OI OLKAPÄÄT, OI OLKAPÄÄT!

Täsä mää taas oon :) Se on sitten sunnuntai jälleen ja huomenna alkaa arkinen aherrus. Meidän tohtorikin palaa matkaltaan, niin minäkin pääsen omiin hommiin :) Tosin viime viikko oli vaihteluineen oikeinkin tervetullut. Ihanaa päästä välillä vähän muihin kuvioihin, muihin tiimeihin tekemään juttuja. Niin, mites sitä sanotaankaan, vaihtelu virkistää, kyllä se pitää niin paikkansa :) Mutta kivahan se on palata myös omalle reviirille pienen syrjähypyn jälkeen :D (että tohtorille vaan terkut, mie diggaan siust ;) )

Voi elämä, ette arvaa kuinka repesin kovaan nauruun, kun innoissani esittelin meidän pikku neidille äidin upeat ihanat valloittavat uudet kisakengät. Niin, neiti katsoi niitä hetken huuli pyöreenä ja sitten: ”Ou my god äiti, mä en osaa sanoa muuta kuin ou my god!” ”Jaa mitä, mitä ou my god?” ”No siis äiti, ethän sä käytä mitään blingblingiä! Ennemminkin jotkut mustat lenkkarit!” :D Ai että mä nauroin. Joo, siinä sitten selitin, että niin kyllä olet hyvin oikeassa tuossa asiassa, että äitihän ei tällaisia käytä normaali elämässä, mutta nämä ovatkin kisakengät ja äiti aikoo käyttää niitä siellä :) Oli ne kuulema nätit ja olin kuulema kaunis ne jalassa ;) Nih, ettäs tiiätte, mäkin voin näyttää nätiltä :D

Tänäänkin on tullut ihasteltua eilisiä kisakuvia ja fiiliksiä mitkä niistä välittyy. Onnitteluja on tullut laitettua kaikille tutuille kilpailijoille. Vielä tätäkin kautta ONNEA tytöt, olitte kaikki upeita :) Eilen olikin sitten muuten lepopäivä, lukuunottamatta sitä kävelyä mitä harrastin julkisten välillä :) Mulle ei muuten oikein toi bussimatkailu sovi. Tuli nimittäin taas kerran ihan sairaan paha olo dösässä. Menomatkalla oli aika hilkulle etten ykännyt. Oisko ollut noloa? No ehkä. Kukaan ei varmasti olisi ensimmäisenä ajatellut, että mulla on matkapahoinvointia, vaan suorilta olisivat kelanneet, että jestas mikä dagen efter neidillä :/ No onneksi ei tarvinnut alkaa yökkimään ja paha olokin meni pois kun pääsin bussista veke.

Tänään sitten taasen ollaan palattu salille raudan kolisteluun. Vuorossaan oli OLKAPÄÄTREENI, POHKEET JA VATSAT. Kunnon settiä tuli taas väännettyä. Armoa en tuntenut. Viimiseen asti vedettiin ja tunteella. Salilla oli mukavasti tilaa, rauhassa sai huhkia. Jokunen nuori kolli oli tullut vähän hauistaan kasvattamaan, kaksi naista taisin nähdä ohimennen ja muutaman vähän iäkkäämmän herrasmiehen salin puolella. Ei siis varsinaista ruuhkaa noin niinkuin sunnuntaina :) Tuollakin laitteet on levitetty useammalle erilliselle sektorille, niin ihmisetkin leviää pitkin salia, eikä kaikkien tarvi huhkia yhdessä tilassa.

OLKAPÄÄT-POHKEET-VATSAT

-kunnon lämmittelyt soutaen ja vipunostosarjoja tehden
-pystypunnerrus kp
-pystysoutu tangolla, levee ja kapee ote
-pystypunnerrus Davidissa ;)
-yhden käden viparit taljassa
-pystypunnerrus tangolla, seisten (tää on niin hauska ”tangolla seisten” mä oon kunnon akropaatti :D)

-vatsarutistukset laitteessa
-pohkeet istuen (näitä vaihdellen, rutistukset, pohkeet, rutistukset, pohkeet jne.)
-vatsat kiertäen yläkaltevalla penkillä
-vatsarutistukset David

-vielä lopuksi olkapääpumppi Davidin toisessa pystypunnerrus laitteessa ja siinä se

Kyllä sai olkapäät runtua. Kasvakaa kasvakaa! Olkapäitä ei voi olla liikaa! Niihin kun saa kunnolla pyöreyttä niin se näyttää hienolta. Eli antaa palaa vaan :)

Tässä tämä toinen Davidin laitteista mikä ottaa oikein mukavasti tohon olkapäiden etuosaan. Tämä laite lienee vinopenkin ja pystypunnerruksen välimuoto, mä sanoisin että pystypunnerrus ennemminkin ;)
Vatsarutistuksia tuli tehtyä tänään mm. tällaisella laitteella. Taas hieman erilaista tuntumaa vatsarutistuksiin laitteella. 
Ja koska jumppasali oli hijentynyt, ehti Päivi myös treenaamaan poseerauksia. Ensi kerralla taidan pakata myös mun blingblingit mukaan, niin voin tepastella oikein korkojen kera :) jee jee.

Semmosta siis tänään sunnuntaina. Takana oikein onnistunut viikonloppu. Hyvin fitness täyteinen ja sehän sopii mulle :) Ollaan kuulolla ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

3 vastausta artikkeliin ”OI OLKAPÄÄT, OI OLKAPÄÄT!”

  • MAKIAA settiä, kyllä tykinkuulat kasvaa!! Teitkö viparit taljassa seläntakaa vai edestä?

    • Viparit tein edestä… hmmm… enpä ole edes ajatellut, että voisi tehdä selän takaa :D Ja taas uusia ideoita, kiitos Kerttu :)

Kommentointi on suljettu.