Oih mikä viikko :)

Tämä viikko on ollut niin hyvä kuin hieman huonokin. Mutta aina ei paista aurinko risukasaan ja niin pois päin. Joten ei elämä koskaan voi olla kenelläkään ihanan seesteistä ja yhtä auvoa päivästä toiseen. Itselleni on tällä viikolla valjennut asioita, jotka eivät ole tietenkään olleet niin mielekkäitä, mutta toisaalta iso taakka on tavallaan pudonnut harteilta, kun olen saanut otettua asioista selvää ja vahvistuksen omille epäilyille. On joitain asioita, joita en voi kerta kaikkiaan sietää tai hyväksyä ja yksi näistä asioista on valehtelu. Se on niin halpamaista ja toisia ihmisiä epäkunnioittavaa käytöstä, että sitä vaan toivoo, että tällaiset valehteluun taipuvaiset ihmiset saisivat joskus maistaa omaa lääkettään oikein kunnolla ;) Se mistä olen itsekin tarkkana kasvatuksessa on juuri tämä, valehtelu on ehdottoman kiellettyä ! Olen painottanut tyttärelleni, että ei ole sellaista asiaa mitä ei voi äidille kertoa ja mistään ei saa tai pidä valehdella, koska siitä ei seuraa koskaan mitään hyvää. Ja valheista jää aina lopulta kiinni, niin se vain on.

No mutta se siitä. Mitäs muuta tällä kuluneella viikolla on tapahtunut? No ainakin töitä on tehty ja ihan hyvin on kiirettäkin pitänyt. Mikä ilahduttavinta työrintamalla menneellä viikolla, pääsin useampaan otteeseen tekemään ortopedin kanssa hommia. Se on mielenkiintoista oikeesti :) Onhan se ehkä vähän brutaalia touhua joltain kantilta katsottuna kun sahojen, talttojen ja vasaroiden kanssa pelataan poraa unohtamatta, mutta ortopedia on sellaista.

Treenit on kulkenut hyvin ja treeeniseuraa olen saanut Jaanasta tälläkin viikolla. Kimpassa ollaan treenattu ainakin etureidet, josta vieläkin on muisto jäljellä, nimittäin hellät jalat :D että perille meni oikein kunnolla. Eilen, eli Itsenäisyyspäivänä käytiin tempasee TAKAOLKAPÄÄ – SELKÄ JA HAUISTREENI yhdessä. Perjantaina mä olin suhteellisen myöhään treenailemassa, koska sain kyydin stadiin. Eli samalla kun tytär lähti isänsä luokse, pääsin heidän siivellään suoraan Solanan oven eteen. Kiitosta vain :) Olikohan mulla perjantaina RINTA-OLKAPÄÄTREENI. Hmm… niin taisi olla.

Eilen tuli myös otettua vastaan kutsu Itsenäisyyspäivän illanviettoon. Kiitos siitä Jaanalle ja Jonnalle. Oli oikeesti todella tervetullutta vaihtelua tähän normi elämänmenoon käydä vähän sosiaalistamassa itseään muuallakin kuin salilla :D Ja Jaana teki kyllä ihan sairaan hyvää ruokaa meille, joten ei siitäkään sovi valittaa. Mä söin itseni niin ähkyyn että morjens :D Jonna pyysi muo askartelemaan hänen kanssaan joulukarkkeja ja hitsiläinen, mähän taisin oppia jälleen jotain uutta mikä kannattaa laittaa korvan taakse. Hmmm… ja seurasin kun Jonna taitteli taidokkaasti servettejä ruokapöytään, nyt mun täytyykin kokeilla osaanko mä tehdä niitä lootuksen kukkia ihan itse :D Oppia ikä kaikki.

Eilinen ilta ei kuitenkaan kohdallani venynyt niin myöhäiseksi, ettenkö olisi päässyt tänään salille. Juh, ei muuta kuin kassi kasaan taas ja nokka kohden Solanaa. Aika vähän oli jengiä paikalla tänään, mutta sentäs jokunen tuttu oli tullut paikalle. Luukasta ja Nataliaa tuli nähtyä sekä valmentajaani Sallaakin siinä ohi mennen pukuhuoneen puolella. Kyllä meidän Natalia on semmonen pakkaus että huhhuh :) Hauska seurata miten miesten päät kääntyy salilla kuin väkisin, kun Nata treenaa :D No miksipä ei kääntyisi, onhan Nata näyttävän näköinen mimmi. Ai niin ja Tannerin Ninakin tuli moikattua pukkarissa. Kuulema Solanan pikkujouluissa joku oli tullut Ninalta kyselemään, että ootko sä se Päivi :D No näin sitten niin. Onhan meillä molemmilla mustat hiukset ja tatuoidut käsivarret :) joten mehän ollaan melkein kuin kaksoset :D

TÄNÄÄN  sitten olikin vuorossaan TAKAREIDET JA VATSA. Lämmittelin taas rappuslaitteessa. Siinä saa kyllä mukavasti hien pintaan ja jalat lämpimäksi.

  • takareidet istuen restpause sarjaa ja suoraa sarjaa
  • vertikaaliprässi (uhhuh)
  • takareisikoukistus 1 jalka kerrallaan
  • sjmv kp
  • taaksepotkut taljassa
  • reisien loitonnukset tempovaihteluin
  • jalkojen nostot telineessä
  • vatsat vastuksella
  • suorat ja vinot vatsat pallon päältä

Siinähän sitä oli settiä kerrakseen :) Näytti olevan yhdellä jos toisellakin naisella tänään takareisi päivä. Ainakin taaksepotkut taljassa näytti olevan päivän sana :D Ei siinä, sehän on ihan sairaan hyvä liike!

Siitä sitten suihkun kautta kotiin SYÖMÄÄN. Eilinen pata oli jo ehtinyt sentään laskeutumaan sen verran että jälleen jaksoi tankata :D

Huomenna pyöräytetään sitten taas uusi viikko ja uusi kierto käyntiin. Tästä on hyvä jatkaa. Ollaan kuulolla.

HEI NY!

Puhelinkuvat2014 029
Hymy huulilla matkalla Solanaan. Pyhäpäivä, pyhä treeni :D takareidet ;)
Puhelinkuvat2014 035
Eilisen treenin muistiinpanot. Jossain vaiheessa on vissiin jo into loppunut kirjaamisesta, vauhti on vissiin ollut sen verran kova :D No kivahan se on kun on kivaa :)
Puhelinkuvat2014 023
Itsenäisyyspäivä <3 Kyllä mä ihan oikeesti herkistyin ihan kyyneliin eilen.
Puhelinkuvat2014 027
Ei ollut säällä pilattu eilinen päivä. Matkalla kotiin :)
Puhelinkuvat2014 014
Tumppujumpan tuoksinassa :)
Puhelinkuvat2014 016
Pitkästä aikaa oikein haba posea, vaikka ei ollut edes haba päivä :D