Nonnih taas

Iltaa iltaa! Täällä sitä jälleen koneen ääressä jäpitetään. Oishan se jo aika mennä kasvu-unillekin, mutta pakkohan se on postata, kun on taas niin paljon asiaa… olevinaan ainakin :D

Tosiasiahan on, että kisoihin on enää kuukauden päivät! Kelatkaa kuukauden päivät :o Jumankekka, että aika on mennyt nopeesti. Todella nopeesti. Muistan kun aloitin dieetin ja mietin, että huhhuh, tästä tulee vielä pitkä ja rankka matka, mutta tässä sitä nyt ollaan. Täysissä sielun ja ruumiin voimissa tämän projektin suhteen :) Matka on ollut tähän asti erittäin mielenkiintoinen ja tähän aikaan mahtuu paljon kaikenlaista muutakin kuin vain bodausta ja diettausta. Elämässä on tapahtunut paljon tänä aikana ja pelkästään positiivisia asioita. Toivon, että näin jatkuu loppuun asti :) 

Kevät! Takatalvella uhkailevat, mutta jos vain aurinko paistaa, niin kaikki on tosi jeesh :) Olen päässyt käyttämään mun ”Petrejä” :D Hyvin skulaavat.

Tähän astinen dieetti on sujunut mielestäni loistavasti. Ei ole tullut takapakkeja, olen saanut olla terveenä (ei flunssia, ei vatsatautia, ei loukkaantumisia tms.). Dieetti aikaa en ole kokenut kovinkaan haastavana. Olen saanut syödäkseni oikein hyvin, eikä nälkä ole päässyt yllättämään. Olen ollut erittäin positiivisesti yllättynyt tästä ajasta. Mielessäni jo katselen tulevaan, vaikka focus onkin nyt lähes tulkoon kokonaan tulevissa kisoissa. Silti mietin, että mitä sen jälkeen ja hyvä niin. Elämä ei todellakaan pääty kisapäivään, joten on hyvä, että on ajatuksia siitäkin, miten siitä eteenpäin :) Ehdottomasti jatkan tätä hommaa, se on sanomattakin selvää!!! Uskon myös, että nämä ei todellakaan tule jäämään mun ensimmäisiksi ja viimeisiksi kisoiksi. Mutta käydään nyt ensin nämä ja kattellaan sitten sitä tulevaa ;) Liikaa en mene asioiden edelle, mutta haluan, että mulla on selvät sävelet myös jatkon suhteen, etten jää niin sanotusti tyhjän päälle. Tosin viime aikoina bodypiirit ovat tulleet entistä tutummiksi ja olen saanut todella monta hyvää uutta tuttavuutta, joten yhteistyö ja yhteydenpito jatkuu takuusti myös jatkossa :) Olen ollut myös niin tyytyväinen valmennukseen, että jatkokin tulee olemaan samassa tiimissä, eli Team Solana Fitness. Sekin on mulle aika selkee juttu. Olen ylpeä edustamastani tiimistä ja haluan kuulua siihen jatkossakin. Toivon myös, että valmennus voisi olla ylpeä tekemästäni työstä :)

Valmennuksesta puheenollen, eilen yöllä kello yksi mun puhelin piippasi ja havahduin siihen. Mietin, että kenellä voi olla mulle asiaa tähän aikaa yöstä. No mutta kukas se siellä tekstailikaan. Valmentaja kultahan se siellä :D Oli tärkeää asiaa ”Lisää ruokavalioon nyt 100g banaania ja 5g kookosöljyä” :D Okei, asiaa selittänee myös se, että he ovat tällä hetkellä toisella puolen maapalloa ja aikaero on vissiin useampikin tunti ;) mutta kyllä sitä tuntee itsensä aika hyvissä käsissä olevaksi, kun valmentaja miettii muo lomamatkallaankin :) hih. No mitä tekee uskollinen bodari? Hän marssii heti aamusta kaupoille ja hankkii mitä valmentaja käskee :) Edelleen, kun tehdään, niin tehdään kunnolla!!!

Tänään mulla alkoikin sitten kevytkierto. Juu, eli nyt himmaillaan hieman salitreenissä. Kevyempiä painoja, tuntumaa hakien. Kevyt on mulle kyllä aika ventovieras termi, mutta mä yritän parhaani ;)

Aloitin kevyen kierron olkapää – rintatreenillä. Hyvää pumppia, letkeetä tekemistä, rauhassa keskittyen. Tänään ei raikunut salilla mun murinat :) Lopuksi vielä rullailin ja harjoittelin kuinka ollakaan, poseerausta ja t-kävelyä. Hiotaan, hiotaan. Viikonloppuna meillä onkin tiimin yhteistreenit stadissa :) Ihanaa päästä kasaan koko kisaporukalla :) Odotan sitä kyllä innolla !

