Parempi olo :)

Tänään ei tarvinnut aloittaa päivää Panadol Hotilla. Muutenkin pyrin tulemaan toimeen ilman mitään ylimääräisiä lääkkeitä. Aina parempi, jos ei tarvitse käyttää. Kuitenkin aamulenkillä koirien kanssa piti hissuksiin tassutella eteenpäin. Jos joutuu vähänkään kovempaan vetää henkeä, niin jo heti alkaa yskittää. Joku hengitystieongelmahan tämä on. Aijon aloittaa jumppailun rauhallisesti. Ensimmäiset tunnit saavat olla joko Corea tai Pilatesta. Ei mitään aerobista, jotta saisin itseni nyt kuntoon!

No joka tapauksessa olo on fyysisesti parempi nyt kuin moneen päivään. Pieni sairastelu on tehnyt myös sen, että on harvinaisen laiha olo. Ei ole tuo ruoka oikein maistunut… ja no, varmaan kaikki ”ylimääräinen” neste on kehosta kaikonnut, joten olo on suorastaan laiha. No se ei ole todellakaan asia, mitä tässä juhlisin, mieluummin olisin terve ja jumppasalilla, kuin nääntymässä kotona, kun on kurja olo fyysisesti!

Pakkohan tähän oli ottaa esille tuo fyysinen, sillä psyykkisesti voin paremmin taas kuin pitkiin aikoihin. On ollut mielettömän hyvä, että olemme saaneet keskustelua aikaiseksi taas täällä kotona ja on tullut tuuleteltua omia ajatuksia puolin ja toisin. Hyvä olo, ei voi muuta sanoa.