Oih lauantai :)

Telkkarissa pyörisi MM lätkä, Suomi-Ruotsi. Sen verran nihkeää on ollut Suomen esitys ensimmäisessä erässä, että joudanpa tässä päivittelemään blogia sitten. Mun hermorakenteella ei ehkä kannata katsoa tuollaista peliä turhan intensiivisesti, ettei vain naapurit häiriinny :D

TÄNÄÄN oli siis CIRCUIT  päiväni. Vähän tuunaten vedin tänään. Ensinäkin fillaroin tällä kertaa tuonne Foreverille, eli matkaa vähän enemmän kuin tuohon kotisalille Let´s Go Centeriin :) Heräsin tänään ajoissa, joten olin salillakin hyvin varhaisessa vaiheessa päivää. Hyvä niin.

Pyöräilyn päälle lämmittelin itseäni hyvään hikeen salilla vielä sivuviparein levypainoilla ja jalkaprässillä. Okei, prässissä saattoi lähteä vähän keulimaan, kun yllättäen tänään 140 kiloa tuntui yllättävänkin kevyeltä. Vielä muistan ne ajat kun samaisessa prässissä 120 kiloa aiheutti jo aikamoista otsasuonen tykytystä ja tähdenlentoja taivaalla. Vaan nyt ei tullut tuota efektiä juurikaan, eli vielä ois ollut varaa nostaa ;) kympistä kahteentoista sarjaa kuitenkin polkasin menemään, että ois siihen voinut vielä pikkasen lisätä. Yep, mut tänään ei ollutkaan tarkoitus revitellä raudan määrällä, vaan tehdä enemmänkin aerobinen veto :) Ja niin myös tein. Kolme kiekkaa vetäsin taas hyvällä sykkeellä. Kiertojen välissä aina vetäsin henkeä, venytelin ja join.

CIRCUIT:

-latsisoutua
-pystypunnerrus
-ylätalja
-reiden ojennus
-reiden koukistus
-vatsat
-hk taljassa
-ojentajat taljassa

Vaihdoin kierroilla myös vähän liikkeitä niin, että esim. hk tein sekä scottissa, että taljassa, samaten vatsarutistuksia tein vastuksella sekä jalkojen loitonnuksia että lähennyksiä. Latsisoudustakin tuli toteutettua kaksi eri variaatiota, toinen laitteessa ja toinen taljassa. Kivastihan tuossa saatiin taas hiki pintaan !

Loppumetreillä vedellään. Treeni takana ja tyytyväinen bodaaja siirtyy venyttelyyn. Edessä vielä fillarilenkki himaan :)
Ihastelin salin ikkunasta avautuvaa maisemaa joka oli täynnä voikukkia. KYLLÄ, voikukkia. Mä etsin niitä aina, sillä ne ovat meidän kilpikonnien lemppariruokaa. No en sitten kerännyt niitä tuolta, mutta näytti niitä olevan ihan kivasti omallakin pihalla.
Kun lähdin kohti kotia salilta, soitin pikku emännälle ja ehdotin yhteistä fillarilenkkiä :) Neiti oli oikein innoissaan ajatuksesta ja tulikin pihalle muo vastaan. Kävimme hakemassa kaupasta vähän matkaevästä, sillä olihan munkin saatava palkkarin päälle vähän täydennystä energiavajeeseeni. Kaupasta tarttui matkaan mukaan kolmioleivät molemmille, itselleni otin banaanin, emäntä ei tahtonut, pensasmustikoita, vähän suolakeksejä neidin toiveesta, mulle protskujuoma ja pikku emännälle pillimehu. Jälkkäriksi valitsimme kummallekin mieluisan jäätelön :) Matka jatkui siitä sitten meidän lammen pikkulaiturille jossa saimme evästellä ihan rauhassa. Kylki kyljessä istuimme laiturilla, söimme ja jutustelimme. Äitiyden huippuhetkiä <3
Kyllä eväät maistui hyvälle kivassa kesäsäässä. Aurinko ei juurikaan paistanut, mutta sää oli kuitenkin lämmin. Ei voi valittaa. Kun eväät oli tempastu huiviin jatkoimme pyörälenkkiä. Ajoimme Filmtownille ja illaksi on nyt valittu leffa katsottavaksi. Olen kyllä tosi ylpeä miten reippaasti pikku emäntä fillarilla eteni. Ei menty mitään kilpikonnavauhtia, vaan ihan kunnon kyytiä edettiin. Matkalla tuli vastaan myös neidin entinen perhepäivähoitaja ja hänen kanssa vaihdoimme kuulumisa. Hän muisteli lämmöllä sitä miten mukavia ja fiksuja tyttöjä meidän emäntä ja hänen hoitokaverinsa aikoinaan olivat. Ei kuulema enää ole ollut niin reippaita lapsia. Niin, kait se nykymeno on vähän sellaista, että lapsille jää opettamatta ihan perus asioita, kuten käytöstapoja ja ihan arkisia askareita. Monet mukelot ovat kuulema hyvin uusavuttomia, jopa eskari ikäiset :/ Sääli.

Että semmonen päivä tähän mennessä. Vielä on päivää jäljellä ja paljon mukavaa tekemistä. Ollaan kuulolla ja treenaillaan :) Hei ny!

3 vastausta artikkeliin ”Oih lauantai :)”

    • :D sanonko mä niin usein oih :D ehkä pakko muuttaa tyyliä ettei käy tympii :D Leffana on tänään… ootas kun kaivan sen esille, Disneyn leffa…The Odd Life of Timothy Green :) tämmönen koko perheen leffa :)

Kommentointi on suljettu.