, joten pipolle tulee käyttöä ja paljon!!!

Torstaina tein duunissa välivuoron, joten treenin painotus oli ”vain” aerobisessa, mitä on tullut tällä viikolla harjoitettua jopa kuuteen otteeseen :) Kyllä nyt tykitellään menemään :)

Maanantai oli muuten tankkauspäivä ja tässä mun uusin tankkausherkku valmentajan laatimalta listalta. Ei, en syönyt noita tulppaaneja, mutta hedelmäsalaatti maistui ihanalta. Sen verran paljon tuli vissiin ”makeata mahan täydeltä” että pakki meni hiukka sekaisin, mutta onneksi se oli väliaikaista :)

Eilen eli perjantaina, kävimme vetää tiimikaverini kanssa kunnon volyymisetin Myrtsin Uimahallilla, kun ensin saattelimme pikku emännän kuvaamataidonkouluun :) Mulla oli vuorossa hauis – ojentaja ja olkapäätreeni. Eini toimi sparraajana ja olikin tehtävässään aivan mahtava. Koville laitto meikäläisen, siinä ei armoa tunnettu ja ehkä snadisti eläimelliset karjahtelut kaikuivat salilla. Saatiinkin hieman kommenttia salin senioriväeltä. Tosin ihan positiivista sellaista!!! Hyvä mieli, parempi treeni, vai meneeköhän se niin, että parempi treeni, hyvä mieli ? :D Aivan sama, mutta loistofiiliksillä poistuimme salilta pikkasta vailla kahdeksan illalla. Meillähän oli courmet päivällinen Uimahallin pukuhuoneessa :D Naurettiin ihan vedet silmissä, että voi tätä bodarin elämää, on se hienoa ;) Mutta onhan se, jos tykkää ja mä / me tykkäämme :) (ja moni moni moni muukin!).

Semmonen viikko noin niinkuin pähkinänkuoressaan. Lisää tiedossa. Tänään punttijuntit rulaa jälleen :)

Ollaan kuulolla! Nauttikaa naistenpäivästä!

HEI NY!