Perjantai puntti!

No ja iltaa / yötä itse kullekin säädylle taas. Mulla on semmonen päivä tänään, että ehkä en enää palaa siihen sen enempää. Sanotaanko nyt näin, että ehkä enemmän tai vähemmän on taas ollut vastoinkäymisiä ja tällä hermorakenteella niitä on aika vaikea toisinaan kohdata. Murh. Eikä vähiten harmita sekään, että meidän iso ukko on kipeenä… taas. Ei se oo enää nuori ja nähtävästi nämä sään vaihtelut kosteasta, kylmään, purevaan pakkaseen ja tuuleen ei oikein sovi sen hengitysteille. Lumensyöntikään ei kaiketi edesauta yhtään. Joten täällä ollaan jälleen kerran hengitystietulehduksessa, kohtuu ärhäkässä semmoisessa. Voi morjens!

No salilla sentään kulki saatana! Pudotussarjat jatkuu. Joku retard oli keksinyt laittaa semmoset kumiset kädensijat meidän suoraan metallitankoon (taljan) ja ai että söi naista. Pienellä apinan raivolla revin ne helvettiin siitä tangosta. Mitä sellaisilla tekee????? Ne kaiken lisäksi vielä pyöri siinä, että ote oli takuuvarmasti todella hutera. Joku kermap***e ei pysty vissiin pitää tangosta kiinni ilman pehmuisteita. Hankkikoot hanskat helvata sentään. Mä vihaan niitä taljan tankoja missä on niitä hemmetin kumipehmusteita tms. Niissä on mahdoton käyttää vetoremmejä! Olenkin esittänyt toivomuksen, että voisivat hankkia myös niitä ihan pelkästään metallisia malleja, mut mitä vielä, vanhatkin vuorataan jollain amatöörimäisillä virityksillä :p Voi luoja anna mun kaikki kestää tässä päivässä!

No nyt kun on avauduttu siitäkin… ai vitsi, tekis vielä mieli murista parista muustakin asiasta, mutta ennenkuin mut leimataan totaali mulkvistiksi, niin pidän leipäläpeni nyt hetken ummessa… mut siis murh… ärsyttäviä ihmisä oli eksynyt myös salilla :D Joo… asiaan siis.

Eli tänään oli vuorossaan sitten SELKÄ-TAKAOLAT JA HAUIS. Yes, mun lempparia… no mikä ei ois???? Alottelin sillä leveellä alataljalla ja niinkuin edellä mainitsin, sainkin hyvät aggret siitä tangosta :D Siinä adrenaliinipiikissä jopa 55kg tuntui suht kevyeltä :D Kulmasoudussa sain tehtyä taas 60 kilolla hyvät kympin setit ja vielä 50 kilolla kunnon rutistukset selkään. Puolikas mave kruunasi mun päivät. Tänään enkat 110kg x6 :) jei! Vähän tekniikka kyllä levis siinä toistoissa, mutta itseään pitää ruoskia. 100kg kuitenkin lähti ihan puhtaasti (omasta mielestä ;)) ja kun vielä 110 kilon jälkeen sain puristettua 90 kilolla kympin setin, viimeisteli se aika mukavasti tuon osuuden päivän treenistä. Voin sanoa, että muutama hikipisara valuin otsalta nenänvartta pitkin ja kaulasuonet olivat aika pinnassa :D Enpä voisi kehua itseäni kedon kauneimmaksi kukkaseksi tuon sarjan aikana, muutenhan mä olen aika helvetin hyvännäköinen ;)

Ja vipareita sitten etukumarassa. Ei tarttenut paljon painoja ottaa 6 ja 5:ttä kiloa heiluteltiin sivuille ;) Pullover taljassa, ihan kivat setit 35 ja 40 kilolla.

Sitten mun rakkaat hauikseni :) Niille vähän hauiskääntöä vinopenkistä käsipainoilla. Alkulämmöt 8kg ja sitten itse suoritus 10kg kässäreillä, kympin toistot. Hammerkäännöt taljassa, sain aika napakan tuntuman juuri kohteeseensa, yes. Vielä scotti päälle ja Päivi kiitti ja kumarsi…poistui kohti kotia toteamaan, että aijaa, vois vaikka lähtä takasin duuniin hakee pikku koiralle vähän pienesti lääkkeitä. Ai että kun oli mukavata ;)

Siinä sitä nyt sitten niin polleena mieltä ylentävän treenin jälkeen. Onneksi mulla on tämä harrastus! Pitää pääkopan kasassa tässä helvetillisessä arjen pyörityksessä. Jännä kyllä, miten sitä ei koskaan ole täysin tyytyväinen mihinkään. Vaikka järki sanoo ja teot puhuvat sen puolesta, että olen jo saavuttanut aika paljon tässä elämässä ehkä noin keskivertoon verrattuna, niin silti aina välillä on semmonen fiilis, että jotain pitäs muuttaa. Hmph! No semmosta se on silloin kun takana on rankka päivä ;) Tänään on ollut sellainen!

2 vastausta artikkeliin ”Perjantai puntti!”

  • Mitäpä tähän nyt sanoisi… Ei varmaan kannata kulkea siellä salilla jos muut vituttaa noin paljon. Hanki vaikka ihan omat laitteet sinne kotikoloon ja pysy siellä rautatankoinesi. Täytyy sanoa että helpolla pääset, jos yhdet pehmusteet tekee sulle noin rankan päivän. Sunlaisia lisää saleille, niin kaikilla on varmasti tosi kiva treenata…

    • Nooh, mitähän tähän nyt sanoisi. Tietenkään ei ole pakko lukea, jos tekstini ketuttaa noin kovasti. Itse kullakin on joskus huono päivä, veikkaan että sinäkin armas anonyymi olet joskus ehkä suotta jostain asiasta hermostunut. Muo ei suinkaan ketuta muut ihmiset salilla, joskus vaan tulee tilanteita jolloin saattaapi jokin asia nyppiä. Näin voi käydä muuallakin kuin kuntosalilla, eikö? Yleensä olen kyllä hyvin kohtelias muita ihmisiä kohtaan ja lähes aina hymyilen muille kanssatreenaajille, että äläpähän nyt lähde leimaamaan muo täys mulkvistiksi :D heh.

Kommentointi on suljettu.