Perjantai

Ohhohhoijakkaa. Takana aika hektinen viikko jälleen. Töissä helvetillinen kiire kaikkina muina päivinä paitsi tänään. Ehdin siis soittelemaan mun soittolistaani aika kivasti, eli purettua ajanvarausruuhkaa :o Mukava päivä. Duunikaverit toi ranskan(työ)matkaltaan meille juustoja maisteltavaksi ja ah, olihan ne ihan sairaan hyviä, pakko myöntää.

Duunista suoraan kotiin. Pakollinen velvollisuus, laskujen maksu, voi yrjö että vihaan sitä osaa elämässäni. Vittu että on siistiä tuntea tekevänsä niska limassa töitä, että voi maksaa ihan vitusti laskuja… ja tehdä taas perse hiessä töitä seuraavan kuukauden… paaaaah. Anteeksi kielenkäyttöni, mutta kuvaa hyvin sitä fiilistä mikä on, kun maksan noi kaikki miljoonat laskut ja totean, että jaha, noh, niin, kiva… rahaa oli… vai oliko sittenkään. Niin no, minkäs teet, tälleen yksin elävänä, asunto ja autolainan omaavana yksilönä, voin sanoa, että elämä on!!!! Vitun kallista. Hohhoijaa, ja kun yhtään vähempään en tietty asuntoakaan ostaessani tyytynyt, vaan oli pakko saada kolmio (70 neliöö), niin jokainen voi laskea paljon tällaiset asunnot maksaa tässä stadin kupeessa :/ mmm-m. Juh… että silleen, mutta voinhan ainakin sanoa saavuttaneeni jotain elämässäni, omistan _oman_ asunnon, en kenenkään kanssa puoliksi, vaan ihan oman!!! Täällä määrään minä ;) No joo no joo no joo… liibalaaba… mennään asiaan.

Nyt treenikassi olalle ja kohti salia. Mitähän kivaa sitä tänään keksis…hmmm… jos vaikka jotain… hmmm… no katotaan. Kerron sitten :) Mukavaa perjantaita kaikille!