Peppu perjantai !!!

Nonnih, se ois sitten tosiaan perjantai TAAS. Miten tää aika rientää tällä tavalla???? No sinänsä kiva, koska kisat lähenee päivä päivältä :) mutta toisaalta, myös tämä lomaviikko lyhenee vääjäämättä :/ Hö! No ei siinä, mukavahan se on palata jälleen työmaallekin :)

Eilenhän mulla oli lepopäivä. En kuitenkaan tankannut, sillä MUN mielestä se olisi tullut liian lähelle edellistä tankkausta. Näin ollen mun seuraava tankkaus tulee todennäköisimmin olemaan vasta maanantaina. Eilen oli muutenkin jotenkin niin täysi olo, semmonen, että koko ruoansulatuselimistö oli täynnä jotain :D Tänään on onneksi tyhjentynyt aika kivasti ;) if you know what I mean :D Olo on mukavan kevyt, ah!

Eilen siis pidin kisakatsomoa ja tottahan toki kisakatsomossa pitää olla kunnon eväät, kuten edellä näkyy ;) Mukava lisä päivään oli myös se, että bodykamuni Heli kutsui mut kahville. Mehän asumme melkein naapureina, tästä on kivenheitto Helille. Oli ihan mukava istua, rupatella näitä bodyhömppä juttuja ja syötiin lounasta yhdessä. Kummallakin omat eväät ;) mutta sitähän me emme pidä mitenkään outona, koska se niin kuuluu tähän :D Helihän on myös kisaamassa keväällä, joten ajatustenvaihto on mukavaa siinäkin mielessä. Olemme kuitenkin eri sarjoissa.

TÄNÄÄN sitten paluu jälleen salille. Kyllä eilen jo kuumotti mukavasti, kun odotin että pääsen jälleen puntille. On se jännä, että tämä palo pysyy yllä päivästä toiseen, viikosta ja vuodesta toiseen :) Noh, mitäs siitä nyt sitten voi päätellä, fitness on mulle se juttu. Näitä spekulaatioita kun tuntuu nyt pyörivän tän lajin ympärillä, niin mä en ainakaan häpeä ollenkaan sanoa ääneen, että tämä on mun elämäntapa. Muo ei hävetä kaivaa sitä rahkapurkkia kahvilan pöydässä kassista tai juoda mehukeittoa dösässä :D Jos siitä ei ITSE tee numeroa, niin tuskin siitä tekee kovin moni muukaan. Mä en ole ainakaan kokenut mitään kovin ikävää kommentointia mun eväspurnukoista tai siitä, että mä olen AINA menossa salille :D Ja just puhuttiin tiimikamun kanssa, että mä en aijo ruveta miksikään fitness bitchiksi. Arvostan jokaista lajin kanssa hääräävää :) Keskityn omaan tekemiseeni ja that´s it! Parempi pysyä ulkona kaikenmaailman kuppikunnista ja olla niin sanotusti kaikkien kaveri. Sillä tavalla tässä kai pystyy luovimaan hyvillä mielin eteenpäin. Harmillista tietysti, jos joku ulkopuolinen syöttää jotain pajunköyttä tuolla kylillä, mutta ehkä mä suhtaudun siihen vain olan kohautuksella :) Mulla ei ole tarvetta (eikä varaa) päteä ;) Nöyrä asenne tekemiseen toivottavasti palkitaan joskus :)

TÄMÄN PÄIVÄN focus oli TAKAREISISSÄ JA PAKAROISSA, SEKÄ CORESSA!

– SJMV kp
– takareidet istuen RP
– takareidet/beba jalka kerrallaan seisten
– balettikyykky syväääään!
– luistelukyykky lisäpainolla
– lantionnostot jalka pallon päällä HS

Corelle tein tänään monen monituista liikettä, niin staattista kuin crunchejakin :) Oikein maittava polte kyllä jylläsi vatsapaloissa :)

Lopuksi vielä vähän rullailua. Toi rullailu on kyl niin mahtavaa!!!!

Kun olin menossa tekemään corea PT tilaan, katsoin, että siellähän on porukkaa kuin pipoa. No minä tiedän säännöt, jos PT:t on vetämässä siellä treenejä asiakkaille, niin sieltä tilasta on hyvä pysyä poissa :) Mutta juuri kun olin kääntymässä kannoillani, niin yksi PT ”poika” huikkasi mulle, että hei, kyllä sä vielä tonne nurkkaan mahdut :D :) Juu ja niin mahduinkin, oikein hyvin. Totesin hänelle, että mä voin mennä hyvin sinne nurkkaan häpeämään ;) hih. Sopu sijaa antaa ja sopuli sialle… tai miten se meni? :D
Treenin päälle vielä tsufeet, kuten asiaan kuuluu, palkkari ja pähkinät :) Rauhottumisen hetki, ennenkuin fillarin nokka suunnattiin jälleen kotia kohden :)

Ja mun säärystin, se kasvaa ja voi hyvin :D Nyt on mittaa jo kohtalaiseesti. Vielä muutaman kiekan kyllä väännän, niin siitä tulee niin magee ;) Kyllä säärystimessä saa mittaa olla. Ei se liian pitkäksi pääse :D

Ja niin, kuten selostaja sanoi, voi turkasen turaus sentään, Ruotsi otti ja voitti :( Voi hemmettiläinen sentäs. Mut eihän sille mitään mahda, paras voittaa, niinhän se on.

Tästä paras voittaa kommentista aasinsilta body lajeihin. Paljon on myös ollut puhetta ja spekulaatiota siitä, kuinka pitkälti tässä lajissa menestyminen perustuu naamavärkkiin. Mä EN HALUAISI uskoa siihen :/ Kuulema, jos olet niin sanotusti nobody, niin et pärjää :o Aika rankka väite mun mielestä. Itse en ota tähän sen enempää kantaa, koska mä en tiedä näistä kuvioista mitään. Onnellisen tietämätön sitten olen. Ja koska sanotaan, että tieto lisää tuskaa, niin ehkä parempikin etten tiedä :D Ja jostainhan se on lähdettävä liikkeelle. Niin se vain on!

Ja huivi on ja pysyy kaulassa tiukasti :) <3

No nyt jäi voitto Pepsi Maxit sitten juomatta tältä illalta. Se ei harmita, mutta no… kyllä muo hieman harmittaa Suomen puolesta :/ wääää! Ei silti, hyvillä mielin jatkan tätä perjantai iltaa :) Jos vaikka vähän murua rinnan alle, niin johan taas hymyilyttää ;)

Ei muuta kuin oikein hyvää alkanutta viikonloppua kaikille. Ollaan kuulolla :)

HEI NY!