Perjantai perjantai perjantai!

Nonnih, viikonloppu alkakoot… muutaman tunnin päästä, sillä mulla on iltavuoro. Käyn nappaa mutsin ja faijan koiran taas messiin, sillä mä jeesaan niitä nyt siinä korvatulehduksen hoidossa, jonka tuo onneton maastonakki sai antibioottikuurin seurauksena. Antibioottikuuri oli virtsatietulehdukseen… voi koira rukka, snif :D No mut juh, mutsi ja faija ovat sen verran vanhoja ja joo, vähän käppänöitäkin jo, että voin niin hyvin kuvitella, että niiden korvahuuhtelu ei oikein tule onnistumaan. Ehdotin, että nyt tässä alussa mä jeesaan niitä, että pääsevät alkuun ja saadaan korvakäytävät puhtaaksi. Korvatipat meidän faija kyllä onnistuu laittamaan sille koiralle… ainakin pienen pinnistyksen jälkeen, mut se huuhtelu, joka ois nyt ensisijaisen tärkeetä!

Ihanasti paikkoja kolottaa tämän viikon treenien jäljiltä. Olen aivan innostunut ja ihastunut meidän salilta löytyvään sivuviparivehkeeseen :D Se on ihan loistava. Siinä saa vähän erilaista tuntumaa tuonne olka-hartiaseudulle kuin käsipainoilla. Diggaan. Nyt kyllä tuntuu, että on tullut tehtyäkin. Jos vaikka tulis jotain tulostakin ;)

Nih, tuloksista puheen ollen. Vähän naurattaa kun viime talvena oikein mukavasti istunut toppatakkini, rakas rakas rakas toppatakkini, kiristää nyt selkä-hartiaseudulta :D Hyvä kun saa talvisaappaat vedettyä jalkaan kun on laittanut takin päälle. Alla ei kuitenkaan ole kuin pitkähihainen huppari. Eli jos muuten ei huomaisi kasvua, niin tuossa sen ainakin huomaa ;) On myös muitakin vaatekappaleita, kuten tyköistuvat t-paidat, joiden hihansuista ei enää kädet sujahdakaan ihan noin vain sisään, vaan jää vähän kanittaa hauiksen kohdalta :o Myös yksiä treenipökiäni joudun kiskomaan vähän suuremmalla vimmalla pohkeiden kohdalta nykyään. Hmmm…ois ollut mielenkiintoista jos ois tajunnut alkaa mittailee itseään tämän projektin alussa… ja verrata nyt, että onko niitä senttejä tullut vai nou?!?!?!? Mutta juh, kyllä sitä tietyistä vaatekappaleista voi tosiaan päätellä, että jotain on tapahtunut. Lihonnut en ole… ainakaan… mielestäni ;) heh, eli kyl kaiketi se on lihasta mitä on tullut. Jebou. Ei siis ehkä ihan hukkaan heitettyä aikaa ;) good goooooood.

Ai juh, ja vielä tämäkin. Päätin päästää taas kaikki sivuilleni, kaikki ne miljoonat ja miljoonat jotka tätä lukevat :DDDD totta tosiaan, mutta ainakin yhdeltä suunnalta on tullut murinaa, että miksi laitoin sivuni vain kutsuttujen käyttöön. Nooooh, se selitys oli siis se, että perustin toisenkin blogin, joka on puhtaasti ammatillinen, eli käytän sitä duunijuttujen käsittelyyn, enkä siis halunnut, että sieltä kautta mut yhdistetään tänne. Noooooh, nyt kuitenkin päädyin siihen, että laitoin ne duunisivut kutsuttujen käyttöön, koska, ehkä siellä on ns. salaisempaa tietoa (täällähän sitä ei ole), niin päädyin nyt sit tekemään näin. Ja joo, huomaan, että on ollut taas vipinää näillä sivuilla kun ”vapautin” nämä jälleen. Kiitos kaikille kiinnostuneille :)

Moneskohan kahvikuppi meneillään? Ainakin kolmas. Tänään on rauhallinen aamu. Laitettiin likan kanssa heti joululaulut soimaan, joulu tulee. Mä diggailen. Joulu on kivaa aikaa. Se on niin erilaista kun on oma lapsi… muuten se ois aika samantekevä juhla mulle. Käppäilin hissuksiin koirien kanssa aamulenkin, laittelin tytön koulutielle. Se on niin rakas, mun pieni… tai iso jo, mut aina mun pieni <3 Vilkuteltiin ikkunasta niin kauan toisillemme kuin tyttö kykeni näkemään mut :) Viime yönä näin muuten unta, että hoitelin ystävän lasta, pientä vauvaa (jota ei oikeesti ole olemassa). Siinä unessa olin aivan innoissani siitä vauvan hoidosta, mutta samalla myös todella iloinen, ettei se ollut oma :D Mistähän tämäkin uniini tuli. No ehkä siitä, että töissä jää kohta yksi lääkäri mammalomalle, yksi rakkaistakin rakkain työkaverini on tiinehtynyt, tosin vahingossa, mutta tiine on. Se on paha rykiä kun on jo housussa. No hän aikoo pitää vauvan… ja mä ainakin toivon sille / heille kaikkea hyvää. Rohkea nainen hänkin. Ja joo, sit on tämä mun yksi ystävä, joka yrittää saada sitä vauvaa alulleen ihan omillaan. Eli vauvoja siellä ja täällä… ei ihme että ne tulee uniin. Onneksi oma ehkäisy on hoidossa, ettei niitä tule ainakaan tänne ;) heh. Erittäin tehokas ja hyvä ehkäisy muoto on pysyä kaukana vastakkaisesta sukupuolesta ;) toimii :DDDD No mut joo, leikki sikseen. Tuli vain mieleen, kun tässä menneellä viikolla sterkattiin duunissa yksi kissa, jolla oli maitorauhaskudoksen hyperplasia. Omistajalta kysyttiin, että onko mahdollista että kissa on tiine. No ei todellakaan ole mahdollista, ei se ole koskaan nähnytkään kollia. Jooooo… no sieltä leikattiin sitten pihalle kolme jeesusvauvaa… tiinehän se oli, eli näin pyhästä hengestä sikiäminenkin on mahdollista, ainakin omistajan mielestä :DDDD Hyvä ihmiset!!!

No johan mä jäin jaarittelemaan. Ehkä täs vois tehdä jotain ns. yleishyödyllistä, kuten siirtyä naamakirjan puolelle. Jei. Mut…palaillaan.