Perjantai, jei!

Voi kuulkaa ystävät kalliit, kiirettä on pitänyt tänäänkin. Ei taas enemmän eikä vähemmän töissä! Siellä nimittäin kiirettä riitti ja on varmasti riittänyt ihan loppuminuuteille asti. Kauheesti ei käynyt kateeksi… ennemminkin sääliksi, iltavuoroa :/ Toivottavasti ovat pärjänneet kuites :)

Tänään en mennytkään suoraan duunista salille. Jaa niin miksi en? No ihan vain siksi, että pikku emännällä on näin perjantaisin kuvaamataidonkerho ja mä käytän aina sen ajan hyödykseni ja lähden salille :) Nyt ehdin vetää pienen pienet päikkärit duunin ja treenin välillä. Ei huono!

TÄNÄÄN  oli vuorossaan RINTA-OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT! Yllättävän paljon oli porukkaa salilla, ottaen huomioon, että oli kuitenkin perjantai ilta :) Ja itse asiassa, ihan kuin jengiä ois tullut koko ajan lisää… tai sit mä vaan kuvittelin, kun ainakin taljoissa tuntui ruuhkaa riittävän :D

RINTA-OJENTAJAT-OLKAPÄÄT

-penkki (alle viittäkytäkiloo en enää nosta :D se on vissi ;) )
-vinopenkki smithissä
-ristikkäistalja

-päänyliveto taljassa
-ranskalainen tangolla vinopenkistä -> hk supersarjat
-pushdown taljassa
-ranskalainen kp

-viparit sivulle istuen
-viparit eteen ja sivulle seisten
-viparit taakse

Nyt mennään suoria sarjoja, jolloin toistot on siellä noin 8-10 kieppeillä. Hyvää settiä tuli tänäänkin vedettyä ja ihan ennätyksellisiä painojakin sarjoissa. Olen tyytyväinen :)

Sukkahoususankari :)

Mullahan oli aikeissa tehdä tänään vatsatreeniäkin, mutta nyt on ihan pakko myöntää että aika ei vaan riittänyt. Tohon settiin meni reilusti yli puolitoistatuntia :o joten pikkasen piti haipakkaa siinä vaiheessa kun piti ehtiä vielä suihkuun, ennenkuin lähdin hakemaan emäntää kuviksesta. Aikaa oli… vähän :D mutta ehdin ajoissa. Hyvä mä ;) Superäiti taas vauhdissa ;)

Loppuilta meneekin tässä nautiskellessa jälleen. Huomenna mennään heti aamusta bodykamuni Helin kanssa Malminkartanon jätemäelle askeltaa rappusia. Huhhuh, tiedossa on ainakin hikeä ja hengästymistä. Siistii hei. Mut aerobinen, se laittaa läskin palaa ;) Kyllä, kisadietti lähenee kovaa vauhtia. Olen valmis ;)

Karvakamu Rosi alias Rottanaama :) <3 Parasta päikkäriseuraa. Pitää hyvin lämpimänä! Kyllähän koiralla jokin funktiokin pitää olla, meillä tämä toimii patterina :D
No tän kaverin funktiota mä en vieläkään tiedä :D Ehkä se vaan pitää mut omalla olemuksellaan hyvällä tuulella :) Kyllä tämä karvanaama on ansainnut paikkansa mun sydämestä ja siellä se säilyy aina!

Tänään muuten selvisin salireissusta ilman mitään suurempia kommelluksia. Kyllä oli taas kelpo reissu, ei voi muuta sanoa. Nyt oikasen tähän sohvalle. Mukavaa alkanutta viikonloppua, nauttikaa, treenatkaa, syökää hyvin ja nukkukaa :) HEI NY!