Oih!

Nyt on maaru täynnä, söin Caesar salaatin, juomaksi vettä ja jälkkäriksi kahvia…ja suklaa Brownie :O Ja kyllä oli aivan valtavan hyvää. Huh.

Kotimatkalla oli pakko käydä Tarjoustalon kautta. Niiden puutarhamyymälä on nyt avattu ja kävimme siellä katsastamassa valikoimaa. Olisi tehnyt mieli ostaa kukkaruukkuja ja kasveja…mutta meidän kissa :/ Nooh, ostimme vesikasvimaton, sellaisen punotun, missä on tummanruskeat kanttaukset. Näyttää oikeinkin siistiltä parvekkeen lattialla :) Olen
mielissäni siitä. Samalla ostimme limen vihreät istuinalustat ja kotona keksin, että saan järkyn vihreistä parveketuoleistani huomattavasti houkuttelevammat verhoamalla ne valkoisella lakanalla ja siihen sitten se lime istuintyyny. Nih, nyt niistä tuli vähän sohvatuolin malliset ja näköiset, ei huono. Ihan kiva :) Mulla on ollut ongelma, että millaiset istuimet sinne haluaisin… en oikein haluaisi mitään klaffituoleja, ne on turhan epämukavat. Nuo omat tuolit on muuten oikein oivat, mutta ne ovat muovia ja vielä vihreät. Ne on peruja hyvältä ystävältäni ja ovat seuranneet matkassani kodista kotiin :) nyt ne näyttää aika mukavilta :) jei! Siirsin petuniat roikkumaan samaan koukkuun, nyt ne riippuvat päällekäin. Tuolien päälle nostin kynttilälyhdyn :) Juh, kyllä tuosta vielä parveke tulee. Ehkä vihdoin ja viimein sitten!

Pikkuneiti bongasi ystävänsä tuosta pihalta ja jäi sinne leikkimään. Ne on niin liikuttavia. Tämä ystävä on poika ja hän kyseli niin polleena tytöltäni että ”Onko sun mielestä mun pyörä hieno?” siihen tyttöni ”Juu, on se hieno.” :) voi noita.

Meillä on pieni kasa täällä makkarin sängyllä. Puolisko katsoo puhelimestaan Family Guyta, tytöt (koirat) pötköttää tuossa vieressä ja minä skrivaan blogia. Tämä on tätä perhe-elämää parhaimmillaan ;) hih. Kohta jatkan parvekkeen laittamista. Jei!