Olkapäät

Mä en ehkä ole ihan tämän musiikkilajin suurkuluttaja, mutta kyllä mä tästä diggaan! Herättää hyvin paljon hyvää fiilistä. Antaa flown viedä mennessään :D

Kato Jumppatukka on jumpannunna :D Pikkasta hikee pukkaa, eli soijaa niinkuin rakkaassa viihdeohjelmassamme oli tapana sanoa :D Voimakierto laittaa mehut pihalle, ei sille minkään mahda.

OLKAPÄÄT
-viparisettiä lämmittelyks, oma fillari toimii alkulämpönä oikein hyvin kun tsygäilee salille
-viparit kp
-pystypunnerrus Davidin kaa ;)
-pystysoutu (rautaa rautaa! grah!)
-pystypunnerrus kp
-yhden käden viparit

-pohkeet

Eipä siihen muuta taas tarvittu. Olo alkaa olee aika hakattu tässä vaiheessa kiertoa, mutta niin sen kuuluu ollakin. Ei oo varmaan montaa lihasta tässä kropassa joka ei ilmottelis olemassa olostaan. Sittehän ois tiedossa ylämäkitreeni aamusella niin pistetään eukosta loputkin paskat pihalle :D Se olkoon kierron viimeistely sitten ;) 

Voi, ja meidän salin omistajalta tuli taas niin rohkaisevaa kommenttia, että kummasti taas sai sitä tsemppiä tähän hommaan. Olen aijemminkin puhunut siitä, miten sitä voi itse vähän sokaistua omaan kuntoonsa, mutta sitten kun joku tulee sanomaan sulle ihan päin naamaan, et hei vitsi sä oot tikissä, niin JEI mikä palkitsis paremmin :) ”Ei noi oo naisen kädet” hihi, ja toi oli oikeesti tarkoitettu kohteliaisuutena, tiedetään ;) Terkut Henrylle vaan :D

Meillä on tapana ottaa chillisti, ainakin elukoilla. Ehkä mä voisin ottaa vähän heistä mallia :D

Kotonakin alkaa paikat kiiltää. On tullut imuroitua (joka päivä aina  ympäri vuoden, kiitos karvaturrien ;) ), sen lisäksi on mopattu, pesty vessaa, keittiötä yms. Uskomatonta miten siivoaminenkin voi ajan kanssa olla hyvin rentouttavaa puuhaa :)  Nyt mä toivottelen teille oikein mukavaa päivää ja pitäkäähän itsenne kunnossa ;) Hei ny!

4 vastausta artikkeliin ”Olkapäät”

 • MAHTAVVAA, ja enkkaa pukkas? :) Oot taatusti niin ansainnu kehut Nainen, upea oot! Mieki oon hehkuttanu jo päivän sessioita, mutta ei oo vielä tuo Armaani saanu videoita pantua. :D Ollaan me onnellsisia omasta onnestamme, eikös! :D Pitäs leffaaki miettiä huomiseks8, suosituksia?

  • Kyllä aika hyvin rauta liikkui. Liikeradat vähän brutaalimpia joissain liikkeissä, kuten sivuvipareissa. Tyytyväinen voin kuitenkin olla :) Odottelen sun päivityksiä ;) Mitähän mä voisin suositella, en ainakaan eilistä Jack Reacheria, en jaksanut kattoo ees kokonaan. Ehkä mä en vaan tajunnut :D koska näemmä se on saanut kuites 4 tähtee arvosteluissa :o Mutta jos ette oo viel kattoneet The odd life of Timothy Green, niin sitä voisin suositella. Vähän on nyyhky leffa, mutta niistä te taidatte tykätä :) hih. Ei mut oikeesti, se oli aika hyvä !

 • Aijaa, musta Jack Reacher oli just hyvä. Mut mä tykkäänkin siitä, etten ole aina ihan kärryillä, kun tulee niin paljon käänteitä :D
  Toinen tosi hyvä leffa oli The Cider House Rules. Se on jo aika vanha, mut sattumalta tuli katottua Netflixistä.

  Hetken aikaa muuten tavasin tota tekstiä äsken ja mietin, mitä meinaat sanalla ”jumppanunna” :D

  • Joo mä luulen, että mun keskittyminen elokuvaan olisi ollut parempi, jos en ois alottanut sen katsomista klo 23 jolloin juuri myös kaveri alkoi chattailee mulle, joten siihen se sitten kaatui :D Ja se kuites oli leffa joka ois vaatinut hieman keskittymistä :)

   Jumpannunna ei jumppanunna … vaikka aika omistautunut olenkin lajiin, niin ehkä ihan vielä nunnamaisella uskollisuudella :D

Kommentointi on suljettu.