On tunnustuksien aika :D

Nonnih, tällainen haaste oli tullut Hannalta. Kiitos siitä. Vähän jotain muutakin tänne kuin vain treeneistä jauhamista… ja dieetistä :D Tämä on juuri tarpeeksi herättelevää toimintaa näin sunnuntai aamusta :) kahvikupin ääressä. Eli jos nyt oikein ymmärsin, tulee minun paljastaa / tunnustaa itsestäni 7 asiaa. Hmmm… No tästä se lähtee:

1) Olen 15 vuotiaana saanut sakot alaikäisenä alkoholin hallussa pidosta :o Tämän episodin tiimellyksessä päädyimme vielä kaverin kanssa poliisilaitoksen shelli osastolle! Tämä oli tällainen once of the lifetime kokemus, eli yksi kerta riitti :D Tosin alkoholia tuli nautittua tuonkin jälkeen ;) Voi noita vuosia :D

2) Olen ollut aina koulussa hikari, vaikka ulkonäöstä ei ehkä heti uskoisi :D Alle yhdeksikön keskiarvoja ei mulla tavattu! Rima on siis ollut korkeella aina kaikessa mihin ryhdyn ;)

3) Olen tutustunut bestikseeni ala-asteen kolmannella luokalla ja ystävyytemme on kestänyt tiiviinä siitä asti. Tiedämme toisistamme kaiken ja olen ylpeä tästä ystävyydestä! Lukeutuu ehdottomasti tärkeimpiin asioihin elämässäni!

4) Tyttärestäni olen enemmän kuin ylpeä. Olen myös ylpeä siitä, että olen onnistunut yhdessä läheisteni kanssa kasvattamaan hänestä niin hienon likan :) Tärkein asia elämässäni on hän <3

5) Tänä päivänä ei varmasti uskoisi, että minä olen lähes koko ikäni enemmän tai vähemmän vältellyt liikuntaa. Olen jopa päästänyt suustani lauseen ”Vihaan kaikkea missä tulee hiki!” enemmän kuin kerran. No tänä päivänä en juuri muuta ehdi tekemäänkään kuin hikoilemaan salilla. Näin se elämä voi muuttua!

6) Aloitin tupakanpolton 13 vuotiaana. Lopettelin juuri ennen kuin aloin odottamaan tytärtäni 28 vuotiaana. Sen jälkeenkin olen satunnaisia jaksoja tuprutellut, mutta tänä päivänä en enää. Lankean tupakointiin ainoastaan illanistujaisissa, mutta sekin on tietysti liikaa :( Olen kuitenkin iloinen, että olen tuostakin paheesta päässyt eroon!

7) Olen hyvin pedantti ja hieman kontrollifriikki persoona. Olen rutiineihin kangistunut :o (helpottaa tosin arkea aika tavalla että on tietyt rutiinit!). En ole kuitenkaan mikään paskantärkee ihminen, päinvastoin, tykkään että huumorilla selviää aina :)

Siinähän sitä nyt tuli. Oho… onpas kevyt olo kun sain vieritettyä nuo asiat sydämeltäni :D Oikein ihanaa ja hauskaa sunnuntaita kaikille. Nyt koirien kanssa kävelylle, aamupuuro napaan ja salille. Jeih! Ai juu ja hei… minäpä taidan haastaa seuraavaksi tässä TARUN :)