No että perjantaita!

Oikeinkin hyvää perjantai iltaa tai kohta jo yötä kaikille :) On kuulkaas ollut sellainenkin päivä tänään, että oksat pois ! Ihan vain pikkusen on pitänyt kiirettä. Aamulla kun kello soi siinä kakskytä yli viisi, niin onhan se hienoo hei ;)

Ei kait siinä, tehtävä on tehtävä ja se on tehtävä. Eli töihin vaan reippaasti :) Olikin sitten töitä oikein urakalla. Duunattiin viisi leikkausta peräkanaa :) Ei siinä, mä diggasin! Olen kyllä ihan omilla vesillä leikkurissa ja kun pääsen pelaamaan anestesioiden kanssa. Huippu siistiä! Ainut miinus puolihan tuollaisissa duunipäivissä on se, että syömiset joutuu hoitamaan niin sanotusti lennossa. Mitään ruokatunteja / taukoja ei juuri pidellä.

Onneksi sain ihanaiselta duunikamultani, tämän päivän parivaljakoltani, kyydin sitten kuntosalille. Venähti hieman tuo työpäivä, joten helpotti kummasti, että pääsin suoraan ovelta ovelle ;) Kiitos siitä hänelle! Päivän treenin tempasin menemään tällä kertaa Let´s Go Centerissä :) Muo on kuulema aina kiva nähdä siellä :) Hih, kiitos, kiva on käydäkin siellä!

Salilla sitten puursin tänään SELKÄ – HAUIS SEKTORILLA :)  Volyymillä vetelin menemään ja kyllähän sain taas tuntumaa aikaiseksi. Kyllä huomaa, että on ollut volyymi kierto päällä, paikat on niin hellänä. Saapahan lihakset taas ihan uudenlaista ärsykettä. Mika Nyyssölän ohjeiden mukaan, mennään reippaasti sinne kipurajan toiselle puolen. Silloin tietää, että lihas saa kyytiä ja saadaan sitä toivottua kasvuakin joskus aikaiseksi. Ei siis mitään ilmanhuitomista tänäänkään ;) Mä en nyt millään kehtais sanoa tätä taas, mut olihan ihan mun lempparia jälleen :D Koittakaa kestää ;)

– kapee alatalja volyymi
– alatalja soutu laitteessa volyymi
– levee ylätalja lapiokahvalla volyymi
– levee ylätalja niskan taakse laitteessa volyymi

– hk taljassa volyymi
– scotti volyymi
– hk HS volyymi
– keskitetty hk HS

Kohtuu kovan pumpin sain päälle ja suonet nousi mukavasti pintaan ;) Nättiä :D

Salilta sitten juoksu jalkaa dösikselle, himaan, koirat pihalle, ruokaa, kauppaan ja hakemaan pikku emäntää kuvaamataidon kerhosta :) Tänään mä vihdoin ja viimein sain mun muru murmelini kotiin <3 Voi rakkauspakkaus!

Harjoiteltiin emännän kanssa bussilla kulkemista :) Iso tyttö jo. Aivan tohkeissaan omasta matkakortistaan ja sen käytöstä.

Kotona ollaankin sitten ihasteltu Israelin tuomisia ja kuvia :) Kyllä on ollut neidillä aika unelma loma etten sanoisi! Ihanaa!

Kaippa tässä pikku hiljaa joutaisi untenmaille. Huomenna on jälleen ohjelmaa ihan riittävästi tiedossa noin niinkuin vapaapäiväksi :) Huomenna muun muossa treenataan. Ai jaa, yllättävää sinällään. Mutta jalkatreenin jätän sunnuntaille kun menemme body kamuni Helin kanssa Tiina Kasvin vetämiin kimppatreeneihin Myllypuroon :)

Mutta kuulkaas, ollaan jälleen kuulolla! Ihanaa viikonloppua kaikille!

HEI NY!