Aika perus aamuruuhka keittiössä :D Tätä tää on, päivästä toiseen, vuodesta toiseen. Tähän kun tottuu, niin homma käy kuin tanssi. Aivot narikkaan ja purkkia ja purnukkaa esiin :)
Minähän en tällä viikolla ole vielä tankannut, enkä mitä ilmeisemmin tankkaakkaan. Tein kuitenkin mun pikku emännälle herkullisen hedelmäsalaatin :) Juu, kyllä mä hoidan äidin virkaakin ihan kiitettävästi tässä kisatouhuilun keskellä. Että huolestuneet anonyymit älkää tällä kertaa vaivautuko esittämään asiattomia kommentteja :D
Ja tältä näyttää proteiinipannari, johon sain lisätä sen 100g banaania ja 5g kookosöljyä :) Olihan muuten makoisaa, ai että sentään :) Tuohon päälle voisi vielä kokeilla FitnessTukussa myynnissä olevia kalorittomia kastikkeita. Kyllä vain, kalorittomia kastikkeita. Niitä on kuulema ihan joka lähtöön :) Näin pikkulinnut lauloivat tänään Solanassa :D Mutta toisaalta, olen pärjännyt tähänkin asti ilman, joten ehkä mä vedän nää loppuviikotkin ilman. Tiedän, että muo odottaa sitten ehtaa kamaa sisältävä suklaakakku kisapäivänä :) Odottaahan???? :)
Olkapäät pumppiin ja suonet pintaan :) Hymy huulilla, edelleen vain :)

Alkuillasta suuntasinkin sitten Helsinkiin. Yllätys yllätys Solana Fitness Centeriin Hakaniemeen. Kävi niinkin hyvä munkki, että pikku emäntä oli menossa samalle suunnalle mummin kanssa näyttelyyn, joten pääsin kyydillä. Aika luksusta hei. Ja mummillapa oli vielä uusi autokin, sen hienouksia ihmetellessä matka taittui mukavasti :D Mummin mies innostui esittelemään auton no hands taskuparkkiominaisuuksia Kallion ahtailla kaduilla :D On se tekniikka ihmeellistä. Mihin sitä autokoulua kohta enää tarvitaan? Kysyn vain ;) hih.

Solanassahan mä en sit enää vetänyt mitään ”tositreeniä”, vaan kevyesti jumppaillen meni tuo ilta siellä. Sparrasin hieman Einiä ja olin säästänyt vatsat illaksi. Mutta tulipahan tutustuttua TAAS uuteen upeaan liikkeeseen. Ojentajat taljassa:

Solanasta löytyy tällainen kapistus. En ole missään muualla vielä törmännyt tämänkaltaiseen viritykseen. Tällä sai aivan jäätävän tuntuman ojentajiin. Ja ei, tämä ei vastaa köydellä tehtyä liikettä. Luulin niin, mutta vertasin, ja ero oli todella huomattava. Mä haluan tällaisen, omaksi mielellään kiitos :D jotta voin kantaa sitä treenirepussa mukana ja tehdä tämän liikkeen ihan missä vain salilla :)
Eli näin. Liike viedään pitkälle sivulle ja kunnon puristus. Ah, ojentajat kiittävät :) Huippujuttu! Koko ajan voi oppia jotain uutta ja siistii. Eli taas tullaan tähän, eli punttitreeni ole todellakaan tylsää ja yksinkertaista. Niin monilla eri nyansseilla voi saada ihan mielettömän paljon vaihtelua omiin treeneihin. Vain mielikuvitus on rajana!!!! Ja sitä kannattaa käyttää. Tosin jos ei ollenkaan tiedä mitä on tekemässä, niin sitten on ehkä parempi jättää asia osaavampiin käsiin ;) ettei satu haavereita.

Treenin päätteeksi jäimme vielä turinoimaan Solanan sosiaalitilaan. Olihan muuten huikeeta läppää. Meinas vähän lähteä mopo keulimaan, mutta mikäs siinä, hauskaa oli ja sehän on pääasia. Tuli syötyä evästä ja juotua kaffetta. Kotimatka taittui mukavasti kun keho ja mieli oli ravittu <3

Että semmonen touhutiistai tänään tällä bodarilla. Ollaan kuulolla. Pidetäänhän se lippu korkeella jatkossakin.

HEI NY!

P.S Hankin itselleni toisen kappaleen tiimipipoja, sillä olen niin tykästynyt tähän :) Täytyyhän sitä nyt olla treenatessa toinen pipo ja siviilissä toinen ;) Eikö? No todellakin! Ja meidän tiimihaalaritkin ovat vissiin saapuneet. Einin kanssa jo vähän hipelöimme pakkauksia, mutta ei, emme avanneet niitä… tietenkään. Kyllä me maltetaan vielä tovi … TULKAA SALLA JA SAMI JO TAKAISIN SIELTÄ! :D