Onnistunut päivä!

Meitsi luuli herätessään tänään että kello on vähintään yksi päivällä :o vaan eipä ollut ei. Kello oli vähän yli kymmenen ja mä olen niin ylpeä itsestäni, että heräsin ihan pirteenä silloin tähän päivään. Rauhalliset aamumenot, mähän en siis koskaan toista itseeni, enpä :D Kahvi tulemaan, puuro tulemaan, hampaiden pesu, vaatetta päälle, elukoille ruoat, koirat ulos, aamupala, kahvi… tietokone… välipala, tietokone… salille :D Siinä aamupäivän kuvio, kuin suoraan filminauhalta. Mutta rutiinit tekee elämästä helpon ja nautinnollisen. Kun tietää, että näin ne asiat hoituu, niin siitä tulee hyvä mieli. Tämä on mun tyyli.

Salilla tänään rintaa-ojentajaa ja hauista. Ai ai, minä tykkään. Ja penkkauksellahan se sitten aloiteltiin. Sieltä kevyesti kiivettiin 40kg, 50kg 55kg 60kg :o ja mä niin ylitin taas itseni kuulkaa. Tänään en skagannut, niinkuin viimeksi, vaan tosiaan latasin sen kuuskytä siihen tankoon ja sehän nousi ja kahdesti, kolmatta en yrittänyt kun ei ollut ketään varmistamassa. Mutta 40 kiloa on nykyään ihan pässin lihaa, 50kg on hyvä ja 60 kiloa lähdetään saavuttelemaan kunnon sarjaa :) Me like! Kehitys se on se mikä jyrää!!!!
Koska lauantaina mulla EI OLE KIIRE MIHINKÄÄN, niin oli jälleen hyvää aikaa vähän treenata poseerausta ja sitä t-kävelyä. Kävelyä, kävelyä, kävelyä ja vielä kerran kävelyä. Poseerausta, kävelyä, poseerausta. Kyllä se siitä lähtee.

TÄNÄÄN RINTA-OJENTAJA JA HAUIS

-penkki
-ristikkäistalja
-vinopenkkilaite ;)
-vinopena kp

-ranskalainen vinopenkistä tangolla -> HK combo Huhhuh!
-ojentajat taljassa tangolla ja narulla
-ojentajat kp käsi kerrallaan

-HK käsipainoilla tasa- ja eritahtiin lähes failureen asti ;)

Kaikkia liikkeitä sen nelisen sarjaa, toistot liikkui keskimäärin siellä 6-15 välillä :) Tyytyväisyys oli taattu taas :) Siitä saunaan ja suihkuun. Mä niin nautin kun saa rauhassa treenaa, ei tungosta!

Perus hauispose :D Aina! Pakko!
Tää on kieltämättä aika eroottinen asukokonaisuus :D Mut hei, no can do!
Berberi, siitä tulee vielä muhkee ;) Mä lupaan!

Tätä settiä vedettiin tänään taas Let´s Go Centerissä!

Kun sitten pääsin himaan vihdoin kaupan kautta, kaveri laittoi viestiä, että lähdetäänkö Rajasaareen. No totta maar lähdetään. Ihana sää ja kaikkee.
Menoa piisasi kyllä. Kaverilla on hoidossa tervu narttu Liida ja hän oli kuin yksi meistä :)
Ja sit löyty tämmönen <3
Väsynyt reissaaja takapenkillä. Ilme kertoo aika paljon ”Joko me ollaan kotona?”
Loppuillaksi tätä, minä, sohva, koira kainaloon ja ah, mä diggaan ;)

Eipä siinä. Tämä pehmeä lasku arkeen on sujunut oikein mallikkaasti, muutamaa pikku seikkaa lukuunottamatta, mutta eipä niistä nyt enää tähän väliin. Näillä mennään. Hei ny!

2 vastausta artikkeliin ”Onnistunut päivä!”

Kommentointi on suljettu.