Peili oli puolellani :)

Otsikon mukaan tänään kerrankin tuntui, että peilistä katsoi ihan oikea bodari :D Silloin kun siltä tuntuu, silloin siitä tulee nauttia ;) Nää fiiliksethän muuttuu aina vähän päivän mukaan. Mutta tosiaan tänään sain tumputkin niin turvoksiin, että ehkä sekin lisäsi sitä fiilistä :)

Eilen vietin ihan suunniteltua lepopäivää. Kävin hieronnassa ja voi jee, kyllähän oli hyvä reissu :) Pitänee varailla pikaiseen taas uutta aikaa. Olihan siellä selän alueella, sekä oikealla että vasemmalla jumeja :o Eli eikun vaan vieläkin säännöllisempää lihashuoltoa peliin. 

Tänään oli PÄIVÄN TEEMANA SELKÄ-TAKAOLAT JA HAUIS.  Selkä oli niinkuin pääosassa, mutta kyllä tuli tehtyä haukoillekin ihan kunnon settiä. Sain hauikset kyllä niin hyvään pumppiin että käsien koukistaminen tuntui jopa hankalalta :D Se on hieno fiilis kun saa homman perille :) Tänään jostain syystä myös reisiosasto sai mut suhteellisen tyytyväiseksi, vaikka kyllähän mä tiedän, että sinne sitä tavaraa on tahkotta lisää, niinkuin sitä saapi tahkota ihan joka puolelle ;) Sehän oli niin että nälkä kasvaa syödessä ;)
Hiihaa hauis :)
Ja niin, mitäs tähän nyt lisäämään, eiköhän se käy kuvasta ilmi :)
Treenin päälle kävin taas poseerausta ja t-kävelyä läpi. Aamupäivästä hain inspiraatiota tsiigailemalla netistä t-kävelyä .
Edelleen omaa takaosastoa on aika mahdoton kuvata. Varmaan joku kymmenen epäonnistunutta räpsyä ennenkuin sain ees sihdattua itseni kuvaan :D Ei oo helppoo kun on vaikeeta ;)

TÄNÄÄN:

– reverse peck deck (ihan ennätys painoissa mentiin ja toistoissa :) )
– leuanvetoa
– ylätaljaa lapiokahva
– kapee ylätalja rusettikahva

– hk taljassa suora tanko
– hk taljassa mutka tanko
– hk taljassa käsi kerrallaan (tästä oon helvetin tyytyväinen, sai nostettua painot 20 kiloon ja sillä rypistettyä 8 toistoa per handu :) jei!)
– hk kp seisten ja istuen

Kutakin liikettä tuli tehtyä ainakin sen neljä sarjaa ja toistot liikkuivat siellä 6-15 tienoilla. Ja tosiaan tänään tuli saatua aikaiseksi kunnon tumpputurvotus ja siitähän se hyvä mieli syntyi :) Pumppasin myös ojentajia tuolla hauiskääntöjen välissä ;) Onnistunut treeni, sauna, hyvä ruoka, kahvi… sohva… leffa… mitä sitä nyt sit enää muuta. Huomenna vika lomapäivä :/ mutta no jo se on aika palatakin normi arkeen. Toivottavasti se käy jouhevasti, enkä ole burniksessa heti ekan viikon jälkeen :o Nyt on ainakin draivi päällä tässä treenaamisessa. Olen niin täynnä tarmoa ja intoa. Hinku saada itsensä jäätävään kondikseen on sairaan kova. Lähes joka päivä tulee mietittyä mitä voisin tehdä vieläkin paremmin saavuttaakseni halutun tuloksen kisalavoille :) ? Tää on vaan niin mun juttu :) I love it! Ei muuta. Treenatkaa ja kovaa, nauttikaa! Hei ny!

2 vastausta artikkeliin ”Peili oli puolellani :)”

  • Päivi, Sinulla on noiden kuvien mukaan suhtkoht hyvät hartiat ja hauikset. Jatka siis samaan malliin. Hyvää loppukesää ja pian alkavaa syksyä.

    • Kiitos ja todellakin työtä tehdään kovasti jatkossakin :) Ja samoin, hyvää loppukesää ja alkavaa syksyä myös sinne :) Johan tää alkaa vähän syksyiseltä vaikuttaakin. Eilen jo bongasin puusta pudonneita lehtiä.

Kommentointi on suljettu.