Perjantai!

Uhhuh, nyt täytyy sanoa, että tänään olen ollut väsynyt, siis todella väsynyt :D Duunista tulin suoraan kotiin ja nukahdin sohvalle. Okkei, vähän viiden jälkeen keräilin itseni ylös siitä ja laitoin itseni valmiiksi salia varten. Vetäsin vähän pirtelöä nassuun ja vein tytön kuvaamataidonkerhoon. Sitten alkoi mun oma aika :)

Salilla oli tänään vuorossaan RINTA-OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT.  Edelleen mennään kevyttä kiertoa, joten aika chillisti tuli otettua. Nyt on myös vähän olkapää kiukutellut. Ottanut vissiin osumaa vähän treeneistä. Ei mitään vakavaa, hope so, mutta vähän armollisempi olin tänään olkapäitä kohtaan… uskoakseni ;)

– vinopenkki laite
– pullover kp
– ristikkäistalja

– päänyliveto taljassa
– kapee penkki -> hk supersarjat (oli pakko, joo joo, tiedän, piti ottaa chillisti :D)
– pushdown taljassa
– ranskalainen kp

– viparit sivulle istuen
– viparit eteen
– viparit taakse

Siinäpä se sitten olikin tämän päivän vääntö. Hieman posetreeniä päälle, kun kerran ei ollut kiire mihinkään. Saunaan ja kotiin. Ah! No okei, kaupan kautta tulin :) ja koirat kävelylle. Vasta sitten sain ruokaa nenän eteen, nam nam. Loppuilta onkin mennyt sohvaillessa = nukkuessa. Hmmm… no mikähän lie nyt niin kauheesti väsyttää, mene ja tiedä. Ohan tässä kieltämättä taas astetta kiireisempi viikko takana, ettei se kait mikään maailmanihe ole että vähän väsyttää. Että näin täällä.

Ollaanhan taasen kuulolla. HEI NY!

2 vastausta artikkeliin ”Perjantai!”

  • No ei oo ihme, mutta se että jaksaa väsymyksestä huolimatta painaa on melkoisen reipasta, moni ois valinnut sohvan salin sijaan :) Hyvä Päivi.
    p.s Hieroja kyseli et oonko nähnyt sua, kun se ei oo törmännyt suhun edes koiran kanssa :) infosin et sä oot tas duunissa ja jumpalla ;)

    • Kyllä, mun täytyy myöntää, että olen ollut ehkä snadisti nukkuvan rukous tässä viimeisinä päivinä…tai no suhteellista kait se on. Siihen nähden kuinka paljon mäkin joka päivä touhotan menemään, niin en kait mä ole normaalia väsyneempi ihminen :D heh.

      Juh, meitsi otti nyt itseään niskasta kiinni ja varasin ajan hierontaan. Oikein hävettää tää mun lihashuollon taso :o Mutta torstaina laitetaan taas paikkoja kuntoon :) jei!

Kommentointi on suljettu.