On perjantai iltoja ja ilmoja pidellyt :D

Kukas se täällä taas tohottaa omia juttujaan? No kukapa muukaan kuin minä :D Kiire kiire kiire… jaa, eipä oikeastaan edes ole ollut :) Okei, oli töissä, mut hyvällä tavalla. Siispä takana loistava duunipäivä. Meillä on aivan ihastuttavan ihana ortopedi talossa. Tänään oli leikkurissa suorastaan bileet, kun hän toi omat musat mukanaan. Kerrankin joku jolla on samanmoinen musiikkimaku kuin mullakin. Mikäs siinä sitten työskennellessä ;)

Olisi ollut muuten safkatkin tarjolla tänään talon puolesta, mutta mitäpä sitä suremaan. Ei oikeastaan edes harmittanut. Olihan mulla kuitenkin omat eväät mukana ja niillä pärjään vallan mainiosti. Jäi siis pizzat ja kebabit väliin, tälläkin kertaa ;)

After party pic :D

Töistä sitten suorinta tietä kotiin. Oli nimittäin vissi tarkoitus saatella pikku emäntä kuvaamataidonkerhoon, mutta kerho olikin peruttu :( Hö, meidän piti opetella bussimatkaa, mutta toisaalta, meillä oli oikein mukava tuokio täällä kotosalla.

Likalla oli nimittäin parikin kaveria kylässä ja kun he kaikki kolme tulivat koirankatseineen keittiöön kysymään, että voitaisko me syödä täällä, niin aluksi meinas paniikki kiiriä pintaan. Kolmelle tytölle ruoat, nyt hetikö? Mistä? Mitä mä teen? Apua, onko mulla mitään? No hei, tottakai mulla on ja kyllähän loihdinkin tytöille maistuvan päivällisen. Lautaset haarukoitiin ja melkein nuoltiinkin puhtaaksi alta aika yksikön ;) Ei voi mennä vikaan, jos tarjolla on makaronia, nuggetteja, kananmunaa ja kurkkua, sekä hapankorppua ja isomummon tekemää mehua ;) Tänään keksin sitten oman speciaalini, nuggettimunakkaan :D Neidit olivat aivan innoissaan. Hyvä että maistui ja kaikille tuli masut täyteen. Jälkkäriksi löytyi vielä joulupiparit kaikille :) Tehtävä suoritettu, onnistuneesti.

Ruoan jälkeen askartelimme niin kutsuttuja kirppuja. Muistaako kukaan nämä paperista taiteltavat ”kirput”? Pitää sanoa jokin luku ja sitten niitä kirppuja auotaan sen lukumäärän verran ja kirpun siipiin tulee kirjoittaa esim. jokin tehtävä tms. Tämähän oli hauskaa!
”Kirputtamisen” jälkeen neidit leikkivät vielä tovin emännän huoneessa ja mä aloin tekemään lähtöä salille. Kuinkas muutenkaan :) Sainpahan sitten oikein kyydin (laiska minä ;) ) ovelta ovelle, sillä neiti lähti viikonlopun viettoon isälleen ja suunta oli sama.

TÄNÄÄN oli vuorossaan SELKÄ-  JA HAUISTREENI. Sanonko… en mä taida … sanonpas sittenkin MUN LEMPPARIIIIIII!

– kulmasoutu tangolla
– hammersoutu tasa- ja eritahtiin
– kapee ylätalja
– levee ylätalja
– talja niskan taa TG laite
– pullover taljassa

– scotti laite
– keskitetty hk kp
– hk taljassa
– keskitetty hk HS laitteessa

Tuossa vaiheessa kello alkoikin käymään jo puolta yhdeksää ja mun oli siis aika lähteä kotia kohden. Lähdin jo reippaasti askeltamaan kohti dösäriä kun äkkäsin, et ei helkkari, mun palari jäi salille. Ja ei kun juosten takasin, palari mukaan ja juosten dösikselle. En ees myöhästynyt ja ehdin kauppaankin viel kääntyy. 

Vähänkö muo tänään hymyilytti, kun toinen emännän kavereista yllättäen kysyi multa ruokapöydässä, että miksi sä oot noin lihaksikas? :D No siitähän meidän pikku emäntä sitten innostui luennoimaan ”Meidän äiti harrastaa bodyfitnesstä ja se on menossa kisoihin. Se on nyt dieetillä. Sille tulee semmonen tekorusketuskin !” :D Eli näin. Kerroin siis ihmettelevälle pikku neidille, että totta tosiaan, tämä on mun harrastus ja olen hieman siihen hurahtanut. Toinen tytöistä kysyi, että eikö se oo miesten laji? :D No juu, onhan se miestenkin laji ;) Että semmosta meillä tänään. Lapset ovat niin ihania, suorapuheisia.
Josko sitä poseerais välillä vaatteetkin päällä ;) 
Ja mitä minä löysinkään meidän lähi kaupasta? Olipa kuulkaas OMG sentäs  Toffee tee alennuksessa ;) No sehän sitten tarttui matkaan mukaan.
Ja onneksi mä olin eilen niin fiksu, että tein päivällisen itselleni valmiiksi, sillä kun kotiin pääsin, oli jo aikamoinen hinku päästä patojen ääreen. Nam nam.

Nyt mä tässä kovasti pohdin, että jaksaisko sitä katsoa Salkkarit Katsomosta, kun ne jäi väliin… vai tekiskö jotain muuta? Hmmm… elämän suuria kysymyksiä. Ehkä mä katon ne Salkkarit :D Pakkohan se on. Edelleen varmaan ainut sarja / ohjelma mitä mä seuraan. Myönnetään :o

Mutta ei muuta kuin oikein ihanaa ja nautinnollista viikonvaihdetta kaikille. Mä pötkähdän nyt soffalle.

HEI NY!