Pää, olkapää, peppu…

… niin mites ne laulun sanat menevätkään :D Tänään oli olkpääpäivä :) Uuuh, mun lempparia indeed!!!! Mun koivet eivät ole vieläkään täysin tokeentuneet edellisestä jalkatreenistä, joten takareidet saivat nyt odottaa vuoroaan. Jumppasin olkapäät hyvään pumppiin ja joo, tänään jopa peilikuva miellytti ;) Kyllä musta vielä bodari tulee ;)

Duunissa oli tänäänkin ihan huippu päivä. Niin oli eilenkin. Duunikaveri kiusasi muo, että haluaa samanmoisen lääkityksen kuin mulla, jos siitä tulee näin hyvän tuuliseksi :D Haha. Samana päivänä, eli eilen olinkin julkaissut naamakirjassa kuvan jossa on mun aamukourallinen lisäravinteita, kuinka osuvaa. Siitähän sitten saatiin hyvät naurut :D vaihteeksi.

Pidin sunnuntaina ja eilen ihan totaalilepopäivät :) Sunnuntaina oli tärkeetä menoa ;) ja eilen olin sopinut, että menemme tytön kanssa katsomaan kaverin uutta pentukoiraa. Sitä paitsi oli semmoinen olo, et nyt on vetästävä vähän henkeä ja chillattava snadisti. Se sallittakoot. Aina on pakko heittää tämä klishee ”lihas kasvaa levossa” ettei vaan kenellekään tulisi sellaista mielikuvaa, että olisin laiskotellut :D (lähinnä se on oman itsensä psyykkaamista :) ).

Katsokaa nyt häntä :) Liikkis. Kaveri löysi, yllättäen, mun lenkkarin ja tuli tarjoamaan sitä kovasti omalle peilikuvalleen. Voi vauvaa :)

’Tänään sitten duunipäivän päälle suuntasin sisulla salille. Oli ehkä ihan himpun verran sellainen olo, että wäääää, mä haluun kotiin soffalle olemaan, mutta ei se auta!!!! Tavoite kirkkaana mielessä ajauduin jälleen puntille, niin sitä pitää. Mikään ei tässä maailmassa tule ilmaiseksi!!!! Kaikki maksaa ja jos jotain haluaa, sen eteen on tehtävä työtä. Ei pidä olettaa, että asiat vaan tapahtuvat, ehei, ei ainakaan lihaskasvu ;) se ei vaan tapahdu, sitä ei voi kukaan sulle duunata valmiiksi. Sun on revittävä ite sitä rautaa urakalla. Niin se vain on ;) ja niin mä vaan aijon tehdäkin!!! Tänään, huomenna ja toivottavasti foevö :D

OLKAPÄÄT-POHKEET

-viparit sivulle kp
-pystypunnerrus smith
-pystysoutu tangolla
-yhden käden viparit taljassa
-pystypunnerrus David

-pohkeet istuen

-olkapääpumppia ja posea ;)

Siinäpä se oli sitten tämän päivän setti. Vielä ihan viimeiseksi vetäsin korotkin alle ja otin 1/4 poseeraukset :) Ihan jees. Kyllä tästä vielä kalu tulee :D

Babyn Putte <3

Tästä on hyvä jatkaa tätä viikkoa. Rankkaa tulee olemaan tämä arki taas, mutta näillä mennään. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille. Voi vitsi, mä niin toivon, että näkisin Lahdessa monta monta monta tuttua :) Itse olen lähdössä ihan yksin matkaan, mut so what. Mulla piti olla seuraa, mutta hän ei lähdekään nyt sitten. No ei se mitään, ei haittaa. Kyllä mä siellä iteksenikin varmasti viihdyn oikein hyvin :) Hei ny!

3 vastausta artikkeliin ”Pää, olkapää, peppu…”

Kommentointi on suljettu.