Päivitetään päivitetään!

Joo, noniin, täällä sitä ollaan. Laitetaanko koko totuus vai osa totuus pöytään samantein? No laitetaan nyt ainakin osa.

Eli pienen blogipimennon taustalla ei suinkaan ole laiskuus, vaan kauniisti asian ilmoittaen, jäätävä ahdistus. Joo, kyllä. Ahdistus! Ahdistus ei suinkaan johdu EDELLEENKÄÄN treenistä ja / dieetistä, siinä on ehkä ainut asia mikä pitää mut tällä hetkellä liikkeellä ja sillä tavalla kuosissa :) Nämä duunijutut edelleen vaan kummittelevat ja pyörivät mielessä ja on aiheuttanut mulle aikamoista päänvaivaa. On hetkiä kun tuntuu, että mitään ei tapahdu asian etenemisen suhteen ja no tänään taas ehkä pieni pilkahdus tunnelin päässä :) Täytyy vain jaksaa uskoa, että asiat järjestyvät, tavalla tai toisella. Toivottavasti hyvällä tavalla :) Olisi jo pikkuhiljaa aika!

MUTTA, siis muutamalta päivältä on nyt jäänyt treenit päivittämättä. Mitähän mä olenkaan tässä välissä tehnyt? No ainakin mä olen treenannut TAKAREIDET, OLKAPÄÄT – SELKÄ JA TAKAOLAT SEKÄ TÄNÄÄN SOLANASSA ETUREIDET JA VATSA ;)  Niin ja hyvänen aika sentään, tulihan piipahdettua lauantai iltana Helsingin yössä. Joo, se oli todellinen piipahdus, viivyin ehkä noin tunnin :D ja lopputuleman olin sitä mieltä, että hieman paska reissu, mutta tulihan tehtyä. Olisi voinut jättää välistäkin. Toisaalta, mukavahan se oli nähdä tuttuja, mutta… njäääääh, ei kyllä iskenyt meno missään määrin. Kotisohva oli paljon mukavampi paikka sit loppuviimein kuitenkin :)

Jos nyt jotain hyvää tästä ahdistuksesta liittyen duunihommiin on löydettävä, niin ainakin on tullut vedettyä kunnon raivotreenejä salilla. On se kyllä valtavan hyvä tapa ja keino purkaa pahaa oloa. Käy tuo treenaaminen siis siihenkin. Ja yleensä loppuviimein treenin päälle, mieli on kevyt ja hyvä :) Eli toimii.

Mä en nyt kauheen yksityiskohtaisesti mene noihin päivittämättömiin treeneihin, eihän sitä jaksais lukee erkkikään. Mutta sen verran menen eiliseen OLKAPÄÄ – SELKÄ – TAKAOLKATREENIIN, että mainitsen tässä pienen vinkin REVERSE PECKDECKIN KÄYTTÖÖN!

FOREVER VARISTOSSA on siis tällainen reverse peckdeck. Kuva hieman tärähtänyt, mutta eiköhän siitä nyt käsityksen saa :)
Kädensijat ovat tällaiset. Kädensijoista saa kahdenlaisen otteen, mutta minäpä laitoin käden ihan suoraan tuohon niin, että en ottanut kädensijoista kiinni lainkaan. Asetin ranteen tuohon ja rannetuki toi ihan tarpeeksi pehmennystä. Siitä sitten vaan työntämään kädensijoja ulospäin. Liikkeen ei oikeesti tarvitse olla kovin iso, kun pyrkii eristämään liikkeen juurikin takaolille. Voimaa ei mene lainkaan kädensijojen puristamiseen :) Mulla ainakin toimi tosi tosi tosi hyvin :) Suosittelen kokeilemaan!

Mutta se eilisestä selkätreenistä. Menneeseen takareisitreeniin en mene sen enempää kuin että voin kertoa takareisien olevan edelleenkin hellänä ;) :D Eli siis onnistunut treeni ;)

TÄNÄÄN suuntasin sitten SOLANA FITNESS CENTERIIN HAKANIEMEEN. Mulla oli muutakin menoa stadin päähän, joten siitä jouhevasti jatkoin matkaani Solanaan. Sinne on aina mukava mennä. Jostain syystä kuitenkin mulle tuli jotenkin paha olo metrossa. En tiedä mistä moinen johtui, ehkä jotain psykosomaattista, sillä juuri aikaisemmin olin puinut työasioitani ym. siihen liittyvää. Melkein tuumasin, että näinköhän on järkevää lähteä treenaamaan ja irtookohan tänään lainkaan. No mutta hyvä että menin, sillä kyllä irtosi. Tosin hieman tuntui olevan pakki sekaisin, joten prässiä ährätessäni en tiedä tuliko treeni enemmän reisille vai sulkijalihakselleni :D No mutta tulihan ainakin todettua, että sulkijalihaskin on ihan hyvässä kunnossa, sillä luojan kiitos mitään vaihinkoa ei päässyt tapahtumaan. Juu eli terveisiä vaan Solanaan :D kaikenmoisia treenaajia teilläkin käy ;) eli minä :D

Koska menin Solanaan, niin halusin tehdä jotain sellaista mitä ei välttämättä ole Forverillä. Aina uudet laitteet ovat tervetulleita tuttavuuksia. Niin kutsuttu sissikyykky, josta harmikseni en sitten ottanut kuvaa, oli aivan loistava vekotin. Mulla vaan vähän löi tyhjää sen laitteen edessä. Joo, kyllä mä tajusin mikä siinä on idea ja mitenpäin siihen voi asettautua, mutta sen laitteen ”vapautus” oli hieman hämärän peitossa. Onneksi Sami oli siinä hoodeilla ja miellellään hän näyttikin miten vehje toimii.

ETUREIDET JA VATSA

– reiden ojennus istuen 
– prässi (taasen vähän erilainen kuin mihin olen tottunut)
– sissikyykky
– box kyykky

– vatsat vastuksella
– vinot vatsat ilman vastusta
– staattiset pidot

Nonnih, kukas se siellä pönöttää. Minähän se siinä :) Juu tällaista versiota vatsarutistuslaitteesta en olekaan kokeillut aiemmin. Aivan mainio vekotin. Tässä siis kädet asetetaan tuon ”laudan / kädensijan” päälle ja siitä sitten rutistetaan vatsoja. Kyllä löyty hyvä tuntuma :) Väittäisin, että ehkä jopa parempi kuin perinteikkäämmässä vatsarutistuslaitteessa, jossa yleensä kahvat tulee olkapäiden päälle ja siitä tehdään rutistuksia. Silloin helposti tulee ”revittyä” ns. hartiavoimin viimeisiä toistoja, tässä laitteessa se ei onnistu ;)

Treenin päälle tietty oli päästävä kylpemään, mutta sitä ennen pakolliset pukuhuoneposet. Niitä ei voi / saa sivuuttaa :D

Pönökki edestä :)
Pönökki semisti sivusta :)
Ja joo, tämä pose (tosin kädet ei tietenkään ole tuossa asennossa) tulee varmaan olemaan mun t-kävelyssä JOS sitä pääsen esittelemään ;) Hope so!

Hyvä treeni, joten taas paljon parempi mieli. Dieetti on sujunut hyvin. Lauantaina oli vaikeaa, todella vaikeaa, mutta ei suinkaan sen vuoksi, että dieetti olisi tehnyt tiukkaa, vaan kaikki muut asiat pyörivät mielessä. Silloin astui mieleen tämä ajatus lohtusyömisestä. Uskon, että jonkinmoinen määrä suklaata olisi voinut hetkellisesti kohentaa mielialaani, mutta eipä se olisi ongelmaa parantanut, joten hyvä etten sortunut. Tosin ei olisi kyllä ollut sitä suklaatakaan :D Paino on tullut hyvin alas, lauantaina käytiin jo alle 76 kilossa, nimittäin puntari näytti 75,9 kg :) Lähtö oli siis 78,8 kg. Tänään sitten puntari paukahtikin 76,3 kilon lukemiin aamulla. Pienen semijärkytyksen jälkeen syykin siihen taisi olla selkeä, nimittäin ihan jäätävät menkat alkoi :p kiva kiitti hei!

Mutta että näihin kuviin ja näihin tunnelmiin päätän tällä kertaa postaukseni. Koittakaahan jaksaa, niin minäkin yritän tämän kaiken kaaoksen keskellä. Onneksi mulla on hyviä ystäviä, rohkaisevia ihmisiä, hyväsydämisiä tyyppejä ympärilläni. Ilman heidän tukeaan… no en edes viitsi miettiä… mutta olen kiitollinen teille ihan jokaiselle jotka olette minua muistaneet :) <3 Kiitos! Ja HEI NY!