Olen iloinen ja onnellinen!

Totta tosiaan olen iloinen ja onnellinen. Eihän se väärin ole. Musta tuntuu, että elän tällä hetkellä juuri tässä hetkessä elämäni yhtä onnellisinta ajanjaksoa. Vaikeuksien kautta voittoon, niinhän sitä sanotaan. Jokaiselle mahtuu elämäänsä niitä ilon ja surun hetkiä. Vastoinkäymiset seuraavat toisiaan, mutta yleensä aina se päivä paistaa sinne risukasaankin. Olen sitä mieltä, että loppupeleissä vain sinä itse voit määrätä elämäsi suunnan. Silloin kun elämä potkii päähän, ei auta jäädä tuleen makaamaan. Jos haluaa muutoksia, niitä on tehtävä itse. Kukaan muu ei tule eikä voikaan muuttaa elämääsi. Ole itse itsesi herra!

Ja jos nyt joku epäilee, että minä en tiedä vaikeuksista mitään, niin wroooooooong! Kyllä tiedän, tiedänpä hyvinkin paljon elämän nurjasta puolesta. Se mikä ei tapa, vahvistaa. Siinä karu, mutta niin totuuden sisältävä lausahdus!

Nukuin viime yönä kellon ympäri ja olen jälleen täynnä tarmoa tässä päivässä :) Kokkailen kotona dieettisapuskat valmiiksi, suuntaan jälleen nokkani kohti kuntosalia ja paukutan rautaa olan takaa :) Illalla suuntamme maalle, Lohjalle <3

Olen myös niin iloinen, että mun matkaani kohti fitness unelmaani seuraa niinkin moni ihminen aktiivisesti. Kiitos siitä teille :) Olette mulle tärkeä motivaation lähde. Uskokaas se <3 Facebook sivuillani tulee kohta 100 tykkäystä täyteen, enkä olisi uskonut sitä kun sivut perustin :) Aivan huippua. Toivottavasti voin myös antaa teille jotain sitä kautta :)

Nyt tositoimiin. Pannut on kuumana ja kohta rautakin. Ollaan kuulolla :)

HEI NY!

P.S Tänään kyytiä saavat TAKAREIDET – POHKEET JA VATSA! Wuhuu!


Ugh!