Päivä vaihtuu iltaan

Lounas ja Päivällinen:
-iso salaatti: jäävuorisalaattia, kurkkua, paprikaa, tomaattia, raejuustoa, muutama papu, lounaalla myös Päivänsäde oliiveja (ihan parhaita) kastikkeeksi oliiviöljyä
– paistoin jauhelihapihvejä (naudanpaistista), maustoin pienellä määrällä suolaa, jauhelihamaustetta, pippurimix, valkopippuri, mustapippuri, oregano/basilika. Jauhelihataikinaan lisäsin yhden kananmunan.

Lounaalla join pelkkää vettä, Päivällisellä Gefilus Piimää. Taas voimme huomata, että yksi välipala jäi välistä, kun minä vetelin sikeitä tytöt kainalossa :D Heräsinkin niin, että kaupat olivat sulkeneet puoli tuntia aikaisemmin, eli heräsin ilta puoli seitsemän :O Eli viikonlopun liikuntaboosti on tehnyt tehtävänsä. Luonnollinen tapa väsyttää kroppaansa, ei tarvita unilääkkeitä tms. :) Hyvä vinkki niille, jotka kärsivät unensaantiongelmista ja/ tai univaikeuksista. Kuinkahan paljon niiden taustalla on muutakin kuin masennus ja/ tai stressi??? Varmaan suurimmaksi osaksi univaikeuksien taustalla on epäterveelliset elämäntavat, päivärytmin epämääräisyys, liikunnan vähyys jne. Kun harrastaa kerta päivään liikuntaa, edes jossain muodossa, niin salettiin vaikuttaa positiivisella tavalla unen laatuun. Minäkin olisin tietysti voinut pantata untani illemmalle, niin olisin saanut nopeasti unenpäästä kiinni yötä vasten :) No mutta, oli vain niin hyvä hetki, hyvä olo, käperryin filtin alle ja tytöt tulivat tietysti ihan iholle :) Voiko siinä sitten olla nukkumatta???

Tänään suon itselleni jälkkäriksi kahvia ja Eskimopuikon :) pitää itseään vähän palkitakin ;) (seli seli seli seli)

Tänään myös alakulo on vallannut hetkittäin mieleni. Niin, kukaan muu kuin minä itse ei voi tietää mistä se johtuu. Huoh, elämä kun ei aina mene niinkuin elokuvissa. Liian monta pettymystä… vastoinkäymistä = mission impossible tai jotain. Ja sanotaan nyt tämäkin tässä lyhyesti ja ytimekkäästi ”Ei paljon kuulu muille!” joten se aivoton yksilö joka kokee jonkin sortin pakkoa ottaa kantaa mun elämään, tämä on sulle ”Haista jo valmiiksi vittu ;)” Lähes raivostuttavin piirre ihmisessä on kaksinaamaisuus. Esitetään suurimman osan ajasta jotain niin kilttiä ja puhtoista ym. mutta selän takana annetaan puukkoa. Mutta no, sehän kertoo vain siitä, että oma pää on pehmeää tavaraa.

Ja jottei verenpaineeni pääse nyt lähtemään ihan käsistä :D niin vähän vähemmän vakaviin aiheisiin. Onnistuin ajoittamaan, näemmä, koiralenkkini mukavasti siihen ainoaan ajankohtaan kun tänään ei ole satanut vettä :) Nyt sitä näyttää tulevan taas kuin esterin perseestä. (mistä tuo sanonta on saanut alkunsa. Olen kuullut huhua, että joskus on ollut jokilaiva nimeltänsä Esteri. Niillähän on aikoinaan ollut siellä perässä semmoinen valtava härpätin jonka voimalla ne ovat puskeneet eteenpäin. Sieltähän sitä vettä sitten roiskuaa, eli tästä tulisi sanonta, vettä tulee kuin Esterin perseestä. Pitääkö paikkansa, en tiedä, mutta kuulostaisi loogiselta). Lenkillä meidän pikkumies (eli valtava jättikoirani) löysi rikkinäisen limenvihreen sählypallon ja se piti kantaa polleena kotiin asti. Nyt tuo pallo lojuu olohuoneen lattialla. Sitähän voi sitten seuraavaksi ihmetellä vaikka pikkuemäntä, kun kotiutuu huomenna isänsä luota :)

Kissani taasen on linnoittautunut läppärini taakse, siinä näyttäisi olevan niiiiin mukavaa, kun kone pitää lämpimänä. Tytöt makaavat taas ihan kiinni minussa ja ukko valtasi sohvan kun minä hilasin äässini sieltä tänne. Niin, tällaista tämä meidän elo parhaimmillaan. Täydellinen rauha, _oma_ rauha :) Nautin tästä, vaikka en tietenkään nauti siitä tilanteesta mikä johti taas tähän täydelliseen omaan rauhaan.