Päivi poukkoilee :)

Muoahhaa, täällä sitä taas ollaan. Eilen oli lepopäivä ja no, levätessähän se sit aika tehokkaasti meni. Tai no mitä nyt yritin katsoa elokuvaa, tehdä ruokaa ja nukkua samaan aikaan. Niin minkäs sille mahtaa, että pitää pitää koko ajan monta rautaa tulessa, kun on niin vähän aikaa, mutta paljon tekemistä :p Näin on!
 
Voi kun oli mukavaa tänään duunissa kun duunikaveri kehasi että mun hiukset on nyt tosi jees ;) Jei! Niin, kyllä mäkin niistä itse asiassa ihan diggailen :) Ja bonuksena vielä meidän harjoittelija, joka on jo ollut kuukauden päivät talossa, mutta vasta kaksi päivää tehnyt hommia meidän kanssa, kehasi, että hän on oppinut näissä kahdessa päivässä enemmän kuin koko kuukaudessa :) Vähänkö siitäkin tuli hyvä mieli :)

Duunista sitten suoraan salille. Kuinkas muutenkaan. Tämä ei vissiin jaksa enää tänä päivänä yllättää yhtään ketään ;) Ennemminkin ihmiset lentää persiilleen JOS EN ole menossa salille :D That´s my life, and I love it ;) 

Katsokaas mitä minä löysin salilta :) Iltalehti oli avattu tältä aukeamalta ja lehti ”lojui” siellä salin puolella yhden penkin päällä. Äkkäsin heti, että kappas, tuttu naamahan se siellä :) Anna! Tämä fitmammat ilmiö on nyt nähtävästi lähtenyt suureen suosioon :) Mikäs siinä, musta on aivan mahtavaa, että tuodaan sekin seikka esille, että ei synnyttäneen äidin tarvitse näyttää päärynältä. Aika moni vetoaa siihen, miten raskaus nyt vaan muutti mut tällaiseksi enkä minä mitään sille mahda. Eihän sen nyt niin tarvitse olla! Toki on erilaisia raskauksia ja voihan raskausaikana tulla ongelmia, mitkä voi edesauttaa painon kertymistä, mutta eihän niiden kilojen tarvitse jäädä! Itsestään se on tämäkin asia kiinni miltä näyttää ennen, aikana ja jälkeen raskauden ;) Näin on! Anna on kyllä tehnyt ihan mahtavaa duunia oman kroppansa kanssa ja siitä hatunnosto hänelle!
Jaa jaa jaa. Tänään oli siis selkätreeniä. Ohjelmassa oli myös puolikasta maastavetoa ja kappas kummaa, sääreni ovat jälleen saaneet osumaa. No mitäs siitä, onpahan ainakin sen näkönen että on jotain tehty :D

SELKÄ-TAKAOLAT-HAUIS JA VATSA

-puolikas mave ( 50, 60, 70, 80 ja 90 kg :) 8-15 toistoo)
-ylätalja levee ja kapee (65,60,55kg 6-10 toistoo, kilot sen kuin nousee ;) )
-kulmasoutu tanko (60, 70 kg 8-12 toistoo)
-tuettu kulmasoutu 
-kapee alatalja (60, 55 kg 6-10 toistoo, tässäkin nousussa ollaan wuhuu!)

-HK tangolla 25-30kg 8-12 toistoo
-yhden käden HK taljassa 17,5kg x 10-12 per käsi, jei!

-vatsat vastuksella

Sarjoja taas sen 4-5 per liike. Nyt painojen nostoa reippaasti ja tässä kierrossa pyritään keskittää toistot sinne 6-8:n. Niin kutsuttu voimaviikko siis ;) Nyt tahkotaan lihaa!!! Jumankekka!

No kukas se tässä rötköttää? Niin! Kyllä kuulkaas oli hienoo tulla himaan kun ensin astun kissan ykään, sitten menen hakemaan vessapaperia vessasta ja totean että tämä kaveri on käynyt räjäyttää kissanhiekkalaatikon :o Yeppee! Joskus mä mietin, että minkä ihmeen takia mä pidän tätä eläintarhaa täällä?!?!?!?!? Mutta sitten toisaalta iltasin kun vedän tuon nokkaeläimen peiton alle kylkeeni kiinni, tai pussaan ison ukon jäätävän kokoista kirsua (missä lie sekin sitä uittanut :p) niin mieleen muistuu että miksi :) On ne niin rakkaita, vaikka välillä ihan sairaan rasittaviakin :D
Manu the Man!
Voiko tällaisesta naamasta olla tykkäämättä? Mä kysyn vaan :D No ei todella voi olla. On se rakas!!!
Kun elukkakriisi oli hoidettu, aloin ruoan laittoon. Kyllähän kroppa jo vähän huusikin polttoainetta :) Mitäs tässä porisee? No soijasuikaleita tietenkin. Ihan huippukamaa. Oon ihan tykästynyt! Nam nam! Ensin hieman keitetään, sitten pannulle ja paistetaan. Mausteita: merisuola, pippurisekoitus, valkosipulirouhe ja currya. Avot! Loistavaa!

Nyt kun taas päivän tärkeimmät askareet ovat pulkassa, mä taidan hypätä taas soffalle vaakatasoon ja aloitan jälleen leffan syynäilyn. Tänään matkaan tarttui The Host (Vieras). Ainakin leffan traileri vaikutti mielenkiintoiselta, katsotaan onko se sitä! Eilinen Snitch oli oikein jees pätkä. Suosittelen jos mietitte mitä sitä kattois ;) Ei kait siinä, mä alan chillaa! Hei ny!