Oi olkapäät!

Hyvää iltaa :) Nonnih, tännehän siis piti ilmestyä kuvakin oikein, mut se jäi jonnekin sfääreihin kiertämään, joten se joko tulee tai sitten ei tule, mutta tähän postaukseen se ei näemmä ole tulossa :D Että näin. Mie niin rakastan näitä laitteita aina toisinaan ;)

Tänään siis uuden ohjelman mukaan tuli jumpattua olkapäät. Okei, jos totta puhutaan, niin olisi ollut vuorossaan jalkatreeni, mutta olosuhteiden pakosta = kiireen sanelemana, vaihdoin sitten näiden kahden treenin vuoroa. Jalkatreenistä tietää AINA, että se on helvetillinen ja itse asiassa tänään on ollut ihan snadisti tukkoinen olo, jopa aivastelua on ollut aika isosti ilmoilla. No en vielä julista itseäni flunssaiseksi, ehkä tää on vaan jotain pientä vaaratonta. Niin ainakin toivon, sillä MÄ EN AIJO TULLA KIPEÄKSI edelleenkään, nih!

OLKAPÄÄTREENI:

-viparit sivulle
-pystypunnerrus kp
-pystysoutu (tanko ja talja)
-viparit sivulle käsi kerrallansa
-pystypunnerrus tangolla, seisten (ette ehkä usko, mutta en ole tehnyt tätä koskaan aikaisemmin ja joo, toimii!)
-vielä pystypunnerrukset laitteessa, viimeiset mehut käpälistä irti

-pohkeet istuen

Olikohan siinä koko setti? Muistaakseni. Toistot oli 10-15 luokkaan, jopa 20 ;) ensimmäisissä lämppäseteissä. Oikeen kiva pumppi löyty sieltä olkapäille. Kyllä tehtiin tunteella ja tahdonvoimalla viimeiset puristukset :) Vielä himassakin käpäliä kiristi. Näin siis tänään. Ei kait täs sit hittoikaan. Mukavaa tiistai illan jatkoa kaikille, mä taidan painua lihastenkasvatusunille :) Good Night!

Yksi vastaus artikkeliin ”Oi olkapäät!”

  • Komiaa settiä Päivi! Juu toimii todellakin, mie oon kans tehny pystäriä seisten tangolla ja kässäreillä!

Kommentointi on suljettu.