Njääääääh

Iltaa! Lyhyestä virsi kaunis. Tänään alkoi kevyt kierto, joten yhdistin heti pari treeniä. Tarkoitus on supistaa kuuteen jaettu treeni neljään treeniin. No ei siinä, ihan jees, mut ei helvetti, mä en kestä kun toi meidän sali on niin täyteen ahdettu. Siis mun henkilökohtainen mielipide on, että sinne on otettu enemmän asiakkaita kuin mitä sali pystyy palvelemaan. Siis ruuhka-aikana siellä on suorastaan helvettiä yrittää treenata. Tai minähän tietysti röyhkeesti otan tilani siellä, en tod ole anteeksi että olen olemassa asenteella liikenteessä, siitä ei tulis mitään… mutta ärh, että muo ottaa päähän kun painot on varattu, taljojen käsikahvat on varattu, laitteet on varattu. Siellä joudut sukkuloimaan torpeedon lailla heti paikasta toiseen kun havaitset, että NYT mä pääsen tohon… ja viuh… Joutuu omaa ohjelmaakin välillä säätää hieman. Okei, mä en teekkään nyt sit taljaa, vaan vetäsen tosta vaikka sitten kulmasoudun… haistakaa P***A! No ja sit ne fuskaajat…eiku siis anteeksi fustraajat… aaaaaaaw, voisko niille perustaa vaikka ihan oman jumppasalin?????? Pliide hei. Noooh, summasummarum, kun mulle tulee se kaksi vuotta täyteen tuolla TAAS (sit oon neljä vuotta käynyt tolla salilla) voisin palata takaisin lähtöruutuun, eli salille, jossa kaikki alkoi. Se on enemmän sellainen vanhan ajan / tyylin punttis, jossa ON TILAA eikä ainakaan silloin ollut koskaan ylenpalttisen hirveetä ruuhkaa kun minä siellä kävin :p Nih… ravistelen ketjusalin pölyt punteista kun vaan saan siihen seuraavan mahkun. Jo kerran olin vittuuntuneena lähdössä tuolta, mutta ne puhu mut ympäri ja ehdotti niinkin halpaa sopparia, että minähän sitten taivuin, mut silloin siel ei viel pörränyt noita fuska…fustraajia, pain in my assssssss!

No mutta jotta koska kun haluan että mieliala nousee ja vitutuskäyrä laskee, katson tätä kuvaa. Voiko olla hymyilemättä tämän naaman edessä???? Eli kyseessä 9 vkon ikäinen kissanpentu, duunista :) Voi rakkaus, mä en niiiiiin kestä. Mun työ on ihan parasta ;) hih!
Ja mitä mitä mitä???? Mihin mun proteiinit ovat kadonneet :D ? Ah tulis jo se Fitness tukun tilaus, mä en jaksa odottaaaaaaaah!

Tänään käytin hyvän tovin tuijottaessani Anun posetreenivideoo. Siis aaaaw, Anu hei, sulta se sujuu, mut siis mä en kestä… mun on niiiiiin pakko alkaa työstää sitä hommaa. Mä oon ehkä maailmann huonoin, tai ainakin toisiks huonoin, korkokengillä kävelijä. Jaa, niin johtuisko siitä, että tällä luojan suomalla 180 sentin varrella ei paljon korotusta enää tarvitse :o Juh, mutta kun valmentaja sanoi, että korot on oltava ja korkeat ;) se kybäsenttiä ainakin (mielenvikasta, mä oon sit 190 senttiä lavalla, ihan varmasti maailman kaikkeuden pisin bodari nainen :D :D no hyvä että jollain tavalla voin sitten erottua joukosta ;) hihi) niin eihän se auta kuin alkaa treenaa. Kyllä tommoset viidensentin korot menee ja niistä kait on hyvä alottaa harjoittelu, ennenkuin loikkaan niihin kymmensenttisiin avokkaisiin. Vammautumisvaara on ehkä liian suuri. Ja ohan mulla tässä vielä hyvä tovi aikaa… vai onko???? Voi vidunäääääs. Noooh, ei auta kuin tarttua härkää sarvista ja kenkää korosta tai jotain sinnepäin :p

Olenko avautunut tarpeeksi? Olen. Kiitos ja näkemiin. 

P.S Nousi tänään aika kevyesti kapee penkki :D ihan jeesh ;)