Perjantai jälleen kerran!

Nonnih, työpäivä takana taas kerran. Suht rauhallinen päivä. Kerran röntgenissä, kerran operaatiossa… muuten labrassa ”hengailua” ja soittopyyntölistan purkua. No saihan siinäkin aikansa kummasti kulumaan. Ehdin myös käydä hakee / tulostaa netistä muutamat hyvät karpimmat ruokaohjeet. Tänään taidan kokeilla, jos vain jaksan, aamiaismöttösiä, tosin vähän soveltaen. Ajattelin korvata ohjeessa annetut kinkkusuikaleet naudanjauhelihalla :o ei siitä pahaakaan voi tulla! Joten niistä tulee mun iltapalamöttösiä :D

Koirat on lenkitetty. Pakko oli edetä rauhallisesti, ensinäkin a) on hemmetin liukasta ja b) mun isolla ukolla on ihan kauhia yskä. Jos tuo ei ala pikku hiljaa rauhottumaan, niin pakkohan se on ottaa maanantaina töihin mukaan. Voi olla että ukolla on ihan keuhkoputken tulehdusta, sillä sen verran voimakkaasti reagoi trakean palpaatioon :( hö, voi ukko parka, mutta sentään herkkuluu maistui lenkin päälle, että niin pipi ei sentään poika ole :)

Sitten tuli vähän syötyä välipalaa tässä, joten nyt on energiaa taas lähtee salille kolistelee rautaa. Illalla tiedossa jälleen Kummelimaratonia :D mutta rauhallisissa merkeissä, sillä molemmat sessioon osallistuvat ovat menossa huomenna aamusta salille ;) joten ei auta alkaa hillumaan.

Mutta jeih, tuonnempana salikuulumisia. Palailkaamme, minä menen rykäsee nyt punttikamat kassiin :) Se on moro!