Olen niin niin niin iloinen!

Jaahans jaahans, sitä on polkastu taas uusi viikko käyntiin. Olihan hieman taas sellainen maanantain aloitus että terve :D Töistä tuli myöhästyttyä, tosin ihan musta riippumattomista syistä, sillä Kehällä oli ketjukolari :( Toivottavasti kenellekään ei ollut sattunut pahasti, mutta ainahan se pelko siitäkin on olemassa kun semmoinen määrä oli palokuntaa, poliisia ja ambulanssiakin :/ Ei kiva, ei ollenkaan!

Töissä sitten pitikin tututtuun tapaa kiirettä. Ei tarvinnut tänäänkään miettiä mitä sitä seuraavaksi tekisi. Hyvähän se vaan on ettei ole tylsää, aika ainakin kuluu nopeasti. 

Tänään onkin erityisen hyvä syy näyttää bodypeukkua :)

Töistä suoraan salille. Volyymillä vedetään edelleen. TÄNÄÄN  oli vuorossaan TAKAREIDET – POHKEET JA VATSA!!! Tiedättekös, jalkatreeni on jälleen nousemassa yhdeksi mun lempparitreeniksi. Ei sillä että se olisi menettänyt paikkaansa tässä välissäkään, mutta nyt on jälleen innostus jalkatreeniä kohtaan kasvanut kummasti. Eipä siinä, munhan on kyllä hyvä työstää tunteella alakertaani :D

Kyllä ne sieltä kasvaa, kasvaa, kasvaa :)

Tänään muuten kun hurautin Foreverille, niin kiittelen kyllä sitä luksusta, että tuolla Varistossa on parkkihalli. Hitsi se tulee olee taas talvella aika jees!!! Nyt ensimmäistä kertaa laitoin autonikin lämpötolppaan kiinni ja sisälämppärin paikoilleen. En aijo hytistä enää yhtäkään aamua autossani ;)

TAKAREIDET – POHKEET JA VATSA

– takareidet istuen
– takareidet maaten
– SJMV
– balettikyykky korokkeilta

– pohkeet istuen

– vatsat vastuksella sekä TG että HS laitteet

Sarjoja jälleen sen viisi per liike ja toistot noin 10. Ah kuulkaas mimmoista lihaspoltetta saavutettiin tänään.

Ja kyllä kuulkaa hymy vastaa hymyyn. Sen totesin jälleen tänään, kun tuli tervehdittyä ja hymyiltyä kanssatreenaajille. Kokeilkaapa kuulkaas :) Mutta toisaalta, mulle tämä porukka on tullut jo aika tutuksi tässä vuosien varrella, että ei se autakaan olla kuin yhtä hymyä seilatessani salilla paikasta a paikkaan b :D

Mutta olipa mulla kuulkaa tänään todella hyvä syykin olla suu messingillä. Olenhan tässä peräänkuuluttanut sponsoreita ja kuten Else Lautala eilen meille Myllypuron Foreverillä luennoidessaan mainitsikin, tässä lajissa merkitsee hyvin pitkälti se, kuinka itse onnistut itsesi ”myymään” ja markkinoimaan mahdollisille yhteistyökumppaneille. No minähän olen tässä jo aikaa sitten tarttunut tuumasta toimeen. Mikään kun tässä maailmassa ei tule kuin Manulle illallinen. Itse on työ tehtävä. Vaikka kyseessä on OIKEA urheilulaji ja vieläpä hyvin kova sellainen, on se silti jokseenkin ”vähäarvostettu” edelleenkin vain. Tosin nythän fitness on kovassa nousujohdanteessa, se on kaikkien huulilla, joten jos joskus, nyt on rako breikata, koska kiinnostusta lajia kohtaan on kovasti. Olenkin onnistunut herättämään mielenkiinnon mahdollisessa tulevassa, tai nyt kait voidaan jo sanoa, että tulevassa yhteistyökumppanissa ja mä  olen siitä kuulkaa niin niin niin iloinen ja onnellinen, että en oikeastaan tällä hetkellä osaa sitä paremmin sanoa kuin että hitsi miten hienoo!!!! Tästä varmasti tulette kuulemaan lisää tulevaisuudessa, vielä nyt en lähde asiasta tämän enempää huutelemaan! Mutta onhan se kuulkaa hiton hienoo että saa arvostusta tästä hommasta :)

Arvostuksesta puheenollen, jälleen kerran suuri kiitos myös teille kaikille lukijoilleni!

Ruokaa, ruokaa ja vielä vähän enemmän ruokaa ;) Vielä kun voi nautiskella, niin todellakin nautiskellaan!!!! Nam nam!
Reippaan tyttäreni kanssa vietämme tässä laatuaikaa yhdessä, katsoen jo ties monennettako kertaa Ice Agea :D mutta toisaalta, eihän se elokuva ole tässä se pääpointti, vaan se, että istumme tässä sohvalla kylki kyljessä mutustaen yllä kuvattuja leffaherkkuja. Kylläpä tänään taas elämä maistuu :)

Siispä jatkakaamme. Toivottavasti teidänkin maanantai on ollut suurimmilta osin mukava, kuten munkin :) Palaillaan!!!! HEI NY!

2 vastausta artikkeliin ”Olen niin niin niin iloinen!”

Kommentointi on suljettu.