Peeeeeerjantai!

Hihhei, niin se vierähti tämäkin viikko taas. Ohhoh, vauhdilla. Mitä sitä on muka ehtinyt taas tekemään tai saamaan aikaan????? Kysyn vain… ei kait mitään maata mullistavaa ainakaan. No sentäs on ehditty jumppailee, mutta on ehditty myös syömään joulupipareita ;) iiiih, joulunalusaika… paha paha paha :D No what ever, ei se nyt maata kaada!

Kohta pitäs lähtee saattelee tyttöä kouluun. Niillä onkin jännittävä iltispäivä tänään. Lähtevät porukalla Heurekaan. Ai että tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa :D No nyt se koitti.

Itse teen tänään poikkeuksellisen välivuoron duunissa, sillä tyttö ei lähdekään isänsä luokse tänään… Hakuongelmia… niin… no minähän se olen aina se joka viime kädessä uhrautuu, äidin rooli. Aina on asiat järjestyttävä. No onneksi meillä on aika ymmärtäväinen esimies duunissa, eikä se ollut millänsäkään kun ehdotin tällaista välivuoro ratkaisua iltavuoron tilalle :) Hyvä.

Nonnih, kahvikuppi on ladattu naamaan, joten koneet käynnissä. Eilen nukahdinkin kiinanharjakoira kainalossa sohvalle, kun katsoin taas _niin mielenkiintoista_ lääkäriohjelmaa :D ei terve. No niin mutta hereillä ollaan ja tästä tulee vielä hyvä päivä, siitäkin huolimatta että näin painajaisia eräästä ihmisestä… ärh…