No huhhuh!

Kyllä mun nyt täytyy sanoa, että johan oli tänään treenit :D Että terve vaan hei senkin puolesta!

Aamulla mulla oli kello soimassa semiaikaseen, että ei tulis nukuttua ihan överiin. Joskushan mulla on tapana niin tehdä ;) Mutta toisaalta, lepokin on tärkeetä ja uni! Laadukas uni ennen kaikkea. Jos väsyttää, niin silloin levätään / nukutaan. Ei se sen kummempaa mun mielestä ole, vai onko? Joku saattaa pitää itseään tehokkaana kun herää vapaapäivinäänkin kukon laulun aikaan puuhastelemaan ja nukkumaan käydään vasta myöhään yöllä :o Noooh, jos se toimii, niin hyvä sitten niin. Mulla se ei toimi. Mä vaadin vähintään sen 8 tuntia unta palloon :) Aina se ei toteudu, mut sitten kun on mahdollisuus, niin mähän otan univelat takaisin ;)

Mun laturi ennen treeniä ;) Mä en juurikaan ole käyttänyt niin kutsuttuja latureita, jos ei siis lasketa, että otan creatiniinin, glutamiinin ja aminohapot suoraan purkista ennen treeniä. Niin ja nyt dieetillä tietty myös rasvanpolttajat ;)

Mä rakastan kiireettömiä aamuhetkiä. Ja olenpa muuten nyt pistänyt merkille, että myytyäni autoni pois, herään tietty arkisin aamuvuoroon mennessäni aikaisemmin kuin ennen, mutta mulla ei ole kiire!  Mä keitän kahvit rauhakseen, nautin aamupalan ja tsekkaan facebookin ja blogit. Nautiskellen. Toimii. Autoilevana nukuin usein niin pitkään kuin mahdollista, sutasin äkäsee kledjut niskaan ja eväät kassiin ja duuniin :/ Sitä paitsi, hyötyliikunnan määrä on kasvanut ihan hirmuisesti! Autotta on hyvä olla :) Olen edelleenkin tyytyväinen tekemääni valintaan.

Pakkanen ei tänäänkään lannistanut muo. Fillarin selkään hyppäsin ja salille. Tänään treenasin Foreverillä ! Tänään siellä oli myös pyörähtänyt käyntiin Crossfit esittelytunnit. Eli nyt kaikki lajista kiinnostuneet, Forever Varistoon!!! Mun uudet tumput toimi hyvin. Ei palellut sormia :)

TÄNÄÄN TAKAREISITREENI, POHKEET JA VATSA!

– takareidet istuen
– takareidet maaten jalka kerrallaan ( Kasvin Tiinan tyyliin)
– SJMV kp + supermies combo (toimii!!!)
– levee prässi hitaasti hitaasti
– balettikyykky

– syvät vatsat
– vatsat vastuksella (jatkuva jännitys, hitaat toistot, aijai)

– pohkeet op. steppilaudalta

Tuli myös rullailtua selkää sekä ennen että jälkeen treenin. Kyllä semmonen rutina kävi rangassa, että gutaa teki :) 

Poissaoleva katse. Aijaa oliko? No tänään oli. Nyt voin sanoa, että ekaa kertaa tämän dieetin aikana tuntui, että pyörtyminen oli jokseenkin lähellä :o Varsinkin prässi sarjojen välillä oli pakko vedellä hieman happea nojaillen polviin. Siinä mietin, että mitähän sitä tekis, jos pyörtyä pöksähtäis siihen salin lattialle? Olisinko niin hc, että tokeennuttuani jatkaisin treeniä? Varmaan olisin. Mietin myös, että jos joku sillä hetkellä tulisi tarjoamaan jotain suuhun pantavaa, niin kieltäytyisinkö? Varmaan kieltäytyisin. Joo kyllä, mä otan tän homman tosissani! Saan aika usein kommentteja ”Mä en ymmärrä miten sä jaksat?” ”Miten sä ehdit tekee ton kaiken?” ”Miten sä jaksat?” Mulla ei oikeastaan ole tohon muuta vastausta kuin, että en koe mitenkään, että mun jaksamista tässä koeteltaisiin. Kun tästä tulee elämäntapa, niin se ei tunnu siltä, että tässä nyt jotenkin tehtäisiin jotain yli-inhimillistä :) Kaikki sujuu omalla painollaan. Tietysti on niitä päiviä, kun ottaa koville, niinkuin tänään, mutta niinhän se on varmasti ihan joka asiassa. Tällä hetkellä mä en edes juurikaan koe olevani dieetillä. Homma on tasapainottunut. Pääasiassa mulla on koko ajan tosi hyvä fiilis ja energinen olo. Mä en todellakaan joudu pakottamaan itseäni tähän. Jos tämä ois pakkopullaa, niin sitten pitäisi varmaan miettiä uudemman kerran, että onko tää se juttu mitä mä haluan? 
Aika jäätävää miten tuokin treenitoppi lörpöttää suorastaan mun päällä :o

Ihana ele oli taasen Foreverin henkilökunnalta tarjota mulle kahvit treenin jälkeen :)  Juttelin yhden työntekijän kanssa mun dieetin ja projektin etenemisestä. Ihmisillä tuntuu olevan sellainen kuva tästä hommasta, että koko dieetti on yhtä kärsimystä alusta loppuun asti. No okei, tää on mun eka kisadieetti, joten en vielä tiedä mitä tuleman pitää, mutta tähän mennessä en todellakaan ole kärsinyt mistään! Ehkä sekin aika sitten tulee, tai sitten ei. Toivottavasti ei, mutta kyllä pidän teidät ajan tasalla mun fiiliksistä. Siitä ei ole epäilystäkään :)

Kotiin oli mukava fillaroida. Sää oli ihana. Fillarien alla narskui pakkaslumi. Pito oli hyvä. Aurinko paistoi ja olo oli jopa euforinen, vaikka treenin aikana hetkittäin oli sellainen fiilis, että nyt tältä tytöltä loppuu paukut. Asenteella vedin tämänkin päivän :) 

Sitten äkäseen patojen ääreen :) Onneksi olin jälleen ollut kaukaa viisas ja kypsensin potut jo ennen kuin lähdin salille. Lihat oli kypsänä ja enää ei tarvinnut kuin paistaa kasvikset. Hyvää oli. Ah!

Loppuilta meneekin, tuttuun tapaan, chillatessa. Tottahan toki on katsottava Putous! Eihän sitä voi jättää väliinkään. Oma koti kullan kallis.

HEI NY!