Perjantai, perjantai, perjantai!

Se olisi viikonlopun alku jälleen. Iltavuoro edessä, ihq :) Siis tuo ei ollut mikään sarkastinen heitto, vaan ihan oikeesti tykkään mennä iltavuoroon aina silloin tällöin. Usein iltavuorosta saattaa päästä vilistää kotia kohden jo puoli tuntia aikaisemmin ;)

Tämän aamupäivän suunnitelmat ovat sen kaltaiset, että yritän innostaa tuota puoliskoa kanssani lenkille :) Uskoisin, ettei häntä ole nyt vaikeakaan motivoida, sillä hän on itse innostunut tästä juoksuharrastuksesta, mikä on siis aivan fantastinen juttu. Nyt vain yritän saada hänet uskomaan, että ei kannata lähteä pururadalle juoksemaan verenmaku suussa, vaan tärkeintä on löytää se hillitty tahti, oikeat sykkeet ja se flow, mistä puhutaan ;) eli sitä jaksaa ja jaksaa ja jaksaa ja jaksaa vaikka kuinka ja kauan. Se nostattaa kuntoa ja polttaa rasvaa. Näin se vain on. Tuossa puoliskossakin istuu tämä uskomus, että vain verenmaku suussa liikunta on tehokasta… kuten varmaan niin monella muullakin…mutta näinhän se ei ole! Ajattelin että voisimme tehdä pienen lenkin tuonne meidän lammen vehreään maastoon. Se on tullut meille molemmille tutuksi, sillä olemme niin sanottuja alkuasukkaita tällä kylällä, molemmat ;)

Jaha puolisko innostui laittamaan mulle käyttöön entistä puhelintaan <3 Vaihtelu virkistää :) Kivaa päästä pelleilemään taas uuden puhelimen kanssa. Tuossa on vain pieni vika :D se nimittäin saattaa sulkea itsensä ihan isseksein…eli… no ei kiva vika, mutta kuulema se voi tehdä sitä tooooodella harvoin ja joskus kuulema sitten vaikka useamman kerran päivässä. No katsotaan, jos tuo puhelin käy kaheesti kettuilee mulle, niin sitten se vaihdetaan taas.

Meillä oli kuin olikin eilen vielä leffailta kun tulin treenaamasta. Oli muuten ihana treeni jälleen. Tommonen yhdistelmätunti on todella kivaa vaihtelua! Ja taasen oli yksi mun lemppariohjaajista vetämässä. No, ei mulla kyllä ole yhtään poikkipuolista sanaa sanottavana kenestäkään meidän salin ohjaajasta tai ylipäätään henkilökunnasta, kaikki ovat tosi mukavia :) Viihdyn tuolla tosi hyvin! Ai niin, elokuva oli Wolfman ;) Oli oikeestaan aikasta hyvä, vaikka pikkasen alko luomet luppaamaan loppuakohden, mutta se ei johtunut siitä, että elokuva olisi ollut tylsä, olin vain väsynyt :D

Oih, mun aamupalapuuro oli räjähtänyt mikroon, ou nou! No mutta nyt syömään siis :)