Paluu arkeen :)

Oikein mukavaa PERJANTAI iltaa för alla :) Pikkasen oli tänään itse kullakin vaikea asennoitua siihen, että tänään tosiaan oli perjantai. Aika moni taisi elää maanantaissa :D No mikäs tässä, mukavaahan se vain on, että jälleen on viikonloppu edessä ;)

Mulla oli siis tänään duunia, niinkuin aika monella muullakin. Aamuinen herätys kävi yllättävän kivuttomasti ja matkasin jälleen uuteen työpisteeseen. Tykkäsin, vaikka päivä oli todella rauhallinen. Olimme asennoituneet siihen, että kiirusta pitää, vaan kuinkas kävikään, ei pitänyt ei. Päivän teema taisi olla lähestyvä uusi vuosi ja siitä kärsivät koirat :( Siellähän jo jotkut hyväkkäät ovat alkaneet pauketta pitämään heti kun ilotulitteet tulivat myyntiin :/ Ei kiva! Itselläni ei onneksi ole paukkuarkoja koiria, mutta niillä joilla on, niin tämä vuodenaika on kyllä erityisen vaikea :(

Duunista suoraan sitten salille. Niinhän se menee. Ei armoa! Enkä mä armoa haluakaan, päinvastoin, oli  kova kuumotus päästä puntille! Jee jee!

Tänään olikin vuorossaan mun lempparia, nimittäin SELKÄÄ JA HAUIKSIA!  Me like a lot! Tänään päädyin treenaamaan Let´s Go Centerissä, koska se on niin sopivasti mun duunimatkan varrella :) Ei ruuhkaa, ihanaa!
SELKÄ JA HAUIS

– T-kulmasoutu
– levee alatalja
– levee ylätalja tanko
– ylätalja lapiokahvalla
– ylätaljaa laitteessa TG ( ja nyt piti köyttää itsensä jo vyöllä kiinni, sillä alkoi peffa nousta penkistä 60 kilon painoissa :o :D ) mieletön tuntuma latseihin! Hienoa!

– HK mutkatangolla
– HK scottissa (kunnon pumppi päälle!)
– HK taljassa

Eli hyvän päivän kruunasi hyvä treeni! 

Vähän on muuten hiukset jo kasvaneet :) Kyllä tästä vielä kunnon hiuskuontalo saadaan kevääseen mennessä ;)

Taas oli muuten paino tullut alaspäin kilon verran edelliseen mittaukseen. Kukaan ei siis pääse osoittelemaan sormella, että ois joulupöydässä juhlittu :D vaikka vähän laatikoita napaan menikin aattona ;) 

Kun sitten kotiuduin, lähdimme kaupoille. Mukaan tarttui muun muossa tämä uusi treenivihko. Aika söpö, sopii niin mulle :D ahhaha!
Ja tässä mun suuri ylpeydenaihe. Oma variaatio proteiinikakusta. Kyllä, tähän ei todellakaan tule kuin kananmunaa (yksi kokonainen ja viisi valkuaista), proteiinijauhetta (suklaamaku), nestemäinen makeutusaine, vaniljaesanssia, piparkakku maustetta, kanelia ja banaania. Ainekset sekaisin ja uuniin.  Tää on kuulkaas niin parasta! Eikä varmasti ole kaloreilla pilattu, eikä hiilareilla juurikaan :) Nam nam!
Ja tässä mulle itselleni hankkimani joululahja. Kohta saan sen käyttöön. Täytyyhän mullakin leluja olla :)

Niin että tällainen viikonlopetus tässä päällä. Hyvin menee mutta menkööt. Olen onnellinen, olen tyytyväinen :)

HEI NY!