OMG

Sitä pitäs mennä jälleen nukkumaan, jotta sitä jaksaa herätä huomenna klo 5.30. Nih, kyllä 5.30 sillä tänäänhän tein lupauksen, että nousen nyt 15 minuuttia aikaisemmin, että ehdin tekemään aamujumppani ;) Illaksi on sitten sovittu jo cardio pyöräily :) jei. Torstaina on tiedossa cardio crossing. Mun pitäs nyt saada itseni sinne salin puolellekin ihan _oikeesti_ eikä aina noiden tuntien jälkeen tai ennen jotain pientä vääntöö. Nih. Hmmm… pitäs vain ottaa pelkkä punttipäivä kalenteriin, ei siinä muu auta ;)

Lankesin. Juu kyllä lankesin. Nimittäin lankesin syömään töissä kirjaston pöydällä olleita suklaapisara keksejä… Hävettää :O meni enemmän…kuin… en ees kerro. En ees laskenut perkele! Nih, ja mitäs sitten kävikään. Tulin kotiin ja menin… menin syömään jämät kämäsestä shipsipussista. No onneksi ne oli semmoiset jämät, ettei sitä voi kyllä oikein ees laskea :DDD mutta ois voinut senkin jättää väliin. Nooooooooh, pieni lankeaminen, ei se maailmaa kaada. Ei mun elämä tästä järky. Tosin monesta muusta asiasta sitäkin enemmän :/

Jeps, mut nyt pesulle ja nukkuu. Aamulla uusi päivä, uudet kujeet… ja no, miksi tämä elämä tästä muuttuisi, olo on kuin Päiväni murmelina leffassa :D vai mikä se nyt olikaan.