PAKKOLOMA GRAH!

No ja hienoo. Oli tämäkin päivä oikein maanantai duunissa ainakin. Aamusta kaatu tietokoneet, emmekä päässeet potilasohjelmaan käsiksi :o No se saatiin ONNEKSI toimimaan, mutta ei sitten meidän digiröntgen PC ollut käytössä joten se siitä digiröntgenistä sitten taas tänäänkin :( hö. Ja pari ekaa potilasta oli vanhoja ja ylipainoisia, joten nekään ei olleet ihan helppoja. Piti käyttää ventilaattoria molempien kanssa :o eli dääääm mikä päivä ihan siihen asti kun jouduin lähtee hammaslääkäriin.

Nonnih, mikä on oikee mikä on teko? Ei tästä kuvasta paljon huomaa, mutta voin kertoa, että tänään on toinen etuhampaista poistettu ja tilalla on aivan mahtavan hieno (no ei tod, mut välttelee) proteesi. Mieluummin noin kun ilman ;)

Sitten meni hermo tähän käteen ja särkyyn. Lampsin päivystykseen. Nyt on taas Dolaneita käytössä ja lääkärisetä iski kortisoni lihakseen. Se on kovasti sitä mieltä, että kyseessä on ennemminkin lihasongelma kuin hermo. No oli mikä oli, kuhan tulisi kuntoon ja pian. Liikuntakieltoon se ei muo laittanut, päinvastoin kuulema. Mutta nyt on pakkolomaa tämän hammashomman takia. Jeih…eih… käääk. No mut lauantaina viimeistään jumppaamaan ;) Toivottavasti saisin apua tästä tämänpäiväisestä hoidosta.

Sitten käytiin mun närästysongelmat läpi kans. Sain ylläri pylläri Somac reseptin. Lääkäri piti erittäin epätodennäköisenä, että mun närästyksen taustalla olisi vatsahaava, mahasyöpä tai palleatyrä ;) Kaikki noi ehdotin sille. Sen sijaan kun ehdotin Helicobakteeria, niin siihen se sanoi, että harvoin aiheuttaa närästystä, ennemminkin vatsakipuja, mutta määräsi mut kuitenkin labratesteihin sen varalta. Eli lopputulos, syön sitten Somacia, jee hei. Kysyin, kyl että kuinka kauan pitää vetää tota lääkettä, ennenkuin tutkitaan kunnolla (tähystys), niin siihen en oikein saanut vastausta. No pidän vielä sen helmikuun ajan ja menen sinne, vaivasi tai ei ;) ja varuilta tuon kädenkin takia. Nyt pitää päästä sit käden kanssa fysioterapiaan, jos se ei auta, niin hermoratatutkimukseen… ja jos se sit kuitenkin on hermopinne, niin sitten edessä on tod näk toimenpide, wooow. Ja tähän menee aikaa… aikaa … ja aikaa… aaaaw.

Nyt syömään, vähän, ei huvittais tämän suun kanssa :( Palaillaan!