Paluu arkeen :)

Juu vielä saa kisapostaus odottaa vuoroaan. Aloittelen tässä ihan tava linjalla, eli eli, paluu arkeen on alkanut. Itselläni tämä paluu on sujunut, ainakin toistaiseksi, hyvin mutkattomasti. Eilen olin todella väsynyt ja nukuin aika paljon, mutta se johtui todennäköisimmin siitä, että su-ma välisenä yönä ei tullut juurikaan nukuttua ja hiilareita tuli nautittua jokseenkin runsaasti ;) No mikäs sitä on nukkuessa, kun kerran siihen on mahdollisuus.

Arkiset askareetkin ovat tulleet taas tutuksi. Niin imurointi kuin pyykkien pesu, ruoanlaitto ja pikku emännän huoltaminen :) Ja kappas kuinka ollakaan, tämä bodari pakkasi jo malttamattomana salikassinsa ja suuntasi stadin kuumimmalle ;) salille, nimittäin Solana Fitness Centeriin :) Uuu jeah!

Tänään pääsimme nauttimaan kisakahvit ja pullat, kakut ja kaikki herkut. Nam nam. Kiitos Solana :) Kyllä nimittäin oli hyvää!!!
Siinä hän nyt on, minun oma pikku pokaalini :) Kyllä se kummasti bodarin mieltä lämmittää, että tällainen tarttui matkaan ensimmäisistä kisoista :)
Ja paluu pelipaikoille. Kyllä, siellä sitä taas oltiin, fiilis katossa. Ihanaa oli päästä veivaa taas kunnolla.
Nyt kun hiilaritankkauksesta pidetty huolta, niin voin kuulkaas kertoa, että iski aivan jäätävä pumppi tänään päälle salilla. Ihan melkein jopa sattui :D Aika huisi tunne, mutta kuulema erittäin yleinen ilmiö kisadieetin päälle, kun pääsee tankkailee kunnolla :) Juups, kyllä tänään osu ja uppos treeni oikein hyvin.
Tänään focus oli OLKAPÄISSÄ JA RINNASSA! Tuli tehtyä triplasarjoja. Jaa niin, hyvä olisi nyt tehdä pumppaavaa treeniä, mutta mutta… kun iski himo ja oli pakko vähän haastella itseään… ja kun oli niin mukavaakin… ja kaikkee. No huomisesta sitten jälleen pumppaillaan, haetaan sitä tuntumaa.

Ja aivan mielettömän mukavalta tuntui, kun kanssatreenaajat tulivat onnittelemaan kisasaavutuksestani <3 Kyllä se palkitsee. Ja itse Maaniemikin tuli oikein halaamaan :) voi miten liikkistä <3 Olenkohan muuten aikaisemmin sanonut tätä? No juu, kyllä olen ja monesti mutta sanonpahan jälleen kerran: En voisi paremmassa tiimissä ollakaan!

Ja tässä itse sankari <3 Bikini fitness pitkän sarjan voittaja, Tua Wikholm. Kakkua ilmeellä :) Sanokoot kuka mitä tahansa, niin kyllä meni voitto niin oikeaan osoitteeseen. Tämä sydämellinen ja jalat maassa oleva upea nainen todellakin ansaitsi voittonsa! Kyllä on palikat kohillaan tässä mimmissä :) Hyvä Tua! Tässähän joutuu ihan rintaansa röyhistelemään, kun meidän tiimi hoiti homman kotiin niin hienosti :)
Nam nam, ei loppunut kakku kesken. Sami joutui oikein komentaa, että syökää… jaa no ei nyt kauheesti tarvinnut kehoitella… kyllä me syötiin ;)
Kisakakkua ja vähän lisää kisakakkua… ja no jos nyt vielä vähän lisää ;)
Pöytä koreana.

Ja jos joku nyt luulee, että täällä pelkällä kakulla elellään, niin ehei. Kyllä ruokailutkin on hoidettu siististi ;) Eli vaikka on on vähän bilemättöä nautittukin, niin perusrunko syömisissä on toteutunut ihan hyvin ;) Näistä ei jousteta. Jännä että myös puntari on kova sana edelleen ja jatkossakin. Miksipä sitä totuttaisi itseään johonkin toiseen tyyliin, kun tämä on tullut niin tutuksi.

Tänään tuli treenin päälle taas tärryyteltyä tällä laitteella. Tää on kyllä niin huisi vekotin :)

Eli tällaisissa tunnelmissa on lähdetty takaisin arkeen. Mieli ja lippukin korkeella edelleen vain. Tästä jatketaan ja suunnitelmia tulevankin suhteen on jo hieman tehty :) Sallan kanssa tänään keskustelimme ja loimme hieman tulevaisuuden pläänejä. Siistii. Kyllä se on motivoiva tunne ja voima kun on olemassa jokin tietty tavoite, mihin tähdätään. Näin sen homman pitää mennäkin, eteenpäin vain, katse suunnattuna jo tulevaan. Ei jäädä laakereille makoilemaan, ehei, ei todellakaan. Kyllä sellainen draivi oli jo tänään taas päällä, että nälkäisenä lähden takomaan lisää lihasta. Yep!

Nyt iltapalan pariin ja kohta voisikin iskee pään tyynyyn… katsotaan jääkö se jälleen sohvatyynylle, vaiko onnistuisinko jo saamaan ruhoni sängyn puolelle :D mene ja tiedä. Elämässä pitää olla jännitystä, eikö ;) No juu, mutta hei, kuulkaas arvon lukijat, palaillaan taas asiaan. Jaksakaas tekin treenailla ja suunnatkaa nenät unelmiinne.

HEI NY!