Nonnih!

Tänään oikeestaan päätin, että menen juoksemaan puolikkaan Forssan Suvi-iltaan. Vaikka viime vuonna oli aivan törkee helle ja kuumuus, painostava kuumuus, mikä aiheutti sen, että tuo matka tuntui loputtoman pitkältä… ja vannoin, ettei enää koskaan, niin nyt olen sitten menossa kuitenkin. Jei! Palauttelin siis mieleeni jälleen kerran juoksemisen saloja, kun juoksin aamupäivästä kuntosalille, vedin tunnin cardio crossing tunnin ja juoksin sen jälkeen kotiin :) Mahtava fiilis. Kyllä tää tästä lähtee. Nyt vain lenkkitossuja useammin jalkaan. Sitä paitsi, sovin tuossa juurikin, että menemme samalla mökille sinä vkonloppuna, mulla sattuu vielä olee pitkä vapaa silloin ja niin sattuu olemaan puoliskollakin, joten mikäs siinä. Jaha, sitä sitten pitäs vissiin maksaa ilmottautumismaksu sitten. Jei.

Tänään on tämä vauhdikas päivä tosiaan. Aamupäivä meni kuntoillessa, sitten lähdettiinkin oopperaan ja nyt olemme käymässä kotosalla. Kohta lähdemme puoliskon äireen luokse grillaa ja saunoo. Itse asiassa näin jo ”äireetä” aamupäivällä kun juoksin takaisin kotiinpäin salilta. Katsoin, että onpa tutun näkönen auto valoissa ja hei, tutunnäkönen on kuskikin. Sitten siinä vilkuteltiin :D heh, pieni kylä tämä meidän kylä…aina melkis törmää johonkin tuttuun kun on liikenteessä. Mitähän sitä illalla sitten vielä keksisi, kun on laatuaikaa kaksin. Tyttö kun lähti isomummon ja -papan kanssa mökille :) Hmmm… voihan tietysti olla mahdollista, että sitä on niin väsynyt tämän päivän riennoista, että käymme taas nukkumaan klo 21 :D ei ois ihme. No mulla on huomenna töitä, tosin iltavuoro, mutta töitä kuiteskii, joten ei sitä nyt auta aamutunneille kukkua. Vkonloppu onkin pyhitetty liikunnalle, mutta jää toki aikaa muuhunkin.

Meillä on löytynyt nähtävästi uusi ulottuvuus tähän meidän suhteeseen. Nyt kun puolisko hankki tuon valtavan hienon ja mageen kännykkänsä, niin nyt voimme tässä chattailla keskenämme, vaikka siis makaamme samalla sängyllä :D tämä on nykyaikaa! Heh.

No mutta nyt pientä lepuutusta, ennen ”grillibileitä”. Munkin ruokavalio on otettu huomioon, ihanaa, on maissia kuulema ja salaattia, jee jee. No niin, siis passaa mulle. Mutta enhän ois kieltäytynyt pienestä palasta makkaraakaan jos se olisi ollut ainoa vaihtoehto. Kuinkahan moni on muuten eilen illalla läsönnyt oluen ja snacksien parissa katsoen suomi-jenkki matsia? Veikkaan että aikas moni. Olen aika tyytyväinen itseeni, etten langennut, heh, no snacksit ois ollut ehkä se vaikein kohta, olut ei, sillä en aijo nauttia alkoholia (kauheesti kaloreita) nyt lainkaan, jos ja kun aijon juosta sen puolikkaankin. Sitten ehkä jussina voi relata taasen, meidän vuotuisissa poolpartyissa, tää on sit jo vol 3 :D uuu jee. No mutta, nyt tosiaan valmistatutumaan saunailtaan :)