Nice Day :)

Eilenhän mulla oli ”lepopäivä”. Jostain kumman syystä musta joskus tuntuu, ettei mun lepopäivät ihan aja asiaansa, koska tekemistä tuntuu kertyvän kivasti niillekin päiville. No syykin siihen on tietysti selkee, nimittäin se mitä en ehkä ehdi tekemään treenipäivinä on tehtävä lepopäivinä :o Juups. Eli eilenkin oli pakollista menoa, mutta onneksi oli vähän muutakin kivaaaaaah :)
Rajasaaressa jälleen koiruuksien ja kaverin kera. Tää on sitä laatuaikaa ;)
Melaveikoilla näytti olevan treenit :) Hyvin kantautuu kavereiden puhe tuolta mereltä rantaan. Joku oli kuulema kaatunut :o No sattuuhan sitä ;)
Mun, ei kun mun, mun, ei kun mun, mun mun mun! Meidän koirakatras sai vähän vahvistusta parista boxeri-staffi mixistä :D Hauskat kaverukset… tai itse asiassa oliko sisarukset kyseessä???? Nyt en oo ihan varma ;)
Päivän pakollisiin menoihin lukeutui muun muossa käynti duunipaikalla. Kävin toimittamassa saikkutodistuksen ja samalla oli pakko ostaa meidän Maunolle ruokaa :) Maunohan syö niin kutsuttua lääkeruokaa, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä lääkkeen kanssa :D Kyseinen ruoka siis ehkäisee virtsakiteiden muodostumista ja sitähän ei sitten saa kuin eläinlääkäriasemilta, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)

 Tai ehkä jopa kolme kärpästä yhdellä iskulla, sillä pysähdyimme myös Tammiston Retkiaittaan. Mä kyllä aluksi raahasin emännän Erätukkuun, joka sattuu sijaitsemaan tien toisella puolen. Olin ihan sata varma että ollaan oikeessa liikkeessä, enkä uskonut, vaikka pikku emäntä sanoi, et tää on väärä kauppa. No olihan se väärä, piti sitten myöntää se nöyränä ja tosiaan Retkiaitta ainoana myy tällä hetkellä partiokamaa täs meidän lähellä. No sieltä käytiin hakee tytölle Seikkailijoiden ”passi” ja paita. Paita yllätti hintavuudellaan. Helvata kuulkaa 50 euroo :o oho !!! No ostettavahan se oli, eihän siinä muukaan auttanut. Nyt on sitten astetta isompi paita ettei jää heti pieneksi ;) Kasvuvaraa ;) (pitäsköhän munkin ostella mun kledjuja kasvuvaralla ;) )

Pienessä iltapäivän ruuhkassa posotettiin sitten kaupan kautta kotiin ja ruoanlaittoon. Syönnin jälkeen kummatkin oltiin tytön kanssa valmiita ottamaan vähän lepoa. Mä taisin vajaaksi puoleksi tunniksi torkahtaa soffan nurkkaan.

Pienen levon jälkeen olikin taas aika painattaa juoksu jalkaa Kuvaamataidon kerhoon. Hohhoijaa. Kerho alkoi kuudelta ja tähän asti mä olin paahtanut melkein tauotta mun ”lepopäivää” :D
Kun neiti oli kuviksessa, mulla oli pari tuntia aikaa tehdä jotain. Mitä? Nyt on aikaa, mitä mä teen? Menin kahville ja yhdistetylle välipalalla Kulmakonditoriaan Myyrmannissa. Kahvin kaveriksi lähti mukaan marjasmoothie ja joo oli hyvää. Mutta ihan on hinnatkin tuossa kahvilassa kohillaan. Ei tuo smoothie nyt järin suuri ollut mutta hintaa kuitenkin sen 3,90€. Yep… vesi sentään oli ilmaista :D haha. Kahvia oli turhan sniidusti ja se ei ollut tarpeeksi kuumaa mun makuun. Mutta en nyt voi täysin dissata tätä kahvilaa, sillä olen siellä nauttinut hyvät Latet ja riisipiirakat yms. joskus aikaisemmin :)
Ja kahvittelun jälkeen oli edelleen aikaa. Päätin mennä autoon ottaa vähän lisää lepoa :D Haha. No ei muo sit ihan hirveesi enää väsyttänytkään, joten siinä sitten kuuntelin musiikkia ja räpläsin puhelinta. Kuinka kätevää :D
Ai niin, tulihan shopiteltua vähän lisää lisäravinteita, ettei vallan pääse loppumaan :) Mums mums!
Illaksi vielä muutama leffa. Tytölle ja mulle. Alfa ja Omega tsiigattiin yhdessä, tuota Manaajaa ei ;) hih. Mutta mitä Manaajaan tulee, niin pettymyshän tuo oli. Mä odotin että saisin istua käsi pause näppäimellä, vaan kertaakaan ei käynyt edes lähellä että ois pitänyt pausettaa :o Puuuh, siis huono leffa :p Ykkösosa oli parempi, tää oli todella pliisu.

MUTTA TÄHÄN PÄIVÄÄN! JALKATREENI :) Viha rakkaus suhteeni pääsi taas elementtiinsä. Otti ihan sairaan koville jälleen kerran. Nyt ei oikeastaan alkanut oksettaa kuin vasta ihan loppumetreillä tuli semmonen aika hervottoman heikko olo. Tällä kertaa jäätävä närästys kiusasi muo alkumetreistä asti ja se alkoi korpeamaan jossain vaiheessa aika helvetisti suoraan sanottuna!!! No mutta asenteella, närästyksestä huolimatta, treeni vedettiin loppuun asti, tiukasti ja tosissaan. En taaskaan jäänyt ihmettelemään muiden mahdollisia reaktioita siihen, että oli vähän pakko päästää äänekkäämmin höyryjä pihalle vikoissa toistoissa. Kun se rauta alkaa painaa, niin se painaa aika helvetisti, vaikka sitä ei välttämättä tangossa niin kauheesti olisikaan ;) Esim. askelkyykyt toka vikana liikkeenä tein tänään vain 40 kilolla, sillä mulla oli ihan oikeesti jalat aika finaalissa jo siinä vaiheessa :) Mutta koville se otti silti :D

Päätin tänään jättää takareidet huomiotta, koska ne on edelleen hellänä ja halusin keskittyä vain etureiskoihin. Vedän sit takareisille ihan oman setin toisena päivänä, mutta se ei tule tapahtumaan huomenna :D Mulla on menoa ;)

JALKATREENI

-syväkyykky ATG (perse maahan, perse maahan)
-levee prässi
-polvillenousu smithissä
-askelkyykyt smithissä
-reiden ojennus

-itsensä keräilyä salin lattialla, ihan rehellisesti oli pakko käydä maaten, ei vaan voinut auttaa!

-posea, t-kävelyä ja vatsoja ;)

Jollain saattoi olla ehkä hieman heikko happi. Mutta kummasti se olo taas koheni hitaasti mutta varmasti. Tosin jalat oli niin hyytelöä, että T-kävelyn treenaaminen koroilla oli lähes mahdotonta. Jalat vaan tärisi ja mä horjahtelin kenkineni. Meinas sekin alkaa vi**ttaa, mut onneksi ei sit kuitenkaan pahemmin :D
”Venyttelen” antaa ainakin sen vieressä kevyttä jumppaansa tehneen neitosen luulla niin :D (totuus, pidättelen tyyliin oksennusta enkä voi nousta koska jalat ei kanna kunnolla :D)

Loppupäivä /- ilta saikin mukavan käänteen, kun kaveri pyysi käymään koirien kanssa. No mikä jottei. Mä kävin vaan himassa kääntymässä, nappasin koirat messiin ja ajoin suoraan kaverille. Ruokaakin oli tarjolla talon puolesta, joten mikäs mun sinne mennessä. Oli hauskaa, ihan parasta nauraa ja puhua niitä näitä. Kaveri alkoi valmistautumaan Tavastian keikalle ja mä letitin hänen hiuksensa (hänellä on ehkä muutama hius enemmän kuin mulla :D tein siihen kuitenkin ranskalaisen). 

Kaveri lähti Tavastialle ja mä lähdin himaan. Oon vieläkin ihan ähky hänen ruoistaan. Kiitos siitä :) Mutta kunnon treeni vaatii kunnon eväät ja nyt on ainakin syöty kunnolla huhhuh. Vielä ois tossa leffa katsottavana ja sithän sitä vois jo miettiä että joskos sitä painuis pehkuihin kasvattelemaan näitä vaivoin hankittuja lihaksia ;)

Hei ny!

2 vastausta artikkeliin ”Nice Day :)”

  • Toi siun uus hiustyyli on niin rock! Jotenkin niin päivimäinen :) Tollasella sitten lavallekin vaan, niin erotut muullakin kuin pituudellasi! ;)

Kommentointi on suljettu.