Päivi jumppaa ja pumppaa :)

Iltaa arvon lukijat. Minäpä olen onnistunut suututtamaan jonkun lukijan oikein vissiin urakalla. Sen verran katkuista kommenttia on tullut perjantai postaukseeni, että ihan hirvitti :o Mutta eipä minnuu niin haittaa, joten julkaisin sen tietty. Niin, olen varmaan joskus maininnutkin, että tyylini kirjoittaa voi joskus olla hieman kärkevää ja mitä sitä nyt fiiliksiään salailemaan. Ei meistä kukaan aina jaksa hymyillä ;) Yep. Mutta että näin… Jaksakaa vähän suodatella mun juttuja joskus, malttia, pliis :) Mä arvostan jokaista lukijaani kuitenkin, eikä ole suinkaan tarkoitus loukata ketään henkilökohtaisesti.

MUTTA ASIAAN SIIS! Tänään oli vuorossansa RINTA-OLKAPÄÄTREENI :) Juh, menin salille siinä kuuden pintaan ja voi taivas että oli porukkaa. Pahin ruuhka-aika selkeesti. Hyvä kun auton sai parkkiin. Silti treeni sujui ihmispaljoudesta huolimatta suht joutuisasti. Tänään minullakin oli hyvin malttia ;) ehkä olin angstannut duunissa tarpeeksi :D heh. Elikkäs, mitäs sitä tulikaan tehtyä:

-vinopena kp
-vinopena smith
-peck deck (pitkästä aikaa, talja oli just varattu, minäkin pystyn joustamaan :D)
-ristikkäistalja kun se vapautui
-levitykset
-pullover (tää nyt oli vähän semmonen pieni jumppa liike siihen väliin)
-takaolat vinopenkistä
-viparit ylös asti

Loppuun sitten vielä pientä posetusta. Onneksi yhdessä salin sivuloostereista oli tilaa, niin tuskin häiritsin ketään tehdessäni neljäsosa posetreenit siellä :)

Hyvä treeni, parempi mieli :) Jalat ja beba on muuten aikasta hellänä edellisestä. Eli pumppi on tavoittanut kohteensa, siihenhän tässä pyritään. 

Ja jälleen pieni loppupuristus peilin edessä. Tästä tapauksesta hauskan teki se, että tyttäreni siskon äiti sattus oleen taustalla vissiin juuri ilkosillaan ja tuli koputtaa olkapäälle ”Hei, ei kait mun tissit näy kuvassa” :D haha, no ei onneksi näkynyt, jos olisi niin päässyt käymään, niin ehä en olisi julkaissut kuvaa, heh. No mutta siis ajatuksena kuitenkin hieman huvittava :) Mukavaa alkanutta viikkoa för alla ja jaksailkaa pumppailla! Jälleen kiitän mielenkiinnosta. Hei ny!

2 vastausta artikkeliin ”Päivi jumppaa ja pumppaa :)”

  • Sun blogia on juurikin siksi kiva lukea kun sanot asiat niinkun ne on :)
    Jatka samaan malliin ;)

    • Kiitos Maya. Niin taidan jatkaakin, tällainen mä olen ja mitä sitä suotta esittämään mitään muuta :D

Kommentointi on suljettu.