Nuuksiossa :)

Nonnih, mihin se nenä sitten näyttikään :) Lähdimme Nuuksioon luonnonpuistoon :) Voin sanoa, että en ole ihan hetkeen ollut niin skutsissa, ettei mitään muita ääniä kuulu kuin linnun laulu :o Hämmentävä kokemus kaikkinensa. Hämmentävää ja hauskaa oli myös löytää pienen lammen rannalta rantasauna jossa oli ilmeisesti japanilaisia turisteja nauttimassa suomalaisesta saunasta ja luonnosta. Olivat kyllä ilmeisen riemuissaan kokemuksesta, sen verran iloista puheen sorinaa sieltä kuului. Siellä jopa laulettiin :)

Me kävelimme pienen pientä polkua pitkin Takalan laavulle. Matkaa tuli edes takaisin joitakin kilometrejä. Matkalla tuli syötyä mustikoita, mutta pitkäksi aikaa ei auttanut jäädä paikalleen, sillä hyttysiä oli ihan kiitettävästi ja nehän iski kuin sika limppuun :o

Lammen rannalta jossa japanilaiset turistit olivat :) Nättiä, ei auta kieltää vaikka kaupunkilainen olenkin :D
Maastoa matkalla laavulle.

Sen verran paljon innostuimme tuosta ympäristöstä, että ajattelimme menevämme sinne ihan retkeily mielessä. Laavulla saa ihan rauhassa yöpyä ja oleskella. Miksipä ei lähtisi kokeilemaan. Nuuksio on kuitenkin niin lähellä stadia, että sieltä pääsee pois heti jos siltä tuntuu. Jopa Espoon keskustasta tulee dösä suoraan tuonne :) haha. Joku voisi luulla, että olen tumpelo tommoisissa olosuhteissa, mutta kuulkaas nyt kuulkaas, olen landeillut aikasta paljon elämäni aikana. Multa onnistuu helposti tulen teko yms. :D enkä pelkää likaa käsiäni tai nähdä vaivaa ruokani eteen, hengästyä rinkka selässä tms. En ahdistu askeettisissa oloissa. Joten ei kun tuumasta toimeen :)

Nuuksion jälkeen ajelimme ”mökille” saunomaan ja sen jälkeen koiralenkille. Nyt on ihan jees fiilis rentoutua sohvan nurkassa ja kattella töllöä kahvikuppi kädessä. Että mukavissa merkein alkoi loma täällä :)