Nyt se alkaa…

… jaa mikä alkaa. No ne viimeistelyviikot tietty ;) Kyllä vain, tänään oli treffit valmentajani Salla Kaurasen kanssa Solana Fitness Centerissä. Mulla oli tietysti mukana mun kisabiksut ja kengät, sillä tänään tsekattiin kunto, jälleen kerran. Ja nyt loppua kohden tsekkaillaankin sitten vielä vähän tiuhempaan tahtiin. No ne jotka tietävät mitä viimeistelyviikot pitävät sisällään, tietävät myös sen, että se on aikamoista hifistelyä. Ja ne jotka eivät tiedä, niin voin kertoa, että aika monta A4:sta tekstiä lähti kotiin mukaan. Mun pitää ajatuksella lukaista ja sisäistää ne kaikki pienetkin nyanssit mitä nämä kaksi viikkoa tulee pitämään sisällään. Ruokavaliossa pieniä muutoksia ja vähän isompia sitten vielä lähempänä kisoja. Nyt punnitaan suolat ja lisäravinnelistaan tulee hieman lisää ja jotain jätetään poiskin. Jalkoja en saa treenata enää tiistain jälkeen. Mikä ruokalistoista jäi mieleen, on ketsuppi :D haha, mun pitää syödä ketsuppia ;) hih. Koskahan viimeksi mä olen syönyt kyseistä tuotetta? En edes muista. Ja sitten juodaan, vähintään 3-4 litraa päivässä vettä, siis ihan puhdasta vettä. Siihen ei lasketa treenijuomia mukaan! Myös salitreenaamiseen tulee muutoksia. Miten ihmeessä mä muistan kaiken ;) Onneksi kaikki on paperilla ja onneksi mulla on Eini kakkospäänä :D Aika huisia tsiigata jokainen päivä ihan kisapäivään asti paperilta. Ajatelkaas, että mä syön kisapäivänä muun muossa maapähkinävoita ;) ja ehkä pilttiä… siis aaaaaw mitä herkkua tiedossa :) No okei, kisojen jälkeen on varmasti paljon paljon muutakin herkkua tiedossa.

Tänään kävimme myös hyvää keskustelua Sallan kanssa ensinäkin kisapäivästä, mitä se on lavan takana jne. Sen lisäksi Salla ilmoitti mulle, koska mun on viimeistään oltava pelipaikalla :) Mitä kaikkea on muistettava ottaa mukaan, muun muossa neulaa ja lankaa yms. kaiken varalle. Huhhuh, nyt on bodarin pää pyörällä :D

Puhuimme jo hieman myös tulevasta. Musta on niin ihanaa ja tsemppaavaa, kun Salla on koko ajan puhunut myös tulevassa muodossa mun projektista ja tänään hän sanoikin, että hän ei näe kohdallani muuta vaihtoehtoakaan kuin että mä jatkan ja kohti seuraavia kisoja :) Kyllä nyt on suu messingillä. Ja voi kuinka tsemppaavia kannustushuudahduksia mä suorastaan sain Solanalaisilta bodykamuiltani :) Myös Tannerin Nina vuodatti mulle niin kauniita sanoja, että ihan minä kuulkaas herkistyin ja hämmennyin. Kun oma pääkin sisäistäsi sen vielä, miten kovan työn olen tehnyt. Kuten Salla sanoi, mun täytyy olla ylpeä itsestäni ja näyttää se muillekin :) Kyllä, tottahan se on, takana on kohta puoli vuotta tiukkaa rutistusta. Tuumaakaa en ole antanut itselleni löysää, olen treenannut ja treenannut, dieetannut ja tehnyt töitä, hoitanut kotia ja treenannut :) Mutta mä rakastan tätä. Edelleen pysyn sanojeni takana, että tämä dieetti on ollut ehkä elämäni yksi parhaimmista ajanjaksoista! Toivon, että se huipentuu ikimuistoisena kokemuksena huhtikuun 13. päivä Kulttuuritalon lavalla :) Kisaamaahan sinne mennään ja tietysti tavoitteena on pärjätä! Miksi sitä muuten kisaamaan lähtisi???? Kyllähän sinne kaikki tulee sillä mielellä, että haluaa menestyä. Näin oletan ainakin ;) Mutta ennen kaikkea mä haluan, että sinä päivänä me voimme kaikki olla hyvillä mielin ja pitää hauskaa koko rahan edestä. Tarjota parasta mahdollista viihdettä katsojille :) Mä teen parhaani, muuta en voi :) ja tuomarit päättää loput :)

Näihin fiiliksiin on hyvä päätellä tämä viikko. Mä olen niin niin niin täynnä tarmoa ja intoa, ettette uskokaan. Mulla on niin paljon ihania kannustajia, etten voisi olla kiitollisempi siitä.

Palaillaan siis taas tuonnempana :)

HEI NY!

Asenteella tyttäret, asenteella! Jos ei edes yritä, ei voi mitään saadakkaan :)