Perjantai 25102013: Chilling and Bodybuilding

No johan se on viikko ehtinyt perjantaihin. Juu, kyllä, edelleen olen kartalla, vaikka tuossa taannoin olin ”hieman” päivissä sekaisin. No alkuviikko onkin ollut hieman sumuinen, mutta kirkastumaan päin :)

Päivä on soljunut eteenpäin oikein leppoisasti. Ei valittamista. Tänään oli myös missiona hankkia pikku emännän ystävälle synttärilahja, joten nokka oli kohdennettava Myyrmanniin ja siellä BR lelukauppaan. Juu kyllä, nimenomaan sinne, sillä pikku emäntä on clubilainen ja kerää tarroja clubipassiinsa :D Pienet on ilot :)

Lievästi laatuaikaa kahden, kävimme muun muossa jäätelöllä ja ramppasimme myös neidin mieliksi Glitterin ja Henkka Maukan läpitte ;) Loppuillan saankin viettää laatuaikaa ihan omin nokkineni kotosalla :) Kyllä mä siitäkin kovasti diggailen, ei oo kieltäminen. 

Kappas kappas, korkokengät taas jalassa :o Hyvä mä!

Kun sitten tuossa alkuillasta pääsin suuntaamaan salille, oli TÄNÄÄN vuorossaan RINTA-OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT :) Meitsi diggaa!

Poseharkkaa päivän päätteeksi :)

RINTA-OJENTAJAT-OLKAPÄÄT

-vinopenkki laitteessa restpause
-pullover kp
-ristikkäistalja restpause

-päänyliveto taljassa
-kapee penkki -> hk supersarjat
-pushdown taljassa restpause
-ojentajaprässi restpause

-viparit sivulle istuen, laitteessa (lyhyet palautukset kaikissa olkaliikkeissä 15 sec.)
-viparit eteen taljassa (tää on niin kuningasliike, et voi juma!!!!)
-viparit taakse tuettuna vinopenassa (saakeli miten jäätävä polte, huhhuh)

Voin kuulkaas kertoa, että hieman oli tumput turvoksissa noiden pikku kikkailujen jälkeen :) Eilisen jäljiltä on etureidet hellänä ja niinhän se kuuluukin. Tuli sitten treenin päälle vähän venyteltyä niitäkin :) Lihashuollossa mulla olisi varmasti edelleenkin paljon parantamisen varaa :o myönnetään!

Pehva ylös, maha sisään ja silleen :) Ei oo kuulkaa ihan simppeliä poseeraaminenkaan. No ne tietää jotka tietää. Tarkoitushan toki on että se näyttää helpolta ja tulee luonnollisesti, mutta ennenkuin siihen päästään, niin takana on jokunen harjoituskerta. Ja jos ei ole, niin voit sanoa hyvästit kisamenestykselle :/
HABA!

Ja sitten tullaan osuuteen TUNNEN ITSENI VANHAKSI :) Haha, eli tosiaan oltiin tytön kanssa Glitterissä ja hän kuumeisesti etsi jotain. Kysyin, että mitäs sääää nyt etsit. Sitten hän selitteli, että tähän puhelimeen sellaista juttua mikä tungetaan tähän reikään :o WHAAAAAT? Mitä tohon reikään muka voi tunkea, eiks toi oo laturin reikä? EI ÄITI, SE EI OLE LATURIN REIKÄ!!!! Aijaa… no ei sit :D Se on kuulokkeiden reikä ja siihen voi laittaa sellaisen koristeen. Aha, ikinä kuullukkaan moisesta härpättimestä ja epäilin lapseni nähneen jo unta. Mutta tomerana tyttönä hän meni pyytämään neuvoa myyjältä ja kappas kyllä niitä vaan löytyikin. Haha. Aina voi oppia uutta.

Joten mutkin houkuteltiin ostamaan tällainen turhake :D Ohan se nyt hauska, myönnetään :)
Ja edestä, siinä se kissa kurkistelee. Anna mun kaikki kestää :)

Sitten oli se ihan oikea asiakin, mitä lähdin hakemaan Myyrmannista, sen synttärilahjan lisäksi ;) Eli vaaka. Kyllä, nyt se tuli hankittua, vihdoin ja viimein. En ole omistanut henkilövaakaa herra ties koska viimeksi. En harrasta itseni punnitsemista ;) katson mieluummin peiliin. Salilla nousen toisinaan vaa´alle, ihan mielenkiinnosta, pysyäkseni hieman edes kartalla missä mennään. Mä en ole sellainen joka ahdistuu vaa´an lukemista, en jos peilikuva on ihan ok :) ja niinhän sen pitäisi ollakin.

Siinä se nyt on. Meidän symbioosi alkaa 4.11.2013 ja se tulee kestämään karvaa vajaat puoli vuotta ;) Sen jälkeen tää kaveri pääsee varmaan eläkkeelle :) Tosin sen elämä tulee varmasti olemaan rankkaa seuraavat puoli vuotta. Pahoitteluni jo valmiiksi. Olikohan muuten kovin järkevää ostaa lasista vaakaa????? :o Uuups, eipä tullut mieleen kaupassa. Ehkä jokin titaanivaaka ois enemmän juttu, kestäis ne huonotkin päivät sit ;) Waha!

Ui ui, mulla on ollut niin monivaiheikas päivä tänään monellakin tapaa. Tähän(kin) päivään on mahtunut niin iloa kuin snadisti suruakin. Mutta lopputuleman, kaikki on nyt vallan loistavasti jälleen ja voin chillata hyvillä mielin sohvan nurkassa :) Palaillaan taasen asiaan. HEI NY!

Rentoilija nro 1
Rentoilija nro 2

2 vastausta artikkeliin ”Perjantai 25102013: Chilling and Bodybuilding”

    • Haha, no ohan se nyt aikamoinen symbioosi jos sen päälle pitää nousta joka päivä ;) … no ehkei aluksi ihan joka päivä… no en tiiä, varmaan nousen joka päivä :D

Kommentointi on suljettu.