No täällä ollaan!

Innokkaimmat seuraajani ovat jo vähän vihjailleet, että olisi aika laittaa postausta tulemaan :) Kiva huomata, että muo kaivataan ;) hih. (jotkut kaipaa, jotkut ei, elämä on :D )

Mullahan on meneillään siis tämä totaalilepoviikko, joka aiheutti mulle jokseenkin kovasti päänvaivaa jo ennenkuin se edes ehti alkamaan. Muo todellakin ahdisti ajatus, että en pääse kokonaiseen viikkoon salille. Niin typerää kuin se onkin, mielessä pyöri vain ja ainoastaan, että musta tulee laiska ja lihava ja ja ja ja … Joo… mä tiedän, ei pidä paikkaansa, mutta kun ei sille mitään mahda että tallaiset typerääkin typerämmät ajatukset nousevat mieleen :o 

Minä ja pikku emäntä. Ei ole hymy vielä hyytynyt täysin :D

Mutta onhan se tosiasia, että kun sitä on totuttanut itsensä tiettyyn elämäntapaan, rytmiin, niin se että pakkaa sekoitetaan, aiheuttaa ahdistusta. Mä olen muutenkin sellainen suhteellisen kaavoihini kangistunut tyyppi, että tietyt rutiinit seuraavat toinen toisiaan joka päivä. Jos poikkean niistä, mulla menee pasmat helposti sekaisin. Nooooh, nyt kuitenkin onnekseni olen saanut huomata, että ihan sekaisin en ole mennyt :D Onneksi!

Hiuksetkin lähti lepoviikon kunniaksi :D Mutta kaikki hiukset ovat tallessa, hyvässä tallessa ja olenpa miettinyt, että duunaan niitä vielä takaisinkin ;) Nythän ne oli jo suhteellisen ylikasvaneet, joten ihan jees oli poistaa ne. Aika vapauttavaa päästä pesemään hiuksensa niin, että voi kunnolla hieroa päänahkaa ja pesun jälkeen pöyhöttää pyyhkeellä vanhaan tyyliin :D Pienet on ilot.
Mikäs tämä juttu sitten on? Noooh, tämä lähti siitä, että meidän pikku emäntä totesi tuossa yksi päivä, että Rosina (meidän whippetti) on uudelleen syntynyt Albert Einstein :D Ja siitäpä saatiinkin sitten hyvät naurut, kun yksi kaunis aurinkoinen päivä Rosi makasi suorassa auringonpaisteessa paahtaen itseään (whippeteille hyvin tyypillistä). Sen jälkeen hän tallusteli ympäri asuntoa läähättäen suu ammollaan, jolloin pikku emäntä totesi ”Voi Albert, olet valinnut niin väärin!” Tästä se sitten alkoi, nykyisin meidän Rosinaa kutsutaan Albertiksi. Albert, maailman viisain koira :D haha!
Ruoka on hyvää ja se maistuu. Kyllä maistuu, oikein hyvin kiitos. Myös kesähelteet ovat saaneet mut lankeamaan jäätelöihin. Nam nam!
Helteistä puheenollen, roudasin ilmastointilaitteen varastosta. Tämä on edelleenkin ehkä yksi parhaimmista hankinnoistani ikinä! Kyllä kämppä pysyy mukavan viileänä. I love it! Ja meidän Penttihän arvostaa tätä vekotinta erityisen paljon. Rakkaudesta irlis vanhustani kohtaan mä tän alunalkuen hankinkin. En totta tosiaan tahdo, että tuo ukko joutuu kärvistelemään täällä kuumenevassa asunnossa. Inha ajatus olla koko duunipäivän ajan poissa kotoonta ja vain arvailla mihin lukemiin lämpötila täällä nousee :( Nyt ei tarvitse huolehtia :) Jei!

Lepoviikko on vierähtänyt yllättävänkin nopeasti. Koko viikolle on riittänyt ohjelmaa ja kiirusta, siitäkin huolimatta, että puntilla ei ole tullut käytyä. Suhteellisen kivutonta. Vaikka kyllä muo ehkä ihan hieman on harmittanut lukea kavereiden päivityksiä treeneistä :/ Tottakai mahtavaa, että jengi käy treenaamassa ja ovat siitä ihan kikseissä, en mä sillä… mutta kun sitä tahtoisi niin kovin olla mukana. Varsinkin Solanassa porukoista on tullut niinkin hyviä ystäviä, että heitä jo ihan kaipaa. Ja kun sen tietää, miten hauskaa siellä yleensä aina on (ellei nyt just ole sattunut sitten huono päivä, niitähän riittää itse kullekin :p).

Mutta kyllä varmasti kaiken kaikkiaan lepo on tehnyt hyvää ja tullut tarpeeseen. Olen ollut nimittäin erittäin väsynyt, eli uni on maittanut hemmetin hyvin. Olen jopa ottanut päiväunia ihan kuola poskella, vaikka normaalisti en niin tee :o Alun ahdistuneisuus on muuttunut hyvään mieleen ja fiilikseen.

Tällaista. Viisaita sanoja :)
Duunissa :)
Niin ikään duunissa. Sisar ”hento” valkoinen :D Joopa joo. Ruokatunnilla :D Huomatkaa erityisen hieno hiuspanta. Duunattu itseensä tarttuvasta siteestä :D

Kotona on tullut tällä viikolla siivottua jokseenkin hyvin :D Ei kait se väärin ole? Olenkin tässä miettinyt, että onko mulla OC vai OS ? :D Sen verran kiihkeä suhde mulla on muodostunut mun pölyimurin kanssa ;) Ei mutta noin niinkuin vakavissaan, mulla on pakonomainen tarve imuroida joka päivä :o siis joka ikinen päivä…ainakin kerran ;) Jos joskus jää päivä välistä, niin se on yleensä sitten sellainen päivä, että en käy kuin kääntymässä kotona… se on hyvin hyvin hyvin harvinaista. Tämä juontaa juurensa siitä, että mulla on ollut aina enemmän tai vähemmän karvaisia lemmikeitä ja niistähän lähtee karvaa. Olen hyvin hyvin hyvin allerginen (henkisesti :D) karvatolloille, enkä kestä niitä niinkuin yhtään. Joten tässä taloudessa imuri joutuu koetukselle. Joskus se on hieman raastavaa, kun ensimmäinen asia, mihin ryhdyn kotiin saapuessani, on imurointi, ennenkuin pystyn tekemään yhtään mitään muuta. Tämä oli ehkä asia, jota ette vielä musta tienneetkään. Muita omituisuuksiani säästelen vielä tulevaisuuteen. En paljasta kaikkea kerralla :D

Tämän päivän ”aamu” tankkausta :) Unta riitti… en edes kehtaa kertoa kuinka pitkään, mutta sanotaan nyt näin, että ihan hiton pitkään :D

Sää on ollut kuin morsian koko tämänkin päivän. Mietin, että mitähän sitä duunaisi. Jo eilen mulla oli selkeä visio siitä, että fillarilla mä suuntaan jonnekin. Ihan sama minne, kuhan saan fiilistellä fillarin päällä :) Ensi alkuun ajattelin, että kurvaan Hietsuun, mutta hittolainen, stadissahan on tänä viikonloppuna Maailma kylässä festarit! Mitä mä oikein kelasin, Hietsuun, hahah… no ei todellakaan, vaan festareille.

Meillä ottaa muutkin chillisti kuin minä :D Herra iso herra rentoilee, yllättäen suoraan ilmastoinnin edessä <3
Ja Albert, maailman viisain koira, ottaa lepoa suuren suurille aivoilleen :) <3

Mitäs sitä siis turhia miettimään. Ei kun aurinkosuojat pintaan ja menoksi. Nokka kohti ydinkeskustaa. Oli kyllä niin siisti keli fillaroimiselle, ettei tosikaan.

Ihmisiä oli kyllä pilvin pimein liikenteessä. Festareilla oli ihan omanlaisensa tunnelma. Monen moista kulkijaa oli liikenteessä. Paljon siellä olisi ollut myös katseltavaa. Itse kävin aurinkoiseen rinteeseen oleksimaan ja nautin auringosta.

Omat eväät oli tietty mukana ;) Vaikka paljon olisi ollut myös ruokakojuja, mutta njäääääh, ei kiitos. Kyllä tää mun rapusalaatti oli oikein makoisaa. Vaikka en katkarapujen suuri ystävä olekaan, niin valitsin sen kuitenkin proteiinin lähteeksi tällä kertaa kaupan salaattibuffetista ;)
Auringonpalvoja :D

Sellaista siis tänne. Hyvin menee mutta menkööt :) Nautitaan nyt kaikki isosti näistä ihanista kesäpäivistä. Kesä, se on täällä NYT!

HEI NY!