Niin innoissaan!

Tänään tyttö reippaili itse kouluun, ilman äidin saattia. Aamusta oli vähän keskustelua siitä, että avataanko sitä telkkaria _ennen_ vai _jälkeen_ kun on tehty kaikki muu. No voitte kuvitella kumpi oli kumpaa mieltä. Minä ilmoitin, että äiti menee nyt koirien kanssa lenkille ja kun äiti palaa, niin täällä ollaan sitten valmiina. No pieni ”uhkailu” toimi jälleen. Kun tulin kotiin, tyttö oli ihan täydessä tällingissä. Että näin… Päädyimme siis jälleen sopuun. Välillä käydään tällaista suukopua, mutta _aina_ myös riidat sovitaan!

Minä olenkin käyttänyt aamupäivän surffailemalla Fitfarmin sivuilla. Jei, vihdoin mun tunnukset toimii. Iloinen yllätys oli se, etten todellakaan ole hakusessa tämän homman kanssa :) Sen halusinkin ”kuulla”. Ruokavalioni on seurannut jo pidempään aika tarkalleen sitä mitä Jutta tuolla meille tarjoaa :) hienoa. Nyt jää vain _kokonaan_ pois myös hedelmät, leipäähän en ole syönyt pitkiin aikoihin. Satunnaisesti palan silloin tai tällöin. Nyt ei sitten yhtään. Tutustuin myös proteiinipatukoiden ”ihmeelliseen” maailmaan. En ole niitä juurikaan harrastanut! Olen joskus maistanut muutamaa lajia, mutta en ole niitä shoppaillut. No nyt shoppailin sitten :) Ne on ”pahan päivän” varalle, jos oikein alkaa tekee mieli makeaa tms. muuta herkkua, niin voin turvautua sellaiseen. Nythän on täysin kaikki herkuttelu sitten pannassa! Huh! Mutta kuukausi on loppuen lopuksi niin naurettavan lyhyt aika, että seison sen aikaa vaikka päälläni syömättä mitään! (aika paljon luvattu, mut katotaanko ;)?)

Eniten ehkä innostuin niistä treenivideoista. No ok, niissä ohjelmissa nyt ei varmaan ollut mitään ihmeellistä sinällään, mutta oikeesti, ihan havainnollistavaa katsoa videolta kun joku tekee _oikein_ ne liikkeet. Sain myös vahvistusta siihen, etten ole tehnyt ihan päin persettä, itse asiassa ihan oikein :) mutta joitakin huomion arvoisia pointteja sieltä tuli toki noukittua. Uusia ideoita. Olen ihan innoissani suunnittelemassa itselleni uutta ohjelmaa. Jei! En aijo alkaa toteuttamaan orjallisesti Jutan tekemää ohjelmaa, sillä mielestäni treenaan jo tällä hetkellä kuitenkin vähän rankemmin :) Tuo ohjelma on kuitenkin tehty aika yleismaailmallisesti toimimaan kaikille _painon pudottajille_ jotka haluavat ohessa kiinteytyä, ja no, minä en lukeudu painonpudottajiin, mutta kiinteytyä voi aina ;) Joten nappaan sieltä jotain uutta ja ihanaa ohjelmaani mukaan…itse asiassa osa tuttu ja vanhaa, mutta päässyt ”unohtumaan”!

Kuten kuvasta näkyy, meidän ruokavalio ei kauheesti poikkea annetusta ;) Ylhäällä meidän ruokailuhetkestä kuva arkistosta ja alhaalla kuva tämän päiväisestä lounaasta tismalleen (grammalleen) Jutan ohjetta noudattaen!

Yksi mitä tässä mietin, voinko juoda kahvia? Voinko juoda teetä? Niistä ei ollut mitään mainintaa. No tiedän, kumpikaan ei ole kovin hyvä asia… ja olen jo muutenkin päättänyt vähentää kahvin juontia, joten voin ihan hyvin välttää sitä kuukauden. Teetä aijon varmastikin siemailla :)

Olen aika hyvin onnistunutkin nyt tiputtaa tuon kahvittelun aika tavalla minimiin ja juonut enemmän teetä, sitäkin kuitenkin vähemmän kuin normaalisti kahvia :) Kyllä tämä tästä.

Kaiken kaikkiaan hyvä fiilis, näillä mennään ja tämä menee heittämällä läpi :D hih. Mutta voin kyllä kuvitella, että niille jotka _oikeesti_ ovat tottuneet syömään päivittäin pizzaa, eineksiä, mutustelemaan vähän suklaapatukkaa, juomaan ehkä alkoholiakin, tämä tosiaan tulee tuottamaan tuskaa. Onneksi itellään ei ole kovin kova muutos edessä. Nyt ei vain syödä jäätelöä tms.

Ai juu, ja hammaslääkäristä tuli ihan ok uutisia. Nyt näyttäis siltä, että mun implantin juuri (titaania) voi ihan hyvin, että siitä on vain löystynyt ”kiinnitys” jota yritetään korjata. Ainut MUTTA tässä on se, että jos sitä kruunua ei saada ehjänä irti (mitä lääkäri ei voinut todellakaan luvata) joudutaan tekemään uusi kruunu ja se _maksaa_ taas niiiiiin vitusti… auts. No mut joooooh, hampaat on silti oltava kunnossa. Olen iloinen siitä, että se titaanijuuri voi hyvin, sitten olisin itkenyt, jos se ois ollut siellä viturallaan.

Kuulemisiin!