Paluu arkeen alkaa

Hellurei ja hellät tunteet kaikille. Ja paljon onnea niille jotka vasta nyt aloittelevat lomansa. Säät näyttävät olevan aika kohillaan. Nytkin ulkona on suorastaan subtrooppinen keli (ei ihan mun mieleen). Viimeista lomapäivää viedään. Takana aivan mahtava kesäloma, neljä viikkoa äkseerausta lähes päivittäin. Paljon on tullut tehtyä :) hyvä niin.

Kauppatorilla odottamassa lauttaa Suomenlinnaan. Suomenlinnan reissu oli yksi ehdottomasti parhaista tämän loman aikana. Siellä oli niin paljon katseltavaa. Sää oli mitä mahtavin ja hyviä nauruja saatiin pitkin reissun. Tykkäsin.

Tuli käveltyä tuolla niin, että seuraavana päivänä räpylät olivat kipeenä :o Tulipahan törmättyä myös tuttuun tuolla. Hassua törmätä paikassa, missä vilisee ihmisiä joka suuntaan.

No Korkeasaari oli ehdottomasti mun lemppari kohde myös tämän loman aikana. Tietty piti räpsää itestään kuva, eläinhän se ihminenkin on ;) Hauskaa oli ja eläimet ovat aina niin koskettavia. Minkäs minä itelleni voin, elukat on mun juttu… ja liikunta :D ha.

Tulipahan vertailtua kuinka pitkälle omat kädet yltäis kotkan rinnalla. No toiseksi jäin… vai kolmanneksi… :D Kaiken kaikkiaan kiteytettynä, hieman on haikea fiilis palata arkeen. Oishan tästä voinut pidempäänkin nautiskella. Olen jo nähnyt painajaisia duunista. Viime viikolla kävin kääntymässä siellä, hain liikunta ja kulttuuriseteleitä lisää ja koirille muonat. No eihän sitä voinut välttyä työn teolta silläkään reissulla. Heti piti rauhottaa yksi potilas, katsoa soittareita jne. Semmosta se on. Mutta taidan olla kuiteskin ihan valmis palaamaan taas normi arkeen. Salikassi on pakattu ja kynnet lakattu. Voiko valmiimpi ollakaan :D hih. Ai niin, ja tiedoksi kaikille, olen nykyään blondi, joo-o minä, kyllä :D Minä joka olen ollut viimeiset parikymmentä vuotta mustahiuksinen. Tämä transformaatio :D ei ole ollut ihan yhden päivän prokkis, voitte kuvitella, ettei ole kovin helppoa vaalentaa hiuksia joissa on hieman mustaa väriä :o No kohta tämä on valmis. Olen järkyttänyt lähipiiriäni oikein urakalla. Jeps, mutta ulkona paistaa aurinko, joten en jää lätisemään tähän enempiä. Lähdemme nauttimaan viimeisestä lomapäivästä, ehkä rannalle :) jei. Ollaan kuulolla ja todennäköisemmin vähän useammin kun syksy taas saapuu. Nauttikaa!