Perjantai huomenta!

Joo tiedän, erittäin epätyypillinen aika mulle päivittää blogia tähän aikaan arkiaamusta :o Voisin väittää, että näin ei ole ikinä aikaisemmin käynyt :D Mutta koska nyt sattumalta olen hereillä tähän aikaan ja eiliset jumpat jäi blogauttamatta, niin tehdäänpä hommat pois alta nyt heti aamusta ;)

Eilinenhän oli aika normi päivä. Mitä nyt mulla on karvainen kaveri Kina Kiusaus hoidossa. Kyllähän siinäkin on ihan riittävästi poikkeavaa ohjelmaa päivälle :D

Päivän treeninä oli EILEN SELKÄ-HAUIS TREENI :) VOLYYMILLÄ, tietty. Menin sen verran myöhäseen ajankohtaan salille, että siellä oli pienimuotoista ruuhkaa, tosin ei todellakaan häiritsevästi. Ainut mihin tuo ruuhka-aika yleensä vaikuttaa on mun kuvaaminen. Mä en viitsi / kehtaa kaivaa kameraani esille kun porukkaa on pilvin pimein paikalla. Joo-o, vaikka mä tosiaan pidän huolen että kuvissa ei näy (ei ainakaan tarkoituksellisesti) koskaan muita kuin minä, niin silti siitä voi tulla ihmisille kiusaantunut olo.

Patukka poseeraa tällä kertaa pukkarin puolella, sillä siellä oli ehkä rauhallisinta tuossa välissä :)

SELKÄ – HAUIS

– t-kulmasoutu 
– levee alatalja
– ylätalja lapiokahvalla
– pullover taljassa

– hk taljassa scotti penkistä (joo-o, todellakin raahasin scottipenkin taljaan :D)
– hk kp vinopenkistä
– hk hammer taljassa
– hk taljassa istuen kädet penkin päällä (nyt harmittaa etten ottanut tuosta kuvaa :/ )

Kaikkia 5 sarjaa, toistot siellä 15-10 paikkeilla tällä kertaa. 30 sec. palautukset. Tuohon viimeiseen hauiskääntöliikkeeseen idea lähti tuolta Solanasta, jossa oli tämä hauiskääntölaite, josta otin kuvankin. Siinä siis käsien asento on hyvinkin suora, normi scottissahan on alakalteva asento. Mietin kuumeisesti, että millaisen simulaattorin mä tuonne salille rakennan, että se vastaisi sitä Solanan laitetta. Taas kerran VAIN MIELIKUVITUS ON RAJANA kuntosalilla. Eli päädyin siihen, että asetin tavallisen penkin poikittain taljan eteen. Istuin lattialle, jalat suorana penkin alla (voi tietysti jollekin kankeemmalle kaverille tuottaa ongelmia tuo asento istua ;) ). Kyynärpäät penkille ja mutkatangolla alataljasta hauiskääntöjä. Juu, kyllä toimii. Käden asento hyvinkin pitkälti sama kuin Solanan laitteessa. Olin tyytyväinen.

Tästäpä tullaankin siihen, että joskus kuulee väitettävän, että punttisalilla käynti on niin tylsää. Siis sehän on just niin tylsää kuin siitä tekee, tai just niin siistii ja monipuolista kuin siitä tekee. Ne jotka tykkäävät, että kuntosalitreeni on tylsää, ”tissiposkien hommaa” (tällainenkin ilmaisu on bongattu), ei todennäköisesti tiedä punttitreenistä juurikaan mitään. Onhan se toki tylsää siinä vaiheessa jos hinkkaa samaa ohjelmaa kerrasta toiseen suorin sarjoin :D Joo kyllä siitä varmasti tulee siinä vaiheessa tylsää ;)

Ilmeellä :D

Eilen mietin, että mä voisin ihan hyvin ryhtyä, jos mahdollista, kotirouvaksi :D Oli niin mukavaa puuhastella himassa koko päivä, ruokaa laittaen, siivoten, syöden ja karvanaamoja paapoen. Vaikka mun ulkoinen habitus ei ehkä täytä normi kotirouvan kriteereitä :D niin uskoisin silti olevani aika hyvä siinä hommassa. Sain myös eilen kasapäin fitness / terveys aiheisia lehtiä, joten nyt on hyvä kahvikupin kera käydä sohvan nurkkaan selailemaan lehtiä.

”Siinä sulle”

Pikku aamuhepuleiden jälkeen täälläkin alkaa olemaan rauha jälleen maassa. Kaikki karvakamut vetelevät unta palloon. Hmmm… taidanpa siis täytellä sen kahvikupin ja nauttia tästä aamun hiljaisesta ja pimeästä hetkestä. Eilen tuli tehtyä sen verran paljon ruokaakin varastoon, että se riittää hetkeksi. Paitsi itelleni joudun kyllä kokkailee tänäänkin ;)

Pentti chillaa.

Illalla saattaa olla menoa tiedossa, mutta dieettiläinenhän lähtee mukaan korkeintaan ihan fiilistelypohjalta, jos ylipäätään jaksaa lähteä mihinkään ;) Mutta hei, voishan pienet tanssimoovit käydä vetäsee ja ottaa sen ihan kuntoilun kannalta. Mutta ennen sitä, PUNTTITREENI tietysti ;) Ollaan kuulolla. HEI NY!