Olkapäät ja ojentajat!

Hip hei, se on viikko taas pyörähtänyt ympäri, ollaan taaaaas perjantaissa ja ah niin mukava kotisohva persiin alla ettei vois paljon paremmin asiat olla näin iltasella :) Takana leppoisa iltavuoro, mukavaahan meillä taas oli. Illan viihtyvyydestä piti huolen meidän tasokas huumori, sitähän se on aina :D Voi että mä kyllä tykkään työkavereistani, ne on niin hauskoja :) Eli terkut sinne vaan :) *hali*

Tietysti ennen kuin voi töihin lähteä, on käytävä jumpassa. Sehän on selvä. Ennen sitä piti myös tehdä tuhat ja yksi muutakin asiaa. Nimittäin, tärkeimpänä ehkä kuitenkin varmistua siitä, että tytön partiorinkka oli pakattu oikein ja kaikki vermeet olivat mukana. Äitihän nämä hommat taitaa :) Huolehdin myös, että neidillä oli ruokaa koulusta tultuaan ja tietysti pannut ja padat kävi kuumana myös muo varten. Olihan selvä, että tämän päivän ruoat oli tehtävä heti aamusta valmiiksi. Tietenkään ei voinut unohtaa elukoita… ja niin, no imurikin odotti käyttöä :/ uh. Onneksi kuitenkin sairaan kaunis auringopaiste ilahdutti meitä jo heti aamusta, joten eipä juuri harmittanut mikään!

Duunimätöt odottamassa mukaan pääsyä :) Nams!
Ihana auringonpaiste ilahdutti myös salilla. Mikäs siinä treenin päälle paistatellessa ja pose harkkoja tehdessä. Sain ihan yksin pyörähdellä tuossa tilassa, joten harjoittelinpa sitten ihan T-kävelyäkin ja taas kerran totesin, että joo… jos vaikka harjottelis vielä vähän enemmän :D

Tänään jumpattiin ja pumpattiin OLKAPÄÄT JA OJENTAJAT. Ihan mun lempparihommaa… sekin :D Suorat sarjat taas menoillaan, eli pudotussarjat jäivät nyt taakse. Kierto lähti jälleen alusta. Tänään runtattiin olkia ja ojentajia mm. pystypunnertaen, vipunostoilla, pystysoudulla, ojentajaprässillä, kapealla penkillä, pushdownit taljassa… ja mitähän muuta. Hmmm… siinähän se kaiketi oli noin pähkinän kuoressaan. Ihan taas jopa tunsin itseni bodaajaksi, sen verran kova draivi oli jälleen päällä. Tunnelmaa ei latistanut edes se ”hieman erikoinen” venäläisnainen, joka keskittyy lähinnä saunassa lotraamiseen, kuten tänäänkin. Siellä hän taas oli :o Jostain kumman syystä, en tiedä miksi, hän raahaa aina tolkuttoman määrän käsipaperia sinne pesutiloihin?????? ja levittelee niitä yltympäriinsä :o Tänään hän istui saunassa kädet kohti kattoa… ja no, mä en ollut millänsäkään, siinähän istuu, heittelin vaan tyytyväisenä lisää löylyä :D Kun poistuin saunasta, hän alkoi touhuamaan siellä jotain, en ees halua tietää mitä… ainakin viskeli vesikiulun sisältöä pitkin saunaa :o Joo… mitähän siihen sitten sanoisi :D Hän oli ilmeisesti tuonut myös mukanaan isot Fiskarsin keittiösakset :o enkä kyllä tiedä mitä ihmettä hän niillä aikoi siellä saunassa tehdä… eikä joo todellakaan kiinnostakaan. Niin että tuo kuvaus hieman erikoinen osuu varmaan aika naulan kantaan :D tässä tapauksessa ;)

Hei ei kait siinä, mä kävin duunin jälkeen lainaa yhden leffan pätkän. Oikein on Gere pääosissa ja  Sarandonin Susan. Leffan nimi: Keinottelua. Hmmm… let´s see, mimmonen se on. Mukaan tarttui 200g irtiksiä. Muilla näyttäis olevan viinipullot kylmässä näin perjantain kunniaksi, mä palkitsen itseni kurinalaisen viikon jälkeen pienellä hemmotteluhetkellä leffan ja namien kera. MUKAVAA VIIKOHVAIHDETTA KAIKILLE!

7 vastausta artikkeliin ”Olkapäät ja ojentajat!”

  • Olet kyllä aika rautainen mimmi, kun istut jonkun tyypin kanssa saunassa, joka käyttäytyy ei normaalisti ja mukana on isot fiskarsit. t. Marsu

    • Joo kato, ei muo juuri tämä elämä pelota :D enkä yhtään osaa arvaa ketä tämän kirjoitti :D :D :D

  • Hienua Päivi, olat ja ojentajat kiittää!! :) Tykkäsiks leffasta? Parasta viikonloppua Sulle! :)

    • Juu kyllä mukavasti tuntuu käpälissä tänään, varsinkin hiusvärin levittäminen tuntui hetkellisesti jopa hieman haastavalta :D Leffa oli mielestäni hyvä, mielenkiintoinen. Ei huono valinta perjantai iltaan :) Voin jopa suositella katsottavaksi! Ja kiitos, ihan parasta viikonvaihdetta myös sinne! :)

  • Kiitos, katottiin juu sillo ku oli iha uus. JES, perile on menny siis Päivi, mulla kans eiliset setit jos luit, niin hyvin nyt makiasti sopivasti etureiskoissa tuntuu. :)

    • Kyllä luin ja tulin niin hyvälle tuulelle sun treenistä, että tänään oli kyllä kova draivi taas päällä salilla :) siitä lisää tuonnempana, kun saisin nyt ensiksi murkinaa maaruun :)

Kommentointi on suljettu